Viata in Germania (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

S-a mai votat in Offenbach, la noua parohie. Au venit de la Bonn cu o urna volanta. Asta probabil pt ca in zona e o mare comunitate de romani.

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mey fetelor am cazut si eu in patima titulaturilor, am venit sa intreb daca mai e vreo alta Königin la marea asta nervoasa sa vedem daca ne cevaImi pare nespus de rau ca nu am posibilitatea sa votez si eu, mult prea departe pentru mine, care din voi veti merge la vot?Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

vik, iote ca am si eu una:))) da' nu-s regina:))

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Päpädie, hai ca l-am intrebat pe sotul meu prin email. Uite si raspunsul:
Ja, gibt es extra für Kinder. Ist sogar kostenlos.
Um deren Bereich einzuschränken. Man kann sogar die Zeit der Nutzung festlegen. Geh auf unten stehenden Link und dort kann man direkt herunterladen. Ist kostenlos.

http://www.chip.de/downloads/c_downloads_getfile_8941612.html?t=1097152325&v=3600&s=5e3f0b3cae2a1cca53536228cc36b067

Scuze pt. copiere, dar plinge Vivien si nu mai pot sta.

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

saruminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Fetelor, multam mult! Decolam! Sper sa nu ne tina totusi ore-n sir...
Vikinga, si ce spui tu e adevarat (cu 2 sapt. de la nastere) dar se prelungeste pana la un an daca faci o cerere (o tampenie, o sa le fac o plangere cat mine de mare cand ne intoarcem. Poate punem impreuna de o jalba la ambasada si la min. de xt. SUntem de rusinea lumii cu astia de la München. Huoooooooooooooooooooooo! )

Mama de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lauraa" target="_blank">Lara, 10 Mai 2004

Laura, trebuie neaparat sa mergeti cu copilul?Nu poate merge unul din parinti? intreb si eu ca in iarna voi avea aceeasi problema, dar la Bonn, urmeaza sa nasc la inceput de decembrie, n-o fi nevoie sa ma car pe drumuri cu copil nou-nascut?!
Mona32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele...poate ma ajutati cu un raspuns...ce masina de spalat vase o recomandati??
Eu nu mai pot...spal zilnic macar un ceas farfurii si oale si pahare,numai cand doarme Marc,evident...nu stiu efectiv cum se aduna,acum spal,acum e chiuveta plina,chiar cand nu gatesc.Pierd ingrozitor de multa vreme,plus ca,dat fiind ca am gresie alba pe jos,cativa stropi sunt de ajuns si cand calc se face toata casa noroi,cu toata grija mea.Si e mai tot timpul asaAm ajuns sa urasc efectiv sa spal vase,ma apuca plansul cand vad muntele de vase si la sfarsit nu mai sunt buna de nimic de durere de spate.Plus ca as putea folosi astea 8-9 ore cat se aduna pe saptamana pentru altceva,sa invat cat doarme copilul sau sa calc sau..
Faza si mai nasoala e ca trebuie sa spal vasele cat mai repede,pana vine barbatu-meude la servici ca el secrizeaza daca le spal in metoda romaneasca,ar trebui sa le musluiesc in chiuveta plina de apa si apoi sa le clatesc fuguta
Eu sigur consum mai multa apa decat o masina de asta...sa.mi ramana numai sticlele lui Marc la chiuveta(la astea consum 10 litri macar la 4 sticle,la cum le frec zilnic) si doua oale si as jubila pur si simplu..
Ok..acum urmeaza sa ma inchin la consort sa-mi ia masinutza asta..am aruncat un oki discret pe la media Markt si am vazut ca sunt in jur de 400 de euro..si vreau si una buna,normal.
Eu zic ca merita banii..dar trebuie sa-i prezint dosar complet,si ,cu putin noroc,o primesc de Craciun.
multam frumos

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Mamico dulce, noi avem de la Siemens, si eu sint foarte multumita de ea, evident oalele tot trebuiesc spalate la mina, dar in rest o data la 2 zile o pun in functiune. Stiu ca de la Miele e cea mai buna, dar si cea mai scumpa. Trebuie uitat la cite programe are si cita apa consuma, in rest e dupa gustul fiecaruia.
Uite 2 linkuri cu doua exemple, una o poti ascunde in mobila, cealalta nu.
http://www.idealo.de/preisvergleich/Product/141550.html
http://www.idealo.de/preisvergleich/Product/141550.html
A si inca ceva, depinde cite vase se aduna, exista mai mari si mai inguste; la doua zile e musai s-o pui in functiune ca incep sa miroasa.

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
http://community.webshots.com/user/dohmann101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mamico tre sa-ti iei, tine-te de capul sotzului pina il convingi, zi-i ca in primul rind ai consuma apa mai putina si detergent mai putin, zi-i ca uite de aia au atitia nemti asa ceva, tocmai ca e investitie buna, economisesti alea alea..vezi tu ce-i zici Da numa i-ati! O sa devina cea mai buna prietena a ta, ok in bucatarie.Noi cind am luat casa, bucataia era mobilata si pe linga celelalte era si masina de spalat. Este AEG, nu stiu daca e firma asa sau mai altfel, nu stiu daca e scumpa sau ieftina, e model ceva mai vechi cred, e mare incapatoare(ca am vazut la alti amici pe aici si mai micute) are doar 2 programe la temp mica si unul la temp mai mare. In sfirist nu stiu ce sa-ti zic de alte chestii tehnice doar ca e foarte buna! Si nu zgirie cum am mai auzit(ok, depinde si de detergent si tre sa ai vase normale nu portelanuri) si eu pun si oale. Prefer sa le pun sa stea ceva timp cu apa sa se mai inmoaie daca e ceva lipit, dau grosul cu ceva jos si jap in masina! Sau las oala de doua ori la spalat si tre sa se duca!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamica_de_mai spune:

Am fost la München si am rezolvat. A fost mai bine decat mi-am inchipuit deci nu am de ce sa ma plang. Am ajuns ca belferii pe la 11 si ne-a bagat direct inauntru. AM predat actele si am asteptat tot acolo inauntru sa ne dea certificatul. A fost ok, am stat pe fotoliile alea,am schimbat fetita,am alaptat-o,etc,. In total a durat cca. 2 ore dar a fost bine,am mai auzit si noi romaneste in jurul nosstru. A fost bine probabil ca ne.am dus asa mai tarziu si nu dupa metoda "mergem la 5 sa prindem loc la 9 " ca la 9 sigur o fi fost plin. Si acum erau oameni afara dar nu stiu ce faceau acolo, pe noi ne-a bagat ca pe VIP-uri inauntru . O fi citit pe.aici ca vreau sa le fac reclamatie :))))))))))))))))))))))))) .
Mona, nu stiu daca trebuie sa mergeti cu copilul, nu cred. Dar cum la noi EU sunt cetateanul roman, sotul nu putea sa mearga singur sa declare (cred). Eu singura iarasi nu puteam,ce sa fac cu caprita? Asa ca ne-am dus cu toata liota. :)

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Mamica_de_mai

Am fost la München si am rezolvat. A fost mai bine decat mi-am inchipuit deci nu am de ce sa ma plang. Am ajuns ca belferii pe la 11 si ne-a bagat direct inauntru. AM predat actele si am asteptat tot acolo inauntru sa ne dea certificatul. A fost ok, am stat pe fotoliile alea,am schimbat fetita,am alaptat-o,etc,. In total a durat cca. 2 ore dar a fost bine,am mai auzit si noi romaneste in jurul nosstru. A fost bine probabil ca ne.am dus asa mai tarziu si nu dupa metoda "mergem la 5 sa prindem loc la 9 " ca la 9 sigur o fi fost plin. Si acum erau oameni afara dar nu stiu ce faceau acolo, pe noi ne-a bagat ca pe VIP-uri inauntru . O fi citit pe.aici ca vreau sa le fac reclamatie :))))))))))))))))))))))))) .
Mona, nu stiu daca trebuie sa mergeti cu copilul, nu cred. Dar cum la noi EU sunt cetateanul roman, sotul nu putea sa mearga singur sa declare (cred). Eu singura iarasi nu puteam,ce sa fac cu caprita? Asa ca ne-am dus cu toata liota. :)

V-am pupat!

Chiar ma bucur ca s-au schimbat in bine lucrurile la consulat.
De curind si-au schimbat locatia si noul sediu pare(din masina ca pe dinauntru nu am ajuns inca)mai mare si mai incapator.
Eu cind am fost sa-mi fac pasaport,am primit numar de ordine si am asteptat afara pina mi-a venit sorocu'si daca zici ca erau oameni afara,cred ca vreo"moda veche"s-a pastrat.
Poate au mai multe ghisee si nu mai este asa aglomerat ca in sept 2003 era cumplit:am ajuns pe la 10 si am iesit la 14...de se speriase sotul care ma astepta afara cu copilul.

Alina

Mergi la inceput