Efectul glow!
Raspunsuri - Pagina 3
cl spune:
quote:
Originally posted by Theodora
Si eu aseara am apelat la GLOW,fara sa stiu exact ce iese,am apasat pe rosu,dar desi am pierdut punctele,eu nu vad colorat numele meu,desi pe chat mi s-a spus ca se vede colorat...
Care-i treaba?
Eu de ce nu vad culoarea? Si daca fac anulare,recapat punctele.
Sorry,daca s-a mai raspuns,dar nu am citit toate raspunsurile!
Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Teodora, aceeasi nedumerire am avut-o si eu. Vezi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32350
Claudia
Rodica P spune:
Daca tot ati avut probleme cu glow-ul una alta spuneti si la altii chestii dastea de intensitate, culoare, care e mai faina etc.
Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10
geut spune:
Aoleu, ce culoare de carcalete mi-a iesiiiiit!
Nici nu m-am uitat ca e si intensitate acolo. Sunt foarte amarata ca-s colorata in halul asta.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by geut
Aoleu, ce culoare de carcalete mi-a iesiiiiit!
wellcome to za club!
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Theodora
Si eu aseara am apelat la GLOW,fara sa stiu exact ce iese,am apasat pe rosu,dar desi am pierdut punctele,eu nu vad colorat numele meu,desi pe chat mi s-a spus ca se vede colorat...
Care-i treaba?
Eu de ce nu vad culoarea? Si daca fac anulare,recapat punctele.
Sorry,daca s-a mai raspuns,dar nu am citit toate raspunsurile!
Teodoro, da uratica mai esti bre cu rosul asta deochiat, aprinsa rau
Theodora spune:
Bai eu sint frumoasa...rosul e urat!!!
Ce sa fac?
Alti zic ca e frumos,alti ca e urit...eu nu imi pot exprima parerea,nu pot vedea nicaieri,nici pe Opera 7.5 care e browserul pe care il folosesc si am incercat si pe Explorer...nica!
Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
n/a spune:
Bey, ce ma-nervati! Eu am browser Safari si nu vad nici o coloare! Si citesc topicul asta si ma simt ca orbu' de n-a vazut toata viata lui si langa el oamenii se minuneaza entuziasmati ca ce rosii-s macii si ce verde graul!!!!
prettysunshine spune:
Pun si eu o intrebare aici,nu-i despre glow,da'-i despre titulatura.La inceput n-aveam destule puncte si-mi spunea ca ma costa 400,dupa ce mi-a donat cineva 400,imi spune ca ma costa 1000.Cum vine asta,ca daca tot creste pretul proportional cu punctele pe care le am,pai asa nu mai ajung niciodata sa am destule.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
adda spune:
La inceput aveai nevoie de 400 de puncte ca sa-ti schimbi titulatura, insa (de ieri cred?!?!...eu ieri am observat) acum s-a marit numarul de puncte necesar la 1000. Ai avut tu ghinion si nu ai apucat sa-ti schimbi titulatura cand inca era ieftina
Dar vad ca ai 1609 de puncte...deci poti sa-ti schimbi titulatura
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius