Fetelor,
Vinerea trecuta si respectiv ieri (20 septembrie) am facut niste perfuzii (instilatii) utero-tubare cu penicilina, hidrocortizon si xilina. In iunie a.c., HSG a revelat ca am trompe filiforme, iar proba Cotte era slab pozitiva pe 1 trompa, partial pozitiva pe cealalata. Tot atunci, in iunie, am facut 3 perfuzii la Giulesti. Dupa prima perfuzie (la 3 zile dupa HSG) am avut o usoara senzatie de frison, care a trecut destul de repede cu paracetamol. Dupa seria de 3 perfuzii am avut si o saptamana de bube pe piele (aratau si mancau ca piscaturile de tantar, au aparut pe membre si pe spate). POATE FI O REACTIE LA PERFUZII??
Acum , in spetembrie, am facut inca doua perfuzii. Ieri, la cateva ore dupa perfuzie, am avut un frison puternic si cred c-am avut peste 39 grade Celsius. Febra a trecut total in cateva ore, doar cu un biet paracetamol, iar de aseara ma simt perfect, ca si cum episodul de cateva ore de febra galopanta nici nu s-a r fi produs vreodata.
CARE AR PUTEA FI CAUZA FEBREI USOARE DIN IUNIE, SAU A CELEI CEVA MAI SERIOASE DE ACUM, DIN SEPTEMBRIE?? AR PUTEA FI DE LA PERFUZII?
Va multumesc mult de tot si astept, m-ar ajuta sa stiu daca cineva a mai experimentat ceva asemanator (sau altceva) in urma perfuziilor!
Gabi
mergi pe subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32167" target="_blank">SCURTATURI, la capitolul trompe infundate/ instilatii
TIA, merci mult pt. indicatii.
La fel si tie, FANTA.
Am cercetat peste tot pe forum. N-a fost chip sa gasesc pe cineva sa se planga de vreo reactie (febra de foarte scurta durata, la doar cateva ore dupa) in urma instilatiilor/perfuziilor utero-tubare.
Fac si eu ca in reclama aia la lichior: "Hai, mai ... chiar nimic?"
E drept ca Dl. dr. Leonte m-a mai linistit, spunand ca acest tip de reactie e "relativ frecvent". totusi, bag seama ca nimeni nu s-a mai plans de febra pana acum.
V-am pupat, fetelor, si bafta!
Gabi