Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 4

misticgirl spune:
onitza,bine ca s-a rezolvat problema,ca sincer imi venea sa vin acolo sa-l strang de gat pe idiotul de sef si sa o paruiesc pe acea persoana "binevoitoare".
Ia-ti prenatal si gata stai cuminte acasa,iubita ! Nu merita sa te chinui tu pt niste persoane fara suflet.
Fetele,va pupic..Astazi am treaba la serviciu si nu prea am timp sa postez pe forum,dar macar va citesc mesajele. Vporbim maine sper!
Claudia 30 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Miche spune:
Bine ca s-a gasit o solutie , Onitza.
Ne vedem azi?
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

fulguletz spune:
Onitza, vad ca s-a rezolvat...
fetele, am fost si eu ieri la control...Toate analizele si secretia vaginala mi-au iesit foarte bine. Col inchis, bebe David de 1.800 grame si data viitoare merg peste 3 sapt. sa-mi faca CTG (adica imi lipesc niste fire de burta si il tot observa pe bebe ...etc..abia acum citesc si eu despre asta). Cred ca stiti voi despre ce vorbesc ...ca in romana nu stiu cum se spune...
Monica, si bebelinu meu tot cu capul in jos este de cam o luna..si sora-mea imi zice ca o sa i se duca tot sangele in cap...
Miche, io am caruciuor si tu nu!!!! cu
David, 29 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

onitza spune:
Iata ca revin mai linistita, noroc cu sotul care mi-a fost un adevarat prieten, o sa-l cinstesc!
Acum sunt un pic mai bine, vreau sa ma apuc serios de invata lb. germana, am observat ca e foarte cautata, engleza stiu, si o sa trag tare sa mai stiu si esentialul ce tine de calulator, aici o sa apelez cu incredere la sot, care se pricepe foarte bine, si o sa trag tare sa am ceva la mana, niste cursuri, diplome, sa am alte sanse spre mai bine; stiu ca fara sacrificii nu se poate, de aceea si vreau sa termin cursul inceput chiar daca asta inseamna sa o vad pe colega zilnic, aproape, cel putin, stiu ca fac ceva pentru mine, pentru noi...si cu putin noroc, poate plecam in afara...unde stiu ca nu sunt caini cu covrigi in coada, dar altul e si nivelul de trai si daca te sacrifici stii ca se merita cel putin.
Va sarut, MICHE, eu incerc azi sa ajung la Municipal, vreau sa te vad, mi-ai fost de mare ajutor si trebuie sa te rasplatesc macar cu un pupic pe frunte...daca nu cu un ceai..
Fetelor, orice v-ar pregati viata, incercati sa depasiti obstacolele rmamand lucide, sunt multe persoane care depind de noi, si pe care ii facem fericiti...ramaneti curate si decente si o sa faca Dumnezeu dreptate...VA MULTUMESC enorm pentru toate vcorbele de consolare si pentru tot binele pe care mi l-ati facut...eu l-am simtit in suflet ca un balsam...va pup dulce.
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by danette
Ieri am fost la dr., Iris este cam maricica, are GE 2200 gr si corespunde ca dimensiuni la 33 sapt.
Insa a trebuit sa promit ca intru la regim de-a dreptul, adica deloc paine, paste, sosuri... de dulciuri nici nu mai zic...
Nu mai am voie deloc! cu toate ca eu nu-s chiar exagerata am luat 12-13 kg pana acum.
Degeaba, mi-a zis ca trebuie sa tin regimul ca altfel bebe se face mult prea mare.
Dana, dar nu prea am inteles de ce nu e bine ca bebele sa fie mare ?...ca tu oricum faci cezariana...De curand a nascut o cunostinta(tot prin cezariana) un bebe de 4200 si nu au fost probleme...

http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Moss spune:
Onitza,
Intra in prenatal urgent si nu te panica. Oferte bune in turism exista mai tot timpul, important este sa te prezinti ca o persoana serioasa si sa-ti placa ceea ce faci, sa ai bunavointa !!
Stai acasa 1 an sau 2 dupa care poti sa cauti altceva. Eu lucrez tot in turism, cred ca ti-am spus asta !! Poate dupa ce stai acasa pot sa te ajut...acum nu cred ca angajeaza nimeni.
ai grija, insa, ca acum vor sta cu ochii pe tine mai mult decat iti inchipui.
Si, intradevar nu te pot concedia cat esti gravida dar pot sa te scoata pe motiv de incomepetenta ( lit. I ) si nu da bine nici la cartea de munca !
linisteste-te si intra in prenatal..mai bine sa castigi mai putin decat sa ai zile fripte la serviciu.
te pup, tinem legatura !
34 saptamani DPN 5 NOV Dr. Marian Iliescu

roserb spune:
Onitza, ce idioti! Asta iti lipsea acum, noroc ca s-a rezolvat pana la urma.
Monica, felicitari pentru fetita , ce bine ca o sa ai preche si tu. Ce spune Alex? E incantat sau vroia un fratior?
Adriana, poti lua pana la 3 No Spa pe zi, fara probleme. Si da, ceea ce descrii tu cred ca sunt contractii. Eu una m-am hotarat sa nici nu le mai bag de seama , mai mult imi fac sange rau si nu rezolv nimic.
Ele, daca te umfli asa de tare, redu sau elimina sarea daca poti si neaparat vezi cum ies analizele de urina , sa nu ai proteine, atunci poate aparea un semn de intrebare in ceea ce priveste preeclampsia. Si ar fi bine sa iti monitorizezi tensiunea mai des, sa vezi daca ramane mai ridicata sau a fost doar o intamplare. Multa sanatate , oricum.
Dana, ce fetita mare ai , o sa fie o voinicuta!
Fulguletzule, stai linistita ca nu-i vine lui bebe sangele in cap , bine ca sta cum trebuie, eu am avut senzatia azi ca iar e cu capul in sus, sper sa ma fi inselat.
Azi am fost foarte mandra ca Bianca nu a mai plans decat putin dimineata la gradi, aseara mi-a recitat o poezie de 4 strofe invatata ieri, si azi am gasit-o vesela jucandu-se cu copii. Sa dea Domnul s-o tina asa de acum incolo.
Roxana- saptamana 34
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

iepurasu spune:
Ce faceti dragelor? Mi-a fost tare dor de voi.
M-am intristat cand am auzit de Onitza. Astia nu sunt normali? Dupa ce ca te-ai simtit rau si trebuiau sa se poarte cu tine "cu manusi" ei iti fac o figura ca asta...niste nenorociti, nici nu am cuvinte sa calific asemenea comportamente. Mai grav este ca se intampla chestii similare care nu sunt intelese si tolerate nici de catre cei care au deja copii si ar trebui sa inteleaga ca organismul si psihicul nostru sunt mult mai sensibile acum! Imi vine sa-i pe toti astia, ei nu sunt constienti ca-i bate Dumnezeu? Femeia aia care te-a parat nu este decat o invidioasa pe tine si pe norocul tau. Pentru ca sa stii ca este un adevarat noroc sa ai o familie adevarata, sa te intelegi cu sotul, sa te iubeasca, sa ai un copilas sanatos. Unii chiar nu suporta sa vada oameni fericiti, sunt niste complexati care uite ca se bucura cand fac rau!
Onitza, tot ce te sfatuiesc eu este sa stai linistita, sa te gandesti ca trebuie sa ai un bebe sanatos si frumos sa le dai la toti peste nas! Uite-asa!
Noi tinem la tine tare-tare mult si vrem sa fii fericita si hazlie asa cum te stiam noi. Te pupic si iti tin pumnii !!!
Iepurasu - 28 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

iepurasu spune:
Monica, felicitari pentru fetita, o sa fie frumoasa si cuminte!!!
Bits, sa ai un baietel frumos si sanatos, imi place la nebunie numele pe care i l-ai ales.
Iepurasu - 28 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

onitza spune:
Sunteti niste bomboane!
MOSS, cand am aparut la serviciu, nu a vrut nimeni s ma invete nimic, sau daca mi-a dat cineva o explicatie despre cum se calculeaza tarifele de ex., mi-a scos ochii sase luni dupa, ca e vina mea ca nu inteleg batand apropo ca ea nu a studiat pedagogie ca altii (adica eu am invatat la colegiul de institutori), dar tot s lovesca, am incercat s ainvat stand pe langa acea persoana, dar nu-mi spunea nimic, parea ca o deranjeaza; orice o intrebam, i se pareau intrebari stupide, se spresupunea dupa mintea ei sa stiu tot ce misca - o idioata, abia acum vad cat rau mi-a faacut, amintindu-mi de acele clipe; fiind firma mica, nu aveam mereu de lucru, si mai intram si pe net interesandu-ma de diverse chestii, pentru care imi scotea ochii ca as sta degeaba; la un moment dat vazand ca imi raspunde cu sila, si fiind confuza care sunt intrebarile destepte pe care i le pot pune sa primesc un raspuns normal, ma duceam pe la sotul meu sa-l intreb din vasta experienta pe care o are calatorind prin lume - in urma acestor actiuni, mi-a scos vorbe la serviciu ca ma giugiulesc cu el si ca nu respectul locul de munca - de atunci nu o mai suport deloc.
Poate tu ai avut noroc Moss, de lume buna si cuminte...asta e, poate o sa mai discutam, pana atunci ma mai pun la punct cu informatii, ce zici? Oricum meri mult ca incerci sa ma ajuti, esti o scumpa...
IEPURAS mi-era dor de tine, multam de sprijin.
Fetelor, azi e ultima zi la serviciu, deja l-am anuntat pe sefu ca daca are treaba cu mine sa-mi dea sa lucrez acasa, ca nu mai vin de maine, si in curand intru in prenatal, pana atunci concedii la greu.
Acasa nu stiu cand imi bag net, dar o sa mai apar cand si cand.
Nu uitati mobilul e stricat, nu-l tin inchis!!!!!!
Sunt tare trista ca nu mai pot vorbi cu voi ca pana acum, voi ma linisteati, ca azi mai ales, voi ma binedispuneati, si ma iubeati...ce-o sa ma fac fara voi???!!!!. Dar va am la suflet si nu va uit, precis!!!!Va pup, pa
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent