Vacanta in Egipt, Marea Rosie?

Vacanta in Egipt, Marea Rosie? | Autor: bubi

Link direct la acest mesaj

vrem sa plecam in octombrie 1 saptamana in concediu in Egipt (primul concediu fara bebe!). Caut de ceva vreme cel mai bun raport calitate-pret si e tare greuuuu. Sunt atatea hoteluri si atatea de luat in calcul... M-ar ajuta daca mi-ati impartasi din experienta voastra: in ce statiune, ce hotel, ce ati gasit fata de ce vi se promitea, alte info.

Multumesc,

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

In Egipt nu am fost insa la Marea Rosie am fost de citeva ori.
Ultima data a fostin urma cu o saptamina (am stat o saptamina la hotel)doar ca in Israel. Aici hotelurile sint la inaltime... incearca sa te interesezi. Acolo e liniste si nici macar nu simti ca ai fi pe teritoriul Israelului.
Cred ca depinde foarte mult ce anume cautati in acest concediu.
Stiu de la persoane care au fost in Egipt, din Romania ca hotelurile au fost ok.insa ceea ce vedeai din autocare era pur si simplu deplorabil.(relatez ce au spus ei)

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

Am fost in luna apilie a.c. in Egipt si te sfatuiesc sa nu renunti la ideea voastra de a merge acolo in vacanta. Sunt sigura ca nu vei regreta, iar in ce priveste imaginea deplorabila din jur... asa este dar exista alteva care nu numai ca va compensa asta dar chiar te va fascina...o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

lilach, am ales Egipt si pentru ca exista charter si e economic asa, altfel nu cred ca ne-am permite

buburutza, daca ai timp, poate detaliezi un pic.

stiu ca sunt saraci, am citit si eu.
In principiu am dori un hotel frumos, curat, confortabil pe malul marii cu toate cele la nasul nostru sa stam cu burtile in sus si sa facem 1-2 zile maxim niste excursii optionale: piramidele bineinteles+mai vedem noi.

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

daca mergeti fara copii va recomand club med. Preturile sant un pic mai ridicate, dar sant toate incluse -mancare, activitati, bauturi, smad. Cateodata au preturi speciale.
www.clubmed.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Sanca, multumesc, am intrat pe club med, iar pozele sunt superbe, au 1 singur hotel pe litoralul egiptean la marii rosii (in el gouna), sau cel putin doar pe acesta l-am localizat eu, e super, dar din pacate nu apare in ofertele agentiilor romanesti si dupa cum ziceam suntem legati si de charter.

Oricum cred ca ne-am hotarat pentru Hilton Plaza din Hurghada si sper ca am facut o alegere buna, dupa cate analize si comparatii am facut...

Daca a fost cineva, astept in continuare pareri si impresii!

Multam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Eu am fost in Egipt in croaziera pe Nil, dar am stat si in Hurghada la hotelul Sultan Beach. Conditii super.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Si pe mine ma intereseaza detalii legate de o vacanta la Marea Rosie. Nu pentru anul asta, ci pentru 2005...Sper sa reusim sa ne luam 2 saptamani de concediu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Eu plec pe 6 octombrie in concediu in Egipt la Hurgada.
In luna august a fost o prietena de a mea in acelasi loc.
A stat 14 zile inn regim de all inclusive. Ei nu ia placut prea mult, dar eu cred ca si compania nu a fost cea potrivita, a fost cu socrii si cu inca o familie mai in varsta.
Mancarea a fost OK, cameristele sunt barbati, pentru ca egiptenii sunt musulmani, cica trebuie sa le dai 1 $ ca iti fac curat in camera.
Inca o problema ar fi ca esti pazit de militari in excursiile cu autocarul si la intrarea in hotel au detectoare de metal ca la aeroport.
A facut 4 excursii: la Cairo unde a vazut piramidele, Sfinxul si muzeul de arheologie, dar a spus ca e foarte obositoare (au plecat la 2 dimineata si s-au intors a doua zi la 1) si saracia e lucie. In plus trebuie sa fii precaut sa nu te ademeneasca egiptenii departe de grup.
A doua a fost la Luxor, unde a vazut Valea Regilor cu cateva morminte (nu si pe cel al lui Tutankamon pentru ca mai trebuiau sa plateasca vreo 12 $ de persoana). In afara de acestea au mai vizitat un atelier de papirusuri si alte obiective pe care nu le-am retinut. Acesta excursie i-a placut.
A treia a fost o plimbare pe Marea Rosie in care puteai sa faci scufundari, ia lasat pitin si pe o insula pustie. Cica a fost frumos.
Si ultima a fost o plimbare la un recif de corali cu catamaranul cu fundul transparent au vazut o sumedenie de pesti si corali. I-a placut si asta.
Eu sunt increzatoare ca va fi bine.
Daca te intereseaza agentia de la care ne-am luat biletele (445 Euro/pers - 7 zile) spune-mi, ca ma interesez si ti-o scriu. Poate asa ne cunoastem si noi.

Mergi la inceput