gradinita cu web cam?

gradinita cu web cam? | Autor: sigrid26

Link direct la acest mesaj

Fetelor ma si eu o intrebare, daca cumva ati auzit daca in ro, bucuresti,exista vreo gradinita particulara care sa aiba web cam si sa transmita pe net activitatea copiilor.Am auzit ca ar exista dar nu stiu exact unde sa caut.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Cauta in zona Cotroceni (dai cautare pe google chiar asa: "gradinita Cotroceni" si-ti apare si site-ul lor). E celebra gradi la care se duc copiii fotbalistilor. Verifica insa bine inainte ce e dincolo de gardul vopsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

adrianangi multumesc mult, am gasit pe net gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Sigrid, cred ca e vorba de gradinita la care e Laura. Intradevar au supraveghere cu camere video dar din cate stiu eu nu au iesire pe net. Poti sa-i vezi in clase, la masa sau in curte din biroul directoarei. Laura e deja in al patrulea an acolo. In primul an au fost destul de multi copii de fotbalisti, acum insa cred c-au plecat la alte doua gradi, una a unui fotbalist si una a nevestei unui fost.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Poate cineva sa ne dezvaluie care sunt tarifele la aceasta gradinita?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Daca e vorba de aceasta gradinita, noi platim 170 Euro la program scurt cu masa(dimineata si la pranz) si-nca 20 pt. transport. La programul lung cred e e 190+ transport.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Liliana, nu e aceeasi gradinita.

Claudia

Mergi la inceput