Mamici de ianuarie-februarie 2005(34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Ce mai faceti , burtici?
eu am fost cateva zile plecata din tara si cand m-am intors, surpriza..., nu mergea site-ul. m-am gandit ca s-a desfiintat ca tare suparata as fi fost. am incercat sa intru de n ori si in final cand am vazut ca merge m-am linistit.
Aveti idee, in sapt.18 incepand am o durere pe vezica, parca ar apasa ceva pe ea si asta cand merg sau cand dorm si imi schimb pozitia brusc, dupa o stare de relaxare. e ceva normal?

Sara si 18+ sapt.

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Sper sa mearga de data asta...

Rog frumos, daca cineva imi poate spune unde este Mediplus, pentru ca vineri am programare la dr. Poiana si habar nu am unde tb sa merg...

Azi am donat iar sange la Fundeni...sa vedem ce-or sa sp. aceste analize, dar rasp o sa-l aflu sapt. viitoare intrucat dr. Uscatescu este in Japonia.
Acolo mi-a fost recomandat ca dr. ecograf."super bun" dr. Iosup...(aviz gravidutelor care au fost speriate de diferite teste).

Chestia cu cinci luni pe mine ma sperie ...pentru ca bebelina mea s-a manifestat prima data la 12-13 sapt....+ 20 sapt(5 luni)=32-33 sapt.???!!! Crinuta, ce zici???? (visul nostru!)

simona, 19+ sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Simona, nu te lua neaparat dupa semnele... Si-apoi gindeste-te ca la unele fete bebeii misca mai repede si la altele mai tirziu...Asa ca si asta nu e o regula.. Dzeu cu mila ! Totul hotaraste bebe care va vrea sau nu sa stea mai mult sau mai putin in burtica lui mami.. Eu de ex m-am nascut pe 30. decembrie, desi trebuia sa ma nasc dupa 19 ian.. Deci...
Fetelor am observat ca sunt printre putinele mamici9care nasc in Ian si nu numai...) care nu au aflat inca sexul copilului...Sunt de-a dreptul mihnita ! Dar va promit ca cel tirziu saptamina viitoare va voi spune cu toata gura ...sexul copilului...

Coca 21 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Simona, Mediplus este in Pta dorobanti.. Dar cel mai bine suna la Clinica si cere repere ptr a ajunge acolo..

Coca 21 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Coca, ai fost o dulce...
Dar de ce tu nu ai aflat pana acum ce sex are bebe? Ai fost la Iosup?

Ingeras, ai asa o burtica dragalasa...

Am observat ca in ultima sapt. burtica mea a crescut mult... Abia am rezolvat pb pantalonilor ca acum tb sa incep cautarile dupa camasi...

Sa va intreb ceva: mai face cineva ? Iar ma bate gandul...

pupici

simona, 21 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Shobo eu stiam de varianta ca dupa 4 1/2 luni dupa ce misca se naste copilul si este logic calculul: primele miscari au loc pe la 4 1/2 luni iar dupa alte 4 1/2 luni (adica dupa 9 luni de sarcina) se naste si copilul. La mine nu se verifica ca Bia mea ma gadila la inceput si mi-a zis doc ca nu asa ceva trebuie sa iau in vizor ci doar zvacniturile si pumnuletii+piciorusele in burtica. Pai asa am simtit-o pe 15 august. Ce, doar nu o sa nasc pe 15 ianuarie?
Mai dar Codrin al tau a ramas in memory cu concediul vostru din USA de a miscat el pe 11 septembrie, ce coincidenta. Poate te uitai la ceremonia prezentata la TV si si-a adus aminte.

Sara daca nu ai cumva vreo infectie urinara inseamna ca apasa bebe pe vezica.

Simona, Mediplus este pe str Muresanu Andrei nr 1, in zona Piata Dorobanti. Daca vii de la televiziune faci dreapta pe unde o iau autobuzele (in acel semicerc) si prima straduta pe dreapta, in capat, cum ai intrat in semicercul acela.

"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Fetelor, acum cind vad ca v-ati stins mai multe va spunem sus si tare ca si noi vom avea un baietel!

Am si eu o intrebare. Stiti cumva de unde pot cumpara dres de gravidutza in afara de ROcoco?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

bestutza, nu stiu garzile lui Tutunaru insa suna-l ca el e ff dragut, nu se supara NICIODATA! si sigur te primeste imediat, o sa vezi! Bafta! si mai lasa-i naibii pe aia de la birou, ca eu deja ii tratez cu indiferenta, daca chiar mi-as pune capul cu ei... ar fi nasol de ei... acum astept raportul medicului de medicina muncii catre companaia mea pt. recomandare program redus, ca timpitii din companie nu mi-au aprobat imediat ci au chemat un medic sa ma dava la locul de munca cum sint si s-a ingrozit de ce vacarm e aici, e ca la bursa! sper ca spre binele lor sa fie cu ok raportul, ca altfel nici nu discut! miine cel tirziu il astept!

ingerasu, cu calculul nici eu nus sigura, asa mi-a zis proetena mea ca se calculeaza si ea chiar l-a simti prima data pe 2 mai si pe 2 octombrie anul trecut nastea
mai da ce casa frumoasa are mama ta!!! mama ce mi-as dori o asa casa si eu! SUPER cu gradina, livada, ce-ti mai poti dori sa ai ca cel mic sa creasca frumos si in spatiu liber?

ti-am vazut burtica... chiar ca ti-a crescut! in curind am sa pun si eu niste poze (le voi face ianinte de a pleca la nunta de pe 25 seara ca sa fiu frumos aranjata)...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Coca eu am crezut ca faci parte din mamicile care vor sa fie surpriza sexul bebelului. Cum ai rezistat pana acum fara sa mori de curiozitate, ca eu am chinuit-o pe doctorita de la eco de la 15 saptamani.

Irinuca mama, pe fisa scrie asa: artera ombilicala: PI=1,20,RI=0,67,S/D=3,00...artera cerebrala medie: PI=1,98,RI=0,75,S/D=4,05. Tu intelegi ceva din toata chestia asta? Ca pe mine m-a bagat in ceata totala. Ba mi-a aratat doctorita o gramada de grafice in care valorile mele se incadrau in curba normala....dar...tot nimic n-am priceput.

(22 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ingerasu, cred ca astia masoara altfel, ca am luat de mai multe marci si e la fel. O sa ma iau dupa luni de acum. Grain de blé este marca frantuzeasca, iar magazinul Z este si aici, dar nu stiu daca este frantuzesc si el. Au lucruri frumoase, dar daca nu sunt promotii aici, nu te poti apropia de el. De ex, o pereche de incaltamine pentru 6 luni e de la 100 si ceva de euro in sus. Bine, intr-adevar, aici, la Cannes sunt mai scumpe ca in alte orase, dar aici am aterizat si eu ma simt bine aici.
Pupici!

oana si bebitza din burtica (24s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput