Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

PATUL DE APA:
-1. se incalzeste pana la 38 de grade, al meu cel putin asa este
-2. sunt vreo 3 sau 4 feluri de saltele mai moi mai tari mai cu valuri mai fara
-3. fiecare cica tre sa il simta pe pat, l-am simtit si eu hahaha
-4. vara se face de 28 de grade ca de e mai jos raciti la rinichi, iarna il faci cat rei tu de sus, oricum scrie pe instructiuni
-5. e fff bun pt spate bolnav, si rinichi, eu o simt

Mei Lorena eu nu ii fac reclama, am zis si eu ca de ma ia ruptul apei in pat nu am probleme, nu tre sa iau musamale, si comedii

ANNE33 eu sunt rac, asa ca amu o sa incepeti sa radeti de mine, ca e zodie rea si tralalla, ce am eu cu balantele?
eeeeeeeee poveste lunga, ex-ul meu e balanta, matusa mea e balanta, mai am o prietena balanta, si sunt ff multe chestii care ma turbeaza la balante, dar cum zicea ANdreea si Doru fiecare zodie cu ale ei , si fiecare pesroana e unica, deci........
NU m-am suparat nu am de ce, ideea e ca toata aici vreti balante si eu nu pricep de ce.... aia este
oricum, sanatosi sa fie restul om vedea

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Elena, La Multi Ani cu intarziere. Cum au spus si fetele, nu esti singura! Ai atatea prietene pe forum.

Mada, sa-ti traiasca fetita si tu sa te refaci rapid.

Ralucule, ne faci invidioase cu patul tau de apa.

M-am chinuit toata noaptea sa dorm. M-a durut capul ingrozitor. Acum mi-am mai revenit putin. Nu prea vreau sa iau pastile. Voi ce remedii stiti pentru durerile de cap?

Va pupam,
Marlen si Andreas din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

salutare, fetelor,

Feicitari, Mada pt. fetita!Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa, sa fie frumoasa si desteapta si sa-ti bucure fiecare zi pana la adanci batraneti.
Adela, si eu raportez aceleasi dureri. Nu mai stiu cum sa stau ca nicicum nu e bine:nici in pat, nici pe scaun, nici in picioare. Parca ma dezmembrez toata. Zici ca as fi un robotel cu piulite care se desfac una cate unaPelvisul imi ia foc parca. Si mai imi simt si burtica incordata de vreo 2 zile.Si dureri de spate am din cand in cand, dar nu stiu daca sunt contractii de spate sau altceva pt. ca eu pe alea nu le resimt asa de tare. Oricum, faza cu transpiratiile s-a repetat aseara cand vorbeam la telefon.
Aratam de parca as fi sapat.

Revin mai tarziu. Pupici,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ilinca!!! sa fii sanatoasa si sa o asculti pe mami. Mada refacere rapida si totul sa fie bine! Asteptam vesti de la tine. Bine ai venit Carolyne si sa ai si tu nastere usoara. Eu ma tin bine, si cred ca am sa nasc dupa cum a fost programata cezariana, pe 29 septembrie. V-am pupat si numai bine si sanatate!

Andreea, Doru si bebelina D.N. 29 septembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Felicitari MADA.Refacere rapida si daca bebita ta s-a nascut dupa ora 23 ,e balanta.Sa ajungeti sanatoase repede acasa,sa va bucurati una de alta. Raluca,fiind rac ca si cea mai buna prietena a mea,inseamna ca vei fi o mami foarte mamoasa.Fiecare om si fiecare zodie are plusuri si minusuri.Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Anne cum adica daca s-a nascut dupa ora 23 e balanta? O noua zi nu incepe cu orele 24? E ceva la mijoc si eu nu stiu?

Mada multe pt. mica printesa, sa fie sanatoasa si mancacioasa si tie refacere rapida. Vorba fetelor asteptam poze si povestea

Ma alatur si eu din nou fetelor cu dureri de solduri si spatel ca sa intregim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Iulyp scumpa,m-am uitat pe site-ul www.astro.com si la ora 20 a Romaniei,ieri 22 sep soarele a intrat in zodia Balantei.Deci toti copii nascuti dupa 8 seara sunt balante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Anne multam de lamurire. Sincera sa fiu habar n-am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

merci merci Anne 33
deci nu e chiar asa de rau
hahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Felicitari Mada pentru fetita!!!! Sa fiti sanatoase amandoua, si sa va intoarceti curand acasa.Pumnii stransi si celor ce urmeaza.
Al meu pitic a luat 350 gr. in doua saptamani, doctorita zice ca e ok, cred si eu este un fomila si un lacomila si nu-i ajunge sanul de nici o culoare.Mai basculeaza si 40-50 de lapte praf, din cand in cand.Sper sa imi ia sanul in continuare, sa nu se invete cu biberonul.In rest, la noi oboseala cat cuprinde.Azi l-am scos cu caruciorul afara... speram sa doarma neintors.Ash, de unde? 3 ore si alea trase de par.De unde au bebelusii atata energie, oare?
Mihaela,Anne, piticoatele voastre ce mai fac?E curios Rares sa stie.

Va pupam si va asteptam cu vesti.Mai greu cu scrisul ca papa timp, dar de citit va citim.

si Rares

Mergi la inceput