foloseste punctele-functioneaza?
Raspunsuri - Pagina 3
Eryka spune:
Mey fetelor ,na ca m-am colorat si eu insa nu prea imi place cum arat ,oare se poate skimba ceva?Sau raman asa pentru toata viatza? macar daca as putea sa-mi fac culoarea mai puternica.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
karmen spune:
Mai fetelor, sunteti mai in tema decat mine, lamuriti-ma si pe mine. Nu stiu cum se acorda punctele, ca am vazut ca mi-au crescut de la o zi la alta si n-am facut mare lucru decat ce fac de obicei. Si am observat ca nu e in functie de nr de mesaje, ca la un utilizator cu mesaje mai putine decat mine am vazut ca are mai multe puncte. Cum e? Imi explica si mie cineva?
Carmen Ghilescu
Adela99 spune:
La Foloseste punctele, exte un link Informatii suplimentare ... unde vezi cum se acorda punctele...probabil ai deschis un subiect interesant si atunci primesti mai multe puncte
cl spune:
Carmen, punctele le ai in functie de numarul de mesaje postate, de cand a fost introdus sistemul asta. Chiar daca un membru are mai putine postari per total decat altul, daca are mai multe raspunsuri de cand au introdus punctajul, va avea mai multe puncte.
Eryka, , si eu ma intrebam daca pot face culoarea mai slaba si mai sclipitoare.
Sa nu radeti de mine, dar eu imi inchipuiam "glow"-ul asta mai sidefat si, ca in desenele animate, gen stelutele care sclipesc .
Claudia
Gabbriela spune:
Buna fetelor...
Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat.. eu vreau sa doez punctele ca nu ma intereseaza.. avetzi idee cum pot sa fac aceasta donatzie?
Gabbriela & Julian web
cl spune:
Gabbriela, intra pe "foloseste punctele" si apoi pe "doneaza punctele". Mai departe vezi tu, ca eu nu mai stiu:D.
Claudia
Eryka spune:
cl da era frumos daca se putea da mai intai un preview ceva ,ca asa amd at si eu la nimereala si nu stiam ce mi se va intampla.Dar oricum e interesant.
Gabriela du-te la "foloseste punctele" apoi apesi pe doneaza puncetele si de aici nu mai stiu.Dar oare in ce consta ajutorul asta de puncte?Doar in a i le da altui utilizator?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
Gabbriela spune:
Pai eu nu am nevoie de el, nu vreau sa imi fac nici o culoare nimic... am o prietena care nu are destule puncte 400... si ar vrea sa se "fardeze" si ea.. de ce sa nu le dau la cineva care are nevoie de ele, decat sa stea acolo asha de pomana...
Gabbriela & Julian web