Mamici de ianuarie-februarie 2005(34)
Raspunsuri - Pagina 7

oana cretu spune:
La multi ani, Lalisor! Sa fi sanataosa si sa ai un baietel frumos si sanatos! Petrecere frumoasa!
oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

adita spune:
Dresuri pt gravide am vazut si pe internet, la bebelusultau.ro, aveau si de iarna, cu 60 si 70 den, la 450.000

Shobo spune:
ingerasu, sa-ti traiasca nepotelu' grasunelul si cumintelu'! Super!
Lali, la multi ani si sa fii fericita! sa ai sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
pupici

cocolino spune:
Fetelor, dresuri ptr gravidute si-a cumparat prietena mea (care e in 7 luni) din Carrefour, la pret de 100-150.000 . Deci, nu dati dublu la Roccoco...Am inteles ca se gasesc si in cocor...
Ingeras sa-ti traiasca nepotelul... Sa fie sanatos si sa va bucurati de el...
Coca 21 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

crinuta spune:
Lali, La multi ani!!!!! Numai bine, si o sarcina cat mai usoara.
Ingerasu, m-am uitat la pozele cu burtica ta, si seama enorm cu a mea. Mie mi se parea ca a mea e prea mare pt nr de saptamani, dar acum m-am mai linistit.
Apropos, de unde ai luat tu hainutele pt Bia?
Poate stii tu vreun loc unde sa nu fie foarteeeeeeeee scumpe.
In legatura cu testul de glucoza, cum zic daca ma duc la Medsana?
Eu acum vreo 6,7 saptamani am repetat si mi-a iesit foarte buna glucoza, chiar spre limita inferioara, desi stiti si voi cate dulciuri mananc. Oricum, as repeta sa vad ce si cum.
Simona, unde umbli? Ce ti-ai luat ieri din Carrefour?
Dragelor, eu zic ca ar fi timpul sa facem a doua intalnire, dar nu la targ. Aia nu poate fi intalnire linistita unde putem sta la taclale, asa ca astept propuneri.
pupici
Crinuta si bb Rayan 24+ saptamani

Amaya spune:
Lali, la multi ani, sa fii fericita, sa ai parte de o sarcina usoara si un baietel sanatos...
Oana si comoara (18 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

ingerasu spune:
Crinuta credeam ca ai plecat iar in AS de nu ai mai scris. Ai vazut ca Androix este viitoare mamica de mai? Am mai scris asta intr-un mesaj anterior dar cred ca nu l-ai citit.
Cum sa fie enorma burta noastra ca doar avem aproape 6 luni implinite si o sa intram in a 7a? Era si cazul sa mai creasca si la noi ca doar copilasii n-or sta storciti.
Acele poze sunt doar cateva cu hainutele luate pt Bia, eu le-am cumparat de la Z. Body-urile dintr-un bumbac mai grosut, de iarna si cu manecute lungi erau 89.000 lei iar costumasul acela galben cu ursulet a fost vreo 230.000 lei. Scumpe la ei sunt rochitele despre care vorbeam cu Oana, de la Grain de Ble, era vreo 500.000 - 700.000 lei una. Dar sa stii ca m-am uitat zilele trecute pe un pliant de la Metro si aratau niste bluzite mai groase care aveau pretul de 713.000 lei
am crezut ca nu vad bine.
Oricum daca ii cumperi body-uri incearca sa i le cumperi mai groase ca o sa fie iarna si neaparat cu maneca lunga si sa te uiti sa fie bumbac 100% pt ca am vazut ca cele romanesti, dupa ce ca sunt oribile ca colorit (rosu, mov, verde) erau 75% bumbac si mai costau si 110.000 lei. Mie toate colegele cu bebelusi mi-au recomandat sa iau macar body-urile de la Z daca nu pot sa-i cumpar mai multe. Si cum motzata este o rasfatata normal ca mami si tati nici ca se mai uita la preturi.
Mai stiu din auzite de un magazin pe la Piata 1 Mai, Lumea Copiilor cu lucruri de calitate si de magazinele Piciul.
Legat de testul de toleranta la glucoza stiu ca se face in saptamanile 24-26 si iti dau sa bei un lichid dulce iar dupa o ora iti recolteaza sange si cred ca si dupa 2 ore iar. Eu mi-am facut glicemia obisnuita si mi-a iesit putin sub limita desi si eu mananc dulciuri destul de des.
"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

amo2004 spune:
La multi Ani , Lali si numai bine !
Mona 23+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

amary19 spune:
Lali, la multi ani!!!!! Sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatosi!
Coca si Lali multumesc pentru urari.
Shobo eu mi-am luat ieri o pereche de ciorapi de la Rococo 20 den (cu Lycra) si sunt super. Si pretul la fel: 195000 lei. Asa ca sa stii.
Dar sunt f draguti(cu butica). Au o singura nuanta (culoarea pielii un pic mai inchisa- dar vine f bine).
Coca, eu am fost ieri in cocor si am intrebat la toate raioanele care aveau ciorapi, daca au si de gravidutza si peste tot mi s-a raspuns ca nu. Daca stii tu unde in cocor, te rog sa-mi spui si mie. Cineva mi-a spus ca ciorapii Roberta au elasticul mai slab sus. Eu nu am folosit pina acum aceasta marca de ciorapi!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti