Sus...in Scandinavia (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Rayu mama, noroc de tine...ca io una eram pierduta in translatie!!!
Bey...da' dupa cum scrie io zic ca omu' nostru e-n Uganda!!! Pe bune ca trebuia sa mearga (si)acolo!!!

pozulici

Mergi la inceput

Sau o fi o cerere de rascumparae din partea teroristilor???...au deturnat avionul, l-au parasutat pe narancea care-a cazut in apa, or crezut ca-i american si s-au pus frate pe el!!!! Si daca au vazut ca nu mere cu binisorul si nici cu cadine, au trecut la represalii rusinoase !!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilando..pai sa salvam bre omu,ce or vrea plata?Accepta oi?Ca ma sacrific

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Mey...da poate lui ii place!!!

pozulici

Mergi la inceput

lilutzo,io cred ca a dat strechea in el,bre...si vrea sa vaza daca ne e dor sau nu de dinsu
adelutzo,da matale di ce ti-ai mazgalit asea nickul cu cerneala?

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

adelutzo,da matale di ce ti-ai mazgalit asea nickul cu cerneala?

mey, am fost la cumparaturi azi ... pe puncte si mi-am cumparat GLOW (deh, curiozitatea si mancarimea )

vi-ati citit mailurile azi? chiar asa? nici un respons?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ma incumet si io la o interpretare a mesajului lui narancea. in mare (adica in principiu) sunt pe aceeasi linie cu rayu si cred ca si lilanda ca narancea se simte bine acolo unde e. am doar o adaugire vi-a scapat faza cu preludiul si postludiul(vezi emoticonul inainte si dupa secs )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99
(vezi emoticonul inainte si dupa secs )

Io cred ca nu e "inainte" sau "dupa", ci in timp ce...
Si zici ca ti-ai luat Glow, ca eu una nu vaz nimic schimbat la nickul matale!!! Pe bune!!!
Cit despre emoticoanele alea de ni le-ai trimis...era sa mi se faca rau,, nu alta!!!

pozulici

Mergi la inceput

adelutzo,am primit mailul, mistoace..io chiar nu stiam ca posedam noi fomeile ceva atit de expresiv

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Iaca fumei,si io p-aici, ca mie-mi suna cucosul cand stingeti voi lumanarea.Incerc sa ma tziu deoparte de ochiu' dracului,si sa intru mai rarutz pe site,ca-mi ocupa tot timpul. Si in asta de pe umerii mei se vara orice-altceva,numa' limba (suedeza) nu.
Rayuela,si zi asa bre,acu' esti pocita?Semeni cu oitza lu' tataie?Dupa ce s-o tunde si capra vecinului din Stockholm, poate te-oi mai linisti un pic.Nu mai zic de Lilanda,ca deja iti razi in pumni.
Tanti Adelinskaya,expresive pozele alea de mi-ai trimis.Acu stau cu ochii tinta-n ele si-ncerc sa ghicesc care rade ,plange sau suspina..

Lilandoi,te rog mult,da' mult,da-mi si mie desteptarea aia intr-o buna dimineata!Asa repede,numa' cat sa fac diferenta intre ce-nseamna dishtept si prost ,mai
Louisea,felicitari pt examen si intra mai des pe(mai des ca mine)
Naraaanceaa..Pai despre Narancea sa auzim numa' de bine,c-am auzit ca nu stiu ce probleme o avut c-o boali intre pishere de la incalecatu' pe motocicleta

Mergi la inceput