Efectul glow!
Raspunsuri - Pagina 2
Fabya spune:
Si eu vreau sa schimb culoare,nici mie nu i-mi place acest albastru inchis de culoare.......
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
gandacelu spune:
fratilor, n-am avut ce face si m-am jucat si eu la efectul asta ptiu da' un sa' stiu ca nu-l mai pot sterge?!
am schimbat cateva culori, noroc cu punctele si acuma am ramas cocotata-n portocal
sugestii admin:
-sa fie un preview (asa e corect!)
-sa fie un buton cancel sau no glow at all
multamiri din inima adimnului!
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by thalia
Sincer eu nu vad nici un rost sa fie numele scris cu acest efect glow. Apare ca o pociala. Te chinui sa vezi ce scrie. Pe de alta parte in intregul ei pagina apare ciudat cu mazgalelile astea.Poate gasiti alte chestii interesante...(nu dati cu paru)
Subscriu!!! Nu ne ...
Pupici
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
sugestii admin:
-sa fie un preview (asa e corect!)
Da, si eu tot asta sugerez. Altfel apar tot felul de surprize. Si eu sunt "proaspat vopsita" si as fi vrut sa stiu dinainte ce inseamna intensitatea 1,2,...5.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
ticka spune:
Da eu ce hapsana am fost am pus intensitate 7 ( deh verificasem, puteam pune si 12) si uite-ma! daca sunt nesatula! asa-mi trebuie! Vrem preview!!!!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
gandacelu spune:
io am reusit s-o scimb la zero si uite ce-a iesit!
pai cat trebuia sa pun ca sa dispara? minus infinit?????????
burtici si pitici
lulu75 spune:
Si eu care deabia asteptam sa strang puncte.........
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
ticka spune:
Gandacelu, Lulu75, eu abia astept sa ma fac ca voi, sa adun puncte si sa trec la intensitate 1 (poate 2 ca tot hapsana am ramas )
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
gandacelu spune:
cu punctele astea sa stii ca poti sa-ti schimbi si "eticheta" de sub nume, nu doar glowul... eticheta aia e mai fun, merita
burtici si pitici
Theodora spune:
Si eu aseara am apelat la GLOW,fara sa stiu exact ce iese,am apasat pe rosu,dar desi am pierdut punctele,eu nu vad colorat numele meu,desi pe chat mi s-a spus ca se vede colorat...
Care-i treaba?
Eu de ce nu vad culoarea? Si daca fac anulare,recapat punctele.
Sorry,daca s-a mai raspuns,dar nu am citit toate raspunsurile!
Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii