Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetlor, ati scris asa de mult ca abia am reusit sa va ajung din urma.
Elena(oona) La multi ani! te inteleg, si eu as fi dezamagita si trista daca nu ar veni mama la mine, mai ales ca si sotul meu lucreaza pana tarziu
Felicitari Mada pt bebita!!! Sa va bucurati de bebita, refacere usoara.
marlen_b eu iau pt. durerile de cap, migrene 1/2 sau 1 paracetamol.
Fetelor care urmati, nastere usoara, va tin pumnii.

36 sapt.(papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mada felicitari, sa-ti traiasca fetita! Bine ai venit pe lume Ilinca

La noi e 4 dimineata si eu nu am somn in loc sa dorm acum cind pot, eu am insomnii, ce o sa ma fac dupa ce nasc cind o sa vreau sa dorm si nu o sa ma lase bebeul ????

danyce vroiam sa-ti spun ca tocmai a nascut sora colegei mele din Amsterdam care e impreuna cu mama lor acolo, ea povestea ca nasterea a fost acasa, zicea ca a fost foarte frumos, a durat 11 ore in total, fara nici un fel de probleme. A nascut o fetita, Emma, cu 3 zile inainte de DPN.
Asta ca sa te incurajez , desi vad ca tu esti oricum o curajoasa !!!!!!

39 sapt si

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Carolyne bine ai venit printre noi! Nastere usoara si un BB sanatos si cuminte!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare tuturor,
solicitanta ocupatia de mama:)
Abia am din cand in cand timp sa vin la calculator, sa citesc pe fuga cine ce mai face. Azi are o zi in care doarme mai mult micuta mea si profit de ocazie sa scriu si sa va pun niste poze.
Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara viitoarelor.
Mara este un copil tare cumintel, are o zi in care daorme toata ziua si o zi in care sta si socializeaza, nu face lucrurile la jumatate:) Azi e ziua de dormit, ieri nu mi-a dormit jumate de ora in sir de dimineata pana in seara. Mi-am pierdut la un moment dat rabdarea dar cand ma uit iar la ea imi trece.
Cert este ca este minunat, miine face deja 2 saptamani , nici nu-mi vine sa cred ca trece asa de repede timpul.
Numai bine la toata lumea,
Timea si Mara

http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna,

N-am reusit s-o vedem pe Madalina azi dar am vorbit cu ea la telefon si este bine. Pe sambata ar vrea sa ajunga acasa.

Noi am fost azi la control si bebelina noastra nu da semne ca ar vrea sa apara. Se fatzaie prin burtica foarte tare dar nimic mai mult, nici o contractie, durere de burta, de spate sau scurgere. Ne-am inteles mai bine cu doctorul azi, explicandu-i temerile mele legate de nasterea propriu-zisa m-a linistit spunandu-mi ca totul vine de la sine. L-am intrebat daca trebuie sa cumpar trusa pentru anestezia epidurala si mi-a spus ca o are anestezistul si va trebui sa-i platesc lui daca va fi cazul. Si cam atat, mai am de facut niste analize la sange pentru ca sunt anemica dar fierul depaseste limita superioara.

Va doresc nastere usoara si bb-i sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari,sunteti niste scumpe.M-ati facut sa trec mai bine peste acest moment si m-ati facut sa simt ca nu sunt chiar singura.Va multumesc inca o data.Promit ca nu o sa mai fiu suparata,si asta pt bebelina mea si pentru voi
Felicitari MADA,sa-ti traiasca fetita ,sa creasca mare si frumoasa si sa fie cat mai mancacioasa.
ADELA se pare ca baietelul tau va fii totusi balanta ca si tine, si nici nu se prea grabeste sa iasa.Eu cred ca-i place acolola tine in burtica,e smecheros ca si mami......

Si eu am fetelor niste dureri si intepaturi in partea de jos mai tot timpul.Azi mi-a tras niste suturi,picioare si coate de ma usturat pielea peburtica.
Azi mai nou am avut si niste senzatii de voma si niste stari parca as fii in luna a 2 a de sarcina.Nu am putut manca mai nimic.Am mai avut si diaree (scuzati),si sper din suflet ca nu e din cauza depresiei de ieri..

Nu stiti cumva daca este de rau daca am celulele rosii mai putine decat normal si celulele albe mai multe decat normal.Mi-am facut analizele ,luni am primit rezultatele si doctorul meu e plecat din tara pana sambata.Voi ce alte teste ati mai facut?Eu am facut si urina si ptcoagularea sangelui si stau ca pe ace acum ca nu stiu ce naiba reprezinta toate datele alea.

Va pup .nasteri usoare si numai bine.

Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
FELICITARI MADA!...sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare s,desteapta si frumoasa si sa va bucure toata viata!!
Fetelor,am fost si eu ieri la doctor si mi-a zis ca bebele e cu capul in jos si maricel,si se pare ca va venii pe lume mai repede,spre bucuria mea,hahaha,doctorul s-a cam mirat ca i-am zis ca eu ma bucur daca nasc mai repede,cred ca s-a gandit el in capul lui ca sunt nebuna...oricum ma bucur ca e bine si eu ma simt destul de bine in ultimele zile...asa ca sper sa ajunga ai mei parinti,ca si tine Lorena,si apoi sa nasc cand o vrea bunul Dumnezeu!...
In rest nimic nou!Bafta multa celor care urmeaza,Adela,vad ca tu inca nimic,bebelui tau ii place acolo la caldurica!

Va pupicesc ca nu am timp mai mult sa stau,si sa ne auzim cu bine zilele urmatoare!Sanatate multa la toata lumea si la bebelusi!

Mirela si bebele,36 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Am uitat ceva...vad ca vorbeati de zodii,eu as vrea ca al meu sa fie scorpion.....heheheh....eu nu am nimic cu balantele,dar fratele si mama mea sunt scorpioni si ma inteleg super cu ei...insa important e sa fie sanatate si restul nu mai conteaza,sau vine de la sine!

,Mirela si bebele,36 sapt

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Felicitari Mada ,sa-ti traiasca bebelina,sa fie sanatoasa ,desteapta si cumintica .Refacere rapida.
Nasteri usoare tuturor celor ce urmeaza .
+ Deanna (2 sapt .)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Cand e una buna, e cealalta rea... :( Doru nu va fi aici la nasterea bebelinei... si nici la botez, ci abia peste 3 luni. Nu i-au dat viza, pe motiv ca eu am deja pe cineva aici care sa aiba grija de mine si de copil. Nu stiu ce a zis el, in apararea lui, cand am auzit vestea asta proasta m-a bufnit plansul si i-am inchis telefonul. Am sa vb maine cu el pe internet, nu stiu ce rost mai are... nici nu stiu cum sa vb cu el, ce sa-i spun... e asa de greu sa nu consideri pe cineva vinovat. Pur si simplu ma simt tradata, ma asteptam sa nu gaseasca bilet pana pe 29, dar nu sa nu ia viza. M-am rugat atat de mult, si cand vad ce mi s-a intamplat simt ca am fost parasita de Doamne Doamne, sau ca am gresit enorm ceva, ca sa mi se intample mie asta. Daca nu venea pentru mine, as fi vrut sa vina pentru fetitza. Ea ce vina are? Zau ca simt atatea stari in mine acum, si ura, si furie, dezamagire, disperare... frica...si nici pe departe nu mai simt credinta. Sper din suflet sa-mi treaca starea pentru ca mi-e atat de frica sa nu-i fac rau bebelinei... ma gandesc si la nastere inainte de 29, si cand o sa o alaptez, ce stare am sa-i transmit... si cred ca azi, e singura zi, cand m-am simtit de 1000 de ori mai rau decat elena_oona. Pur si simplu sunt distrusa. Starea de disperare e cea mai groaznica dintre toate, si simt ca ma afund din ce in ce mai mult in ea. Nu vreau de la voi compasiune... am vrut doar sa va spun prin ce trec, pentru ca sunteti prietenele mele... Imi pare atat de rau de aceasta veste, sper sa nu fiti prea tare suparate pentru mine, ca sa nu transmiteti starea copilasilor. Din cate am inteles(ca mama a vb apoi cu Doru la tel) i-au zis ca-i trebuie certificatul de nastere al fetitzei, ca aia nu cred ca Doru e tatal copilului, si noi facem asta, ca o farsa ca sa-l aduc aici. Nu vreau sa mai zic nimic... sincer, plang din clipa in clipa, stiu ca parintii si sora-mea nu au nici cea mai mica vina aici, si totusi nu ma pot controla sa nu ma port urat, sau rece cu ei.
Am fost si la dr-ita azi, spre singura mea bucurie, bebelina e sanatoasa si activa... am sa nasc cu dr-ita mea ginecolog, ceea ce ma linisteste, pentru ca e super de treaba... si sper sa rezolv chestia cu certificatul de nastere, pentru ca eu pe numele Rusu (al lui Doru) nu am nici un act in Canada.
La ce varsta scoateti bebelusii afara? si apropo de superstitii, lasati oamenii sa-i vada inainte de botez? La ce varsta aveti de gand sa-i botezati? Eu am sa ma duc duminica la biserica din Toronto sa intreb ce sa fac... dar as vrea sa stiu si de la voi, ca sunteti mult mai aproape de mine, decat ceilalti oameni.
Timea mi-au placut mult pozele tale, sa fie in continuare fetitza sanatoasa si cuminte. La fel va urez la toate celelalte. Nasteri usoare si sa ne auzim cu bine pana pe 29 septembrie.SANATATE!

Andreea, Doru si bebelina D.N. 29 septembrie 2004

Mergi la inceput