foloseste punctele-functioneaza?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Dupa cateva mesaje de ooops am dat un F5 in pagina cu 'adauga glow' - a disparut mesajul cu opss si as fi putut sa cumpar...deci merge. Inca nu am cumparat Pe langa culoare poti sa-ti selectezi si Strength, care are ca default valoarea 5 dar poti sa introduci si alte valori. E intensitatea sau dimensiunea glow-ului, cred.... D-aia am intrebat ce intensitate au folosit fetele. Plus ca eu mai am pe langa puncte si sold count. Pagina mea cu adauga glow arata cam asa:
Item cost 400 sold Count6
Ai puncte 475.
La doneaza puncte am sold 4 ce-am facut????? ce e cu soldul asta???
este adevarat am intrat de cateva ori in pagina respectiva, de acolo mi se trage soldul????? ca eu sunt cam

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Si daca tot am zis ca sunt cam uite si dovata:

quote:
Originally posted by lilanda

Uita-te la numarul total de puncte...ti-a fost scazut dupa ce ai incercat sa-ti cumperi glow-ul, ori nu?

Numarul de puncte nu mi-a scazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai oameni buni luminati-ma si pe mine despre ce puncte/glow vorbiti???

Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

http://photos.yahoo.com/bibyroxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

bibyroxy, uitat-te sus. in stinga paginii si vezi ca sub "Toate forumurile", "Subiecte active" bla-bla-bla, ai si optiunea "Foloseste punctele". Da click pe ea csi citeste mai departe!!!

quote:
Originally posted by ticka
Si daca tot am zis ca sunt cam uite si dovata:
quote:
Originally posted by lilanda

Uita-te la numarul total de puncte...ti-a fost scazut dupa ce ai incercat sa-ti cumperi glow-ul, ori nu?

Numarul de puncte nu mi-a scazut.

ticka, ti-am zis ca esti caz special!!!

pozulici

Mergi la inceput

Lilanda.. am citit si m-am lamurit! Multumesc frumos! Dar.. totusi ce e "glow"?

Kisss

Roxxy

Mergi la inceput

Deci eu tot cu nedumerirea asta raman: Nu are nimeni puncte la sold count??????

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibyrox

Lilanda.. am citit si m-am lamurit! Multumesc frumos! Dar.. totusi ce e "glow"?

Kisss

Roxxy

Uita-te cum apare numele lui Cl Adela99. Asta e glow-ul - umbra, stralucire zi-i cum vrei tu . Dar citeste mai sus, daca ai nush ce browser sau nush ce sistem de operare nu poti vedea glow-ul. Scuza-ti-mi lipsa de cunostinte in domeniu .

Cristina & Sandica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

"Sold" inseamna "vandute".Adica numarul membrilor care-au cumparat "glow" sau ce mai e pe-acolo.

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Nici eu nu pot vedea glow", probabil pt. ca folosesc Opera. ( de fapt nici numele nu se vad ). Am incercat si cu Internet Explorer si aici se vede.

Mergi la inceput

Mda.. Atunci se explica de ce eu nu pot vedea acest efect "glow".. Folosesc browser-ul Mozilla! O sa intru de pe Internet Explorer ca m-ati facut curioasa!!! Tza tza tza!

Kissssss

Roxxy

Mergi la inceput

Veve, 10+ M-ai luminat, eu credeam ca e ca la banca, deh ca mai am un sold ceva

Cristina & Sandica

Sper sa nu ma dati la "De la forum adunate si-napoi la forum date"

Mergi la inceput