2 inimi frante/ sarcina oprita in evolutie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Catalina, iti inteleg durerea !!! Citind mesajul tau , rana din sufletul meu sangereaza din nou. Am trecut si eu prin asa ceva. La mine s-a oprit in evolutie la 14 saptamani. Nu am primit nici o explicatie concreta. Doar presupuneri ! Se ... intampla.
Imi pare tare rau si iti doresc din tot sufletul sa poti trece cat mai repede peste aceasta grea incercare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Draga Catalina, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Inteleg prin ce treci (desi suna patetic), dar si eu am trecut prin asta in urma cu 2 luni. Incearca sa treci peste asta si sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Multam mult pt. informatii. Las sa mai treaca o vreme si ma apuc de toate analizele. O sa tin cont de tot ce mi se spune
Inca o data multumesc
Catalina

quote:
Originally posted by Tia

imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva si iti inteleg durerea. cel mai bine ar fi sa faci toate analizele care ar fi putut declansa acest dezastru. daca medicul tau curant nu te ajuta, mergi la altul.

uite aici un link, din pacate este un subiect dureros, dar poate reusesti sa gasesti un punct de plecare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28157

mie medicul mi-a spus ca acest lucru poate fi declansat de 3 tipuri de factori:
1) din partea mamei (infectii, ..)
2) din exterior (efort, ..)
3) probleme ale produsului de conceptie (de natura genetica)

si inca ceva, parte din cauzele care odata erau trecute la defecte genetice, acum se identifica cu sindromul de hipercoagulabilitate. uite aici mai multe informatii despre asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31658

iti tin pumnii

Mergi la inceput

Tuturor le-am multumit pt. mesaje. Si tie iti multumesc. Nu m-am asteptat, e minunat sa stii ca atatia oameni iti sunt alaturi. Sa stii ca m-am simtit mai bine cand am citit tot ceea ce mi-ati scris. Imi pare rau ca nu apuc sa raspund la toata lumea.
Asa este Dumnezeu ne incearca si ne da atat cat putem duce. Eu sper din tot sufletul sa se opreasca aici. Ceea ce ma bucura este ca mi-am dat seama ca-mi doresc si mai mult un copil si ca nu-mi va mai fi frica de nastere.
Multam
Cata

quote:
Originally posted by babygirl

Catalina, toate de aici iti inteleg durerea si iti sunt aproape. Ma intrristez de fiecare data cand citesc un mesaj incarcat de mahnire. Caputul sus si nu dispera. In fiecare luna mai ai o sansa, nu uita asta. Vei ramane din nou insarcinata si va fi bine, ai sa vezi. Se va intampla cand te vei astepta mai putin si probabil ca povestea ta va fi atipica, asa cum este fiecare poveste de succes speciala si diferita. De cand bantui p-aici am citit atatea lucruri incredibile, incat mi-e atat de clar acum ca D-zeu ne incearca si ne daruieste un copil atunci cand crede El ca suntem pregatiti. Hai, nu mai fii trista. Ia exemplu de la cele de aici care au ramas optimiste dupa ani de incercari. Citeste povestile de succes, cu siguranta ca o sa te mai linisteasca.

"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)

Mergi la inceput

Buna
din cate vad eu e cam aceasi situatie: la fel mi-au zis si mie nu mai are activitate cardiaca si e desprins. Eu am citit pe internet despre sarcina molara. E posibl sa fi fost asa ceva ovulul nu a avut nucelu si atunci s-a dezvoltat placenta, insa nu s embrionul. Cum am spus si celorlalte prietene care mi-au scris, ma voi duce eu si sotul meu sa ne facem alte analize. Stau si ma intreb daca nu o fi contat si faptul ca atunci cand l-am conceput, sotul meu se simtea foarte rau avea temperatura, luase si multe medicamente si in plus are si sinuzita. Ne vom duce la medic si vom incerca sa gasim o explicatie. Am omis ceva: eu am RH negativ si sotul eu pozitiv. Oare sa fi contat asta?
PS. am vazut albumul tau. Ai o fetita superba. a vrut sa-i mai faci un fratior sau o surioara?

quote:
Originally posted by ticka

Draga Catalina! Si eu am trecut prin asta acu un an jumate. In prima luna de sarcina din cauza unor sangerari (pete maronii) am ajuns la medic, care m-a trimis la o ecografie. La ecografie mi-au zis ca inima nu mai bate si ca ceva??? e desprins de ??? (nu mai tin minte ce-mi spuneau eram ca in transa)- verdictul "sarcina oprita in evolutzie". Dar asta dupa ecografie. A fost groaznic.
Nici la mine nu au stiut sa-mi spuna cauzele. Au zis ca e o selectzie naturala si ca se intampla sa fie asa daca embrionul nu e corect dezvoltat si ca femeile au mai multe sarcini pierdute despre care nici macar nu-si dau seama. M-am agatzat de aceasta explicatzie si sper ca data viitoare vom fi norocosi. Oricum niste investigatii ar fi binevenite. Nu dispera!

Cu drag,

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Draga Catalina,imi pare rau de ceea ce s-a intamplat.
Prietena mea are o poveste asemanatoare cu a ta.In saptamana a 12-a de sarcina si-a facut un echo intamplator(ea e asistenta la spital)si medicul ia zis sa mearga repede la ginecolog ca el nu vede nici o miscare la copil.S-a dus si ginecologul ia spus ca sarcina e oprita in evolutie de 2 saptamani.Exact de 2 saptamani ei i se oprise starile de rau si greturile. Medicul ia spus ca nu stie cauza,probabil a fost o problema genetica.Ia facut si ei chiuretaj. A fost foarte suparata,mai ales ca avea 32 de ani si de 2 ani se chinuia sa ramana insarcinata.A ramas gravida dupa 6 luni si acum este in luna a 3-a de sarcina si se simte bine,dar are tot timpul emotii si frica ca oricand i s-ar putea intampla din nou.Medicul ia prescris Utrogestan sa ia pana la sfarsitul sarcinii si ia interzis mersul cu masina distante foarte mari,adica afara din oras.
Iti doresc multa sanatate si sa te refaci cat mai repede.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceN spune:

Da..mare adevar!!Verifica si la alti medici...In luna iulie am fost si eu insarcinata..Aveam 6 saptamani.Problema mea era ca nivelul HCG´ úlui nu crestea zilnic asa cum ar trebui sa creasca in mod normal.Dupa alte 2 saptamani de analize,nivelul HCG´ului a inceput sa scada.Medicul mi-a recomandat sa fac intrerupere de sarcina deoarece dupa parerea lui era o sarcina pierduta. Exact acelasi raspuns" sarcina oprita in evolutie"Intrebarea mea a fost...DE CE ??DIN CE CAUZA S-A INTAMPLAT ASTA??Nimeni nu stie sa-mi raspunda.Ceea ce regret enorm este ca nu am fost in control si la alti medici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meli spune:

Catalina, lupta si nu te lasa, am avut aceeasi problema si am luptat. Am aflat peste mult timp ca se intampla foarte des si nu exista o explicatie chiar exacta, ceeace face ca revenirea dupa pierdere sa fie si mai grea. Am trecut prin multe de atunci si totusi am reusit sa raman insarcinata si acum ma lupt sa tin sarcina. Mult noroc si nu te lasa. Cata vreme ramai insarcinata exista foarte multe sperante.
Mult noroc!
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Catalina,aliceN,am avut si eu aceasi poveste asemenatoare cu a multora fete de aici...
aliceN<<<<anul trecut am avut doua sarcin la interval intre ele de 7 luni tot la fel si la mine a scazut nivelul HCG-ului si sarcina sa oprit din evolutzie,iar ceea de a doua valorile nivelul HCG-ului cresteau foarte bine numai ca nu se vedea embrionul asa a continuat pina in saptamana a 11-a si atunci a scazut nivelul HCG-ului .Deci astea sunt probleme hormonale care necesita analizele genetice facute si e bine sa fie facute de de ambii(sotz ,sotzie).Altfel aceasi poveste se repeta asa am fost informata de medic,sarcina se autoelimina din motivele acestea in primele 3 luni.Deci eu sunt acuma la capitolul analize de facut.Numai bine si bafta multa!

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor! E minunat sa stii ca atatea prietene iti sunt aproape. Devin din ce in ce mai optimista si parca astept cu nerabdare sa treaca timpul si iar sa ma apuc de treaba pt. "bebel":)). Doctorii mi-au spus ca ar trebui sa astept cam 3 luni. Banuiesc ca voi stiti daca e ok sau nu. Spuneti-mi si mie daca cumva trebuie sa astept mai mult. Am uitat sa va spun ca eu am RH negativ si sotul pozitiv. Oare sa fi contat in oprirea evolutiei? Parerile sunt impartite. Oricum promit sa va dau vesti cum aflu ceva.
Astept sa-mi mai scrieti...

Mergi la inceput