Viata in Germania (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Aschiutza , la mine in dictionar zice ca argila este der Ton . De unde se cumpara, nu stiu.Eu imi aduc din Ro.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Vezi ca sunt mai multe feluri de argila!
Eu am avut una "comestibila" sa fac masti pt sanii mei cu ragade:
LUVOS HEILERDE - pulver zum einnehmen
sa intrebi la farmacie de care fel trebuie sa cumperi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Exista aici masti de fata din argila si se pot cumpara de la drogherii (Tongesichtsmaske). Argila pura se poate procura de la Bastellagen (dar trebuie sa fie unul bine dotat nu unul de doi lei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Multumesc mult pt ajutor! cred ca am gasit ce cautam!!

Ce parere aveti de articolul asta? va vedeti in stare sa faceti asa? cum ar decurge oare o asemenea discutie?
http://www.jungekarriere.com/psjuka/fn/juka/SH/0/sfn/buildjuka/bt/2/cn/cn_artikel/aktelem/DOCUMENT_1797/artpage/0/oaobjid/11923/page1/PAGE_7/page2/PAGE_1796/site/PAGE_4/home/0/url//index.html

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

salutari gagici,ce mai facetzi?
Cristina ce ai mai rezolvat cu babysiter??
eu nu am aflat nimic,totzi pe care i-am intrebat ei isi aduc parinti sau matusi cite 3 luni fiecare

Pupice la bbei

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Mamici din Germania, am si eu o intrebare: care e schema de vaccinare a bebeilor in Germania?Cum a decurs pt.voi totul? Am citit si eu in carti de specialitate, sigur, voi consulta si medicul pediatru cand o veni vremea, dar as dori sa aud si de la voi.Multumiri!
Mona30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

draga Mona,schema ar fi urmatoarea:
la 2 luni-difterie-pertussis-tetanus-polio-hepatitaB(toate in-trun vaccin..nu te speria)
la 3 luni difterie-pertussis-tetanus
la 4 luni acelasi+poliomelita si hepatita b
la un an la fel ca si la 4 luni
la la un an si 2 luni masern-mumps-röteln(varicela,variola...)
si la o luna dupa asta intarirea ultimului vaccin.
Acu ce sa-tzi zic depinde de la copil la copil..copilutza mea la primele 3 vaccinuri a avut cam 3 zile febra apoi la restul nimic..nici un simptom

pupice si nastere usoara

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

DTPer (difterie , tetanos, tuse convulsiva) il primeste de 4 ori pana la sfarsitul primului an de viata. HIB (haemophilius de influenzae B) il primest odata cu DTP, sau de trei ori in primul an de viata daca este facut separat. Hepatita B de trei ori. Antipoliomelita de trei ori. MMR (Rujeola, rubeola si oreion) la un an , de fapt intre 12-15 luni si inca o data intre 5 si 6 ani.
Mai exista extra vaccinul varilix ( varsat de vant) , vaccinul hepatita A, meningococic, pneumococic.
Atentie: vaccinul BCG contra tuberculozei nu se face aici. Dar daca mergi in Romania, acolo nu e total eradicata tuberculoza.

Cu stima

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, deci de la 2 luni incepe vaccinarea.OK!
Mona

Mergi la inceput

Fetelor, voi la ce spitale ati nascut, care ati nascut in Germania, zona Frankfurt?Eu voi naste la Bürger Hospital, am primit recomandari in acest sens, acolo fac si cursurile prenatale pe care deja le-am inceput.Stie cineva despre el ori spitalul Heiliger Geist, o alta recomandare a ginecologului meu?

Mergi la inceput