calcaie crapate

calcaie crapate | Autor: podarescu

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ma bucur ca am gasit acest site f. folositor.
Am si eu o intrebare : ce pot sa fac pentru a scapa de calcaie crapate foarte rau, pana la sange, crapate mult in profunzime, care ma ustura foarte tare. Si a doua intrebare ar fi daca cineva dintre voi a fost diagnosticata cu bacili gram pozitivi la analiza secretiei vaginale si cum a scapat de ei, caci eu am facut tratament cu Doxiciclina, Poliginax ovule si nu m am vindecat.
Multumesc anticipat,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Bine ai venit la DC!
Am avut si eu astfel de bacili, dar nu-ti face probleme, nu e ceva grav, la mine au disparut cu ovule (Klion) si fara antibiotice.
Despre cealalta problema nu stiu ce sa zic, incearca sa folosesti cremele nutritive sau unguentul de galbenele.

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Intai as vrea sa iti zic ca crema pentru calcaie de la Elmiplant este tare buna si se absoarbe cat ai zice "peste"
Se zice ca pentru calcaie crapate ajuta o impachetare cu ulei de masline. Eu zic sa te dai in fiecare seara cu ulei de masline, pune-ti niste ciorapei de bumbac (ca tot e frig afara) si dormi asa. Sper sa ajute.. Ah si inca ceva, incearca intai o exfoliere buna, eu obisnuiesc sa imi inmoi picioarele in apa sarata si apoi sa le exfoliez cu piatra ponce
Crema cu galbenele este minunata (este una special pentru picioare), o poti folosi impreuna cu uleiul de masline, eu asa fac. (eu mai adaug si ulei de ricin, nu mult, si cateva picaturi de esenta de lavanda)
Am mai auzit ca vaselina ajuta si ea foarte mult.. nu-i de mirare, doar e unsuroasa
Sper sa ajute!~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Asa e, crema pt calciie de la Elmiplant, cu brusture, e fff buna (este si emolienta, si cicatrizanta). Incearca sa te dai in fiecare seara, pina se inchid crapaturile, pe urma poti s-o mai raresti. E mai simplu decit cu uleiuri sau alte impachetari. Daca nu-ti merge cu asta, poti incerca si celalte variante. Si dupa fiecare baie, exfoliere cu piatra ponce. Daca insa pielea este iritata pina la singe ... mai bine asteapta sa se inchida crapaturile, si pe urma aplica tratamentul abraziv.
Secretul este perseverenta ... Succes !

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cind am fost la mare, era un naturist, care vindea diverse alifii, printre care era una si pt. calciie crapate. Am luat si eu, dar inca n-am folosit, dar am auzit de la cineva ca ar fi tare buna.
Daca te intereseaza, iti dau adresa unde poti comanda acea alifie.

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dupa baie foloseste pitra ponce, apoi in crema de calcaie(pe care o doresti!)adauga ulei de masline si ulei de catina(care are f multe vitamine si este bun de pus si in crema de fata).
crapatul calcaielor se datoreaza lipsei de vitamine,
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Am citit undeva ca este foarte buna o "cura" cu crema de galbenele in care pui 1 ceapa tocata. Se aplica pe calcaie si deasupra ciorapei toata noaptea.
I-am facut amestecul minune maica-mii, dar nu a rezistat in mirosul ala toata noaptea. Depinde daca iti place ceapa!!

Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns podarescu spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. Sunteti niste dragute.Felicitari pentru solidaritatea de care dati dovada. Va pup pe toate, Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Mie nu mi-a folosit nimic din ce scrie aici.Iar doctorii nu au stiut nici in cazul meu si nici al mamei ce sa ne faca.Uneori e jenant, mai ales vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

orice crema hidratanta pune si pe calciie! dupa baie seara , din abundenta, sau dimineata cind te-ai trezit , dar mai putina , avind in vedere ca pleci la servici sau oricum ai o activitate peste zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

A mai fost un subiect asemanator cu discutii despre problemele cu calcaiele: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29982" target="_blank">Ingrijirea calcaielor

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput