Prima "fraza" si altele......
Raspunsuri - Pagina 2
gandacelu spune:
fetele, ce-ar fi sa organizam o intalnire cu poznasii de aceeasi varsta (2 ani, de ex)
noi sa stam mai colea, si ei sa vorbeasca pe limba lor!
ce ziceti? eu sunt din bucuresti...
manca-i-ar mama de scumpi!
burtici si pitici
xenocid spune:
La plimbare de seara prin jurul blocului Bogdan(2 ani) il vede pe unul (cam de 30 de ani omu') care schimba o roata la masina.
Se duce Bogdan linga el se pune pe ciuci se uita atent la roata, la cric, pivoteaza spre "meserias" si constata hotarat:
"Ai stricat'o tataie"
Alin.
*Ex astris, Scientia*
sorana spune:
Da gandacelule - super idee. Eu stau in Bucuresti, in Titan, dar nu e o problema sa ma deplasez.
Unde va plimabti de obicei? Noi in Titanii copiilor sau "la casute" in IOR.
Monica si Sorana
gandacelu spune:
noi stam in coltzu alalaltu... in vestul salbatic
hai, ca poate cu vreo ocazie ne-om aduna prin herastrau mai multi poznasi... si mamici poznase
acuma eu ma deplasez mai greu, ca ar cam trebui sa stau mai mult la pat, am colul putin deschis, dar... ma vedeti pe mine numai in pat??!! si, la urma urmei, in caz de urgente, ati nascut si voi, deci stiti sa mositi!
sorana spune:
Gandacel noi putem veni in Herastrau. We viitor? Da' sa nu nasti ca eu in general alerg dupa Monica si s-ar putea sa ratez momentul
Monica si Sorana
RELY27 spune:
Devenit in Bucuresti eu nu prea pot, ca io sunt tare de departe, tocmai din Ardeal.Dar va salut pe toti de aici.Si ca sa nu deviez de la subiectul pe care vroiam sa il postez aici vreau sa va povestesc ultima traznaie a lui Richy.Stiti el are 2 ani aproape impliniti si am alaptat doar 3 sapt, dar acum o luna in familia noastra a venit pe lume o fetita, mai bine zis verisoara lui.Puiul meu a vazut-o la sanul cumnatei mele si cand am ajuns acasa mi-a ridicat bluza si mi-a zis : mama #355;a#355;a care vroia sa insemne mami vreau sa imi dai lapte de acolo, nu mamy esti #355;a#355;#259;.Bineinteles ca nu prea am ce sa ii dau dar a trebuit sa se convinga singur si dezamagit ca nu are ce bea m-a muscat.Oricum incepand de atunci in fiecare seara el vrea #355;a#355;a, ca si bobo luiOdy cum ii spune el.
pe toti mamicii si piticii.
Rely si Richy
Rely si Richi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2
RELY27 spune:
Scuze dar abia cand mi-am vazut mesajul mi-am dat seama ca cifrele alea nu aveau ce cauta acolo.Eu vroiam sa scriu t cu virgula sub el dar vad ca a iesit altceva.Sper sa intelegeti ce am vrut.deci t cu virgula dedesubt a si iarasi t cu virgula de desubt.
sunt rau de tot.ca sa imi revin.
Rely si Richi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2
sorana spune:
Monica se joaca cu plastilina. Pune plastilina neagra intr-o cescuta de jucarie si i-o intinde lui mami zicand "cafea". Mami o ia, o "gust" si zice "foarte buna cafeaua ta". Monica, incruntandu-se, certand-o pe mami: "Mersi". Mami sa inveti sa fii politicoasa si sa zici "mersi" cand iti da fata ceva!
Plastilina se amestecase de tot, mami o arunca la gunoi. Ii explic copilului ca asa e cu plastilina, o folosim, o aruncam, cumparam alta maine. Mergem la culcare, Monica zice "casuta" usor maraita si apoi incepe sa planga "casutaaa". Ii explicam ca gasim si maine casuta tot acolo, la locul ei, nimic - Monica plangea "casutaaa" Bombanind, tati ia copilul in brate si il duce sa vada casuta. Se intorc si Monica "Pina dunoi, casuta locul ei" (Plastilina e la gunoi si casuta la locul ei. I sfarsit se prinde si mami - bietul copil credea ca ma apuc sa ii arunc jucariile la gunoi si se temea ca i-am aruncat casuta. Asa ca mai facem o tura de explicatii. Dimineata ii explica bonei "Pina dunoi, casuta nuuu, casuta locul ei"
Monica si Sorana
sorana spune:
Monica ridica coada catelului si se uita atenta sub ea. Apoi se intoarce intrebator catre mami:
- Batelii?!
(Cu ce-o merge domne' cainele asta ca nu vad unde-i bagi bateriile)
Sorana si Monica (2 ani)