2 inimi frante/ sarcina oprita in evolutie

2 inimi frante/ sarcina oprita in evolutie | Autor: AdrianM

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
este prima data cand scriu aici. Sotul meu s-a inregistrat acum o saptamana cand eu eram in spital. Am nevoie de ajutorul vostru...Problema mea este cu mult mai mica decat a multora de pe aici, insa pt. noi, este cea mai grava din viata noastra. Am ramas insarcinata prima data, totul a fost ok, m-am simtit chiar bine pana saptamana trecuta, cand m-am dus la spital din cauza unor mici sangerari maronii. Nu intru in amanunte cu chinul prin care am trecut, insa verdictul a fost mai mult decat o lovitura pt. noi: sarcina oprita din evolutie. De ce? Nu stim. Nici ei nu au stiut. Ni s-a spus: pur si simplu, insa nu vreau sa cred ca a fost de la natura. Daca aveti cunostinta de cauza, va rog sa ma contactati. Nu-mi pot exprima durerea in cuvinte, poate cine a trait, cunoaste.
Multumesc,
Catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Catalina draga,

Sotzul meu este o sarcina "oprita din evolutie"!!!!!!!!!!
Asa i s-a spus soacrei mele cand a fost la un control...Si uite ca medicii s-au inselat!
Oare daca este si la tine asa?
Sau ai facut deja intrerupere de sarcina?

Nu stiu daca este vreo explicatie pentru aceste lucruri; tot ce poti face este sa speri ca bebe este ok (daca mai esti insarcinata inca) sau ca totul va fi bine la a doua sarcina.

Mergi si la alti doctori ca sa vezi daca totul este asa cum ti-au spus ceilalti. Incearca sa faci echografii la fosta clinica Olimp, la dr. Iosup sau Popa (acum parca se numeste clinica Diagnosis...nu stiu sigur, dar cauta la index). Poate nu este totul pierdut!!

Sanatate,

Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Aaaa...si eu am avut sangerare in timpul sarcinii. S-a intamplat in urma unui contact sexual, cand avea bebe 9 saptamani.
Am sangerat foarte mult; totul era plin de sange in jurul nostru, si noi nici macar n-am simtit!! Oricum, cumplit...
Am crezut ca am pierdut bebele, dar el era bine sanatos, chiar incepuse sa miste!!
Avusesem un hematom care se eliminase, gratie sotzului... Cert este ca dr. Iosup mi-a spus ca hematomul putea opri evolutia sarcinii, dar nu s-a intamplat asa...Tu ai avut vreun hematom? Au vazut ceva dr. la echo?

Astept sa-mi dai vesti bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Catalina, da-ne amanunte! Daca mai ai sarcina, verifica si la alti medici, nu te grabi. Poate ca s-a inselat, sunt multe erori , sa stii.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

In primul rand multumesc ca mi-ai raspuns...Sarcina nu mai exista, mi-au facut curetaj. Cordonul ombilical era opacizat si embrionul nu mai exista. Au fost 3 medici care mi-au facut ecografie. Oricum nici semne de sarcina nu mai aveam. Acum am nevoie de timp sa ma "vindec". Mai mult psihic. Fizic sunt relativ ok. Dupa asta voi relua setul de analize. Eu nu le-am facut decat pe cele uzuale. Nu am avut probleme de sanatate pana acum, nici sarcini sau curetaje. Am ramas de prima data. Nu inteleg ce s-a intamplat. In februarie am facut un set de analize si am avut VSh-ul marit. Atunci mi s-a spus ca poate e o masea inflamata sau o raceala. Acum am citit ca poate fi o infectie de care nu stiu. Nu stiu ce sa mai cred. Inca imi vine sa plang. O sa treaca, sper!!!!
Multam, Catalina

quote:
Originally posted by anda141

Catalina, da-ne amanunte! Daca mai ai sarcina, verifica si la alti medici, nu te grabi. Poate ca s-a inselat, sunt multe erori , sa stii.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Iti multumesc mult ca mi-ai scris. Am facut intrerupere, mi s-a spus clar ca nu mai am ce face...nu mai avea activitate cardiaca...
Nu-mi ramane acum decat sa descopar cauza, caci nu am liniste!!!!

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

Catalina draga,

Sotzul meu este o sarcina "oprita din evolutie"!!!!!!!!!!
Asa i s-a spus soacrei mele cand a fost la un control...Si uite ca medicii s-au inselat!
Oare daca este si la tine asa?
Sau ai facut deja intrerupere de sarcina?

Nu stiu daca este vreo explicatie pentru aceste lucruri; tot ce poti face este sa speri ca bebe este ok (daca mai esti insarcinata inca) sau ca totul va fi bine la a doua sarcina.

Mergi si la alti doctori ca sa vezi daca totul este asa cum ti-au spus ceilalti. Incearca sa faci echografii la fosta clinica Olimp, la dr. Iosup sau Popa (acum parca se numeste clinica Diagnosis...nu stiu sigur, dar cauta la index). Poate nu este totul pierdut!!

Sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva si iti inteleg durerea. cel mai bine ar fi sa faci toate analizele care ar fi putut declansa acest dezastru. daca medicul tau curant nu te ajuta, mergi la altul.

uite aici un link, din pacate este un subiect dureros, dar poate reusesti sa gasesti un punct de plecare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28157

mie medicul mi-a spus ca acest lucru poate fi declansat de 3 tipuri de factori:
1) din partea mamei (infectii, ..)
2) din exterior (efort, ..)
3) probleme ale produsului de conceptie (de natura genetica)

si inca ceva, parte din cauzele care odata erau trecute la defecte genetice, acum se identifica cu sindromul de hipercoagulabilitate. uite aici mai multe informatii despre asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31658

iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Catalina, toate de aici iti inteleg durerea si iti sunt aproape. Ma intrristez de fiecare data cand citesc un mesaj incarcat de mahnire. Caputul sus si nu dispera. In fiecare luna mai ai o sansa, nu uita asta. Vei ramane din nou insarcinata si va fi bine, ai sa vezi. Se va intampla cand te vei astepta mai putin si probabil ca povestea ta va fi atipica, asa cum este fiecare poveste de succes speciala si diferita. De cand bantui p-aici am citit atatea lucruri incredibile, incat mi-e atat de clar acum ca D-zeu ne incearca si ne daruieste un copil atunci cand crede El ca suntem pregatiti. Hai, nu mai fii trista. Ia exemplu de la cele de aici care au ramas optimiste dupa ani de incercari. Citeste povestile de succes, cu siguranta ca o sa te mai linisteasca.

"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Catalina, si eu am trecut prin asa ceva in urma cu 2 ani. In majoritatea cazurilor cauzele sunt si raman necunoscute. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti faci investigatii amanuntite, dimpotriva. Daca ai ramas repede insarcinata, atunci inseamna ca vei
reusi iarasi.
Insanatosire grabnica,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Draga Catalina! Si eu am trecut prin asta acu un an jumate. In prima luna de sarcina din cauza unor sangerari (pete maronii) am ajuns la medic, care m-a trimis la o ecografie. La ecografie mi-au zis ca inima nu mai bate si ca ceva??? e desprins de ??? (nu mai tin minte ce-mi spuneau eram ca in transa)- verdictul "sarcina oprita in evolutzie". Dar asta dupa ecografie. A fost groaznic.
Nici la mine nu au stiut sa-mi spuna cauzele. Au zis ca e o selectzie naturala si ca se intampla sa fie asa daca embrionul nu e corect dezvoltat si ca femeile au mai multe sarcini pierdute despre care nici macar nu-si dau seama. M-am agatzat de aceasta explicatzie si sper ca data viitoare vom fi norocosi. Oricum niste investigatii ar fi binevenite. Nu dispera!

Cu drag,

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Draga Catalina,
Si eu am trecut prin aceeasi situatie in urma cu putin timp.Stiu ce simti si mai stiu ca toate parerile noastre de rau nu te pot ajuta cu nimic.O vreme m-am uitat urit la toata lumea de parca toti ar fi fost vinovati de pierderea mea!Si nu intelegeam de ce imi tot spun toti ca e timpul sa uit si sa merg mai departe.Acum am reusit sa trec peste asta.De cca 8 luni iau tot felul de medicamente si sper in continuare ca poate intr-o buna zi sperantele mele vor prinde viata!Uneori imi mai pierd din optimism dar atunci intru pe DC si invat sa zimbesc din nou.Iti doresc sa ai puterea sa mergi mai departe si sa crezi din tot sufletul ca intr-o zi vei reusi.
Daca te pot ajuta cu ceva sint aici pentru tine.
Florentina

Mergi la inceput