La France (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Otilia, noi nu am fugit nicaieri, forumul nu a mers! Ia pune-ne si noua o pila buna sa mearga si la noi cand nu merge la ceilalti! Bine ca s-a reparat, ca m-am plictisit rau fara palavrageala voastra.

Bebe e bine, misca din ce in ce mai tare si da si da...si eu mor de ras.

In rest, toate bune la noi, cheltuim toti banii care ii ia George numai pentru bebe.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (24s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Fetelor, tocmai am vazut la stiri un reportaj de la Dacia Pitesti (Lulu!!!!!, traiasca Pitestiul!) despre Dacia Logan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si eu ma bucur ca va regasesc. Chiar m-am speriat zilele astea. Am vazut si eu reportajul despe Dacia Logan si sunt foarte mândra. Chiar, oare nu o putem cumpara de acolo si sa o înmatriculam aici??

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Facusem contract, dar de unde sa stiu daca m-au declarat sau nu. pana sa aflu iai de unde nu-s.
Tot discutand la scoala la fii'mea am aflat ca si alte assmat au patit asa ceva. In alt context e drept, dar tot neplatite au ramas. Una din ele a intrat in concediu de ingrijirea copilului propriu si parintii copilului de care avea grija au hotarat sa nu-i mai plateasca ultima luna si au incurajat-o sa se planga la cine vrea ca ei nu platesc nimic. Ea s-a dus la Tibunal, dar fara avocat dureaza anii de zile (cel putin 2 i s-a spus), iar avocat din ce sa plateasca! Zau daca mai imi vine sa ma leg la cap in coditiile astea. dar n-o fii toata lumea asa... eu mai sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Fetelor pe Logan eu am vazut-o cum iesea pe poarta fabricii......trailere intregi si care rulau pe linga noi pe autostrada ,le privea berbatu meu ....si tare mindra eram cind il vedeam cum le "cintareste "din ochi si le admira .....aproape ca le simteam mirosul asa de apropae am fost de ele ....pe bune ca si pe mine m-ar incinta una asa cum le-am vazut eu!

Oana Mica sa stii ca si eu i-mi petreceam timpul vorbind si jucindu-ma cu el cind era in burtica i-i mai distingeam cite o labuta cite o data si-l gidilam !el se retragea iute -iute ca o broasca testoasa in cochilie si rideam de ma prapadeam singura in casa.....rideam cite o data juma' de ora intreaga . .....doamne cit de bine i-mi aduc aminte parca a fost ieri si totusi cind il vad acum cit d esmecher este parca tot zic ca nu ecopilul meu ca prea a crescut repede si n-am avut timp sa ma bucur bine de el ca bébé!

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Aurasu, va vad pe voi, cu copilasii vostri, ce repede trece timpul si nu apuci sa te bucuri de ei mai mult. Si eu ma gandesc la asta mereu. Profit de clipele de qcum, dupa care cred ca o sa va "vad" mai rar pe aici, caci o sa imi petrec timpul cu Sébastien.

Pupicei de la mine si Sébastien!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Otilia , draguta, din ce zici tu, fetita ta este tare dependenta de tine...solutia este, cred eu, SA TE CONVINGI TU PE TINE ca e bine, ca ii face bine in dezvoltarea ei, sa mai stea si cu altcineva...eu as face asa: la tipa aia, de care ziceai tu, as incepe sa o duc, incet incet, in prima saptamana o ora-2/saptamana, si pe urma in a doua saptmana 1,5 ore, 1 data sau de doua ori, etc...Eu zic ca e important pentru ea, sa isi dea seama ca si cu altcineva se poate simti bine...sa vada ca sunt si alti copii cu care se poate juca, sa simta gustul unei alte mancarici, facuta de alta mamica, sa vada si alte lucruri si alte obiceiuri...nu mult, un pic de tot...Si pe urma, dupa ce s-a obisunit cu asta, te poti gandi si la ceva pentru week-end-uri-adica pe timp mai indelungat, si chiar si noaptea. Dar pentru asta trebuie sa nu te astepti ca si altii sa faca la fel de bine totul cu ea, ca nu se poate asta! Eu cred ca tu esti un pic nesigura, si ti-e frica , nu prea ai incredere in alte mamici, si ea simte asta. Sa sti ca si eu la fel am facut, pana mi-am dat seama ca vine o varsta cand TREBUIE sa o mai las un pic pe Maruta de sub aripa mea! Nu stiu, eu asa am senzatia, din ce scrii tu...si sper sa nu te superi pe mine, ca ti-am zis ca gandesc.
Alternativ, daca nu ai pe nimeni din ai tai care ar putea veni, ar mai fi o solutie...au-pair. Eu nu stiu cum e acolo, dar aici o fata au-pair primeste cam 230Euro pe luna+masa/casa. Sigur ca numai daca aveti o camera pentru ea. Avantajul ar fi ca Adelita ar cunoaste-o bine, ar fi la ea acasa, si ca tu ai putea lucra week-end-urile, ceeace sigur ca s-ar vedea si la buzunar, zic eu, si nici nu te-ar mai durea capul de grija micutei. Dezavantajul ar fi ca ai o fata straina tot timpul la tine...
Eu am ales aceasta solutie in primii ani ai Marei, si am avut 2 ani 2 fete-prima, painea lui Dumnezeu, harnica si draguta, a2a-o scorpie...Dar-si asta e cel mai important-pe Mara au indragit-o amandoua, si Mara pe ele, si cu ea a fost totul ok. Eu am ales aceasta solutie tocmai fiindca lipseam cateodata noaptea, din cauza garzilor, si vroiam sa stiu ca ei ii este bine. Pe urma a cresccut, si cand sunt mai mari e mai simplu, gradinita, samd.

De banci o sa ma mai gandesc, si o sa recitesc ce mi-ai scris si tu si fetele, acum insa ma grabesc tare, ca maine lucru.
Va pup, si pe curand, cu drag, Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Auras, oare de ce nu reusesc eu sa intru pe pozele tale?

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Mirunda draga, asa este, ai dreptate, la asta ma gindesc si eu acum: sa incep o "adaptare" a Adelitei si sa o fac ceva mai independenta de mine, dar of, tare-i greu!!! De altfel am inceput sa iesim cit mai mult cu ea in lume... Si cind le-am vazut pe "pretenele" mele assmat ca duc bebelusii care pling in pat, intr-o camera cit mai departata ca sa nu-i mai auda plingind... hmmm, eu nu vreau asa ceva pentru fata mea. Sau cind le vad ca le dau suzetele cazute pe jos fara sa le spele... E tare greu sa gasesti pe cineva de incredere. Si eu care-i puneam lui Tom telefonul pe "supravegherea camerei" si la primul sunet pe care-l scotea cind se trezea dupa siesta ma si suna imediat si fugeam la el... iar altele nu stiu cum sa faca sa nu-i mai auda pe copii...

Didita, si eu am mai citit pe forumul sindicatului de cazuri de astea de mame care nu au platit si au disparut in ceata, de aceea eu mi-am luat o asigurare juridica, nu costa mult (10€ pe an!) dar esti asigurata in cazul in care ajungi la dezacorduri sau probleme cu parintii, eu zic ca merita! Si e bine ca intotdeauna sa verifici coordonatele parintilor, uita-te in cartea de telefon, telefoneaza-le cu un pretext oarecare ca sa vezi daca ii gasesti de adevaratelea la numerele de acasa si de la serviciu pe care le-au trecut in contract, noteaza-ti numerele de inmatriculare ale masinilor si fotocopiaza carnetul de sanatate al copilului (nu tot, doar paginile cu informatii importante, numele parintilor si vaccinele), vezi daca datele din carnetul de sanatate (greutate, inaltime) corespund copilului pe care il ai... Eu stiind de cazuri similare am cam fost Toma Necredinciosu si asa am facut... La sfirsit chiar imi zicea sotul ca sa vezi ca nu mai apar, dar daca era ceva as fi apelat la protectia juridica. Hihi, mi-am luat o gramada de precautii si asigurari si acum si-asa nu mai am pe nimeni!
Uite tarifele pentru adeziune si asigurarile de la sindicat:
http://www.assistante-maternelle.org/adhesion.htm

Oana, eu glumeam cu disparutul... Si pentru mine a disparut forumul cu totul citeva zile! Ai grija de tine si de burtica!

oLo, da, am primit mailul de la tine Bafta la proiect si pupici la fetite dulci!

Aurelia, ce baietel mare ai tu acuma!!! Auzi, sa nu te mai cunoasca...

Nadine, iti multumesc pentru intentie...

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Mi-am dat seama dupa aia, Otilia, ca ai glumit! :)

Mergi la inceput