Mamici de ianuarie-februarie 2005(34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Ingeras , ai primit PM-ul.
Aseara cind ti l-am trimis mergea destul de rau site-ul.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dar ce-i cu linistea asta p-aici>???
Ingeras, ce ti-a crescut burtica.... Tocami ti-am vazut ultimele poze cu bebita..
Am postat si eu citeva poze(cu burtica) de acum doua saptamini de cind am nasit.. Avem burtica cam la fel..

Coca 21 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

si eu ma bucur TAREEEEEEEEEE ca sintem din nou pe site! greu zilele astea fara!

simbata dim am avut momentul de fericire sublima!... stind in pat asa cu o perna sub cap, citind "Mama si copilul" a sotilor Capraru, carte pe care v-o recomand. e SUPER scrisa... am simtit miscari in abdomenul inferior ... stau mai atenta si iar , cam din 10 sec in 10 sec iar si iar... erau atit de clare si atit de dragute... ca am simtit chiar o gidilare in interior si m-a pufnit un ris cu voce tare... de l-am trezit si pe sot care inca mai dormea in dreapta mea...

i-am spus si lui, asta mic misca de citeva minute bune si eu nu mai pot de ris, nu ma pot abtine sa rid, ca simt ca si cum ma gidila un pic... si va dati seama ce ne-am bucurat imens... a dus si el mina acolo repede insa nu cred ca el simte inca... i-am zis sa mai astepte, insa de cite ori ma aude acum prin casa ca rid si zic ca iar a miscat vine si el repede sa puna mina, insa tot pare ca nu simte... imi imaginez ca eu il simt pt ca e in corpul meu normal! seara cind vine in pat, desi poate eu am adormit... simt mina lui acolo sa vada daca simte si el ceva... e tare nerabdator sa se bucure si el ca mine, ce sa zic si asta imi umple inima de bucurie!

Intr-adevar sentimentul cind iti misca prima data e UNIC!

Doamne ajuta sa fie bine si sa ne povestiti toate cum afost cind a miscat prima data. am retinut data de 11 sept deci, si sint curioasa daca se va naste la fix 5 luni mai trizu, cum imi zice o prietena a mea: sa retin data la care misca, caci exact in aceasi zi dupa 5 luni se va naste. asta ar insemna 11 februarie... sa vedem

pupici

Mergi la inceput

Fetelor,in lipsa voastra am mai gasit niste site-uri dar nu la fel de dragute. Ele ar fi : reclama mascata la alt site = avertizare.ro ; copilulmeu.ro; reclama ..Puteti intra de curiozitate..

Mergi la inceput

Shobo, daca ar fi sa ne luam dupa prietena ta, eu ar trebui sa nasc pe 2-3 februarie... Intr-adevar e ceva unic si emotionant..Eu astept cu nerabdare si momentul in care bebele va mai creste si se va vedea burtica cum se deniveleaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna, fetelor!

Ma bucur sa aud ca incepe sa miste la cat mai multe fete, citeam cescriati voi si radeam ca al meu ingeras se misca in toate locurile, cand jos, cand mai sus...

Ingerasu, sa sti ca ai dreptate cu garderoba noastra, ca o sa devina mizilic pe langa a bebeilor, cu sotii nostri...

oana si bebitza din burtica (24s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Ce plictiseala...este aici..E mai rau ca asta vara cind era vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Ce faceti burtici?

La mine nici acum nu merge siteul cum trebuie. Am scris doar sa va salut, ca de citit mesajele nu am reusit - tot apare eroare cand incerc sa incarc pagina.

Chiar ca suntem dependente de site-ul asta, m-am gandit tot timpul ca nu am scris si am incercat sa intru de 100 de ori.

Andrutza si bebelusa
22+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Mey fetelor sunt tare suparata, scriu si iar scriu si cand sa trimit mesajul iar nu mai mergea site-ul Sper sa se remedieze cat mai repede ca noi ce facem????

Oana motzata mea este mai rasfatata decat suntem noi, se intelege suntem prima oara viitoare mamici. Daca o sa tot tinem asa in cumparaturi pentru Bia cred ca imi umple sifonierul meu si o sa stau cu hainele mele pe afara. Oricum Oana nu ii lua foarte multe ca o sa creasca rapid si o sa ramai cu ele nepurtate, ia-le mai mari. Apropos de marimea care ai zis-o tu la un body cumparat am luat si eu de la Z un costumas de la ei marca Grain de Ble si scrie pe el FR 50 si D (Deutschland) 62 ???????? Poate chiar francezii au marimi diferite adica nu masoara cu centimetrul. Hainele nemtesti stiu ca au spre ex. marimea 56 care inseamna 56 cm, francezii poate sunt altfel. Cum si la cele romanesti incepe cu marimea 20.

Coca si tu ai fost o nasica frumoasa.

Amary incerc a mia oara sa iti raspund, ca de fiecare data cand vroiam sa scriu PM nu mai mergea site-ul. Sper ca de data asta sa fie cu noroc.

"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Bestutza, sa stii ca si eu am patit ca tine saptamana trecuta, cand tot din cauza serviciului si mai bine zic a imbecilei mele de sefe, m-am enervat cumplit. Aveam burtica tare si bebita mea nu mai misca - adica nu o mai simteam eu - dar situatia s-a remediat intr-o zi. Asa ca nu te speria prea tare. Cel mai bine suna la Tutunaru, ca poate te linisteste si el.

Shobo, foarte interesant calculul zilei nasterii, stiam ca trebuie retinuta ziua cand simti bebeul prima data dar nu stiam de ce. La mine a fost 13 august, si 13 ianuarie chiar e DPN la mine.

Andrutza si bebelusa
22+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput