Mamici de noiembrie -decembrie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS !!!!!!!!!!!!!!.............

Sa fii sanatoasa, sa ai parte de un bb sanatos, nastere usoara si toate visele tale sa devina realitate.

Pentru ziua de astazi, distractie placuta si cand gandeste-te si la noi.

Noi ne gandim la tine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bits, LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase si fericite amandoua (tu + bebelina).

Ela, hai ca ne luam de mana din pacate. Azi noapte m-a sculat Bianca ca nu stiu ca vroia si dupa aia m-au apucat niste frumoase dureri de burta cam ca la ciclu , nu foarte tari , dar enervante, in plus ma cam durea si spatele in zona noadei, burta in schimb nu era tare, dar eu am in mod obisnuit un numar de pana la 7-8 contractii nedureroase pe zi. Drept urmare , am pus un supozitor cu Scopantil, si m-au lasat oarecum . Si acum mai am ceva discomfort prin zona, cred ca fac o vizita la dr. pe la pranz. Sper ca Mihnea nu are intentii sa iasa mai devreme, fereasca Dumnezeu!

Roxana- saptamana 32

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza burtici.
Felis, Fulguletz, Monica_Elizabet,Dena multumesc pt. incurajari.
Felis miine ma duc la medical meu;azi mai stau in casa poate ma mai refac si asa e cam frig afara. O sa beau multe ceaiuri cu lamiie si miere.Mi-am cumparat de la plafar pt. git propolis cu vit. C.

Bits LA MULTI ANI!, sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

Bits asa e ca in sarcina temp. corpului e mai ridicata, dar la mine e vorba de raceala acum. Am luat numai paracetamol 2 pe zi maxim.

Acum mi-a mai crescut moralul ca aseara bebica s-a miscat, a sughitat si eram in al noualea cer de bucurie.
Sper sa ma simt mai bine azi.

Ela2001 - 33 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna diminetata!

LA MULTI ANI Bitz sa fii fericita alaturi de BB si cei dragi tie...(cine vrei tu!!)

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata, burtici!
bits, "La multi ani!", sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte de un frumos si sanatos! Si petrecere frumoasa (macar acum sa nu te gandesti la kg).

Fetelor daca stie careva si ma poate lamuri si pe mine:cum se calculeaza mai precis suma pentru prenatal si postnatal, ce se mai retine ca nu cred ca daca salariul e de ex. de 10.000.000 iti dau pur si simplu 8.500.000. Cat ramane?

29+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI BITSO!!!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de baby-boy, si de sot!!! Astazi fa ce vrei tu ca sa te simti bine si sa ai o zi de neuitat;
te pup.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

neata gravidutelor!

bits, LA MULTI ANI! azi sa te imbeti cu iubire, sa te bucuri de dragoste sa stralucesti pentru ca este ziua ta! sa ai parte de multa fericire, atat de multa incat sa poti da si la altii!!!!

danette, esti o fericita cu o asa soacra si mama!! auzi, nu dau si ele meditatii la soacrele noastre si la mame?!!

onitza, si eu am o prietena careia pot sa-i spun verde in fata si fara sa ne suparam. daca, fara sa vrem mai gresim, sau mai lezam sentimentele uneia dintre noi, ne spunem oful de pe suflet fara sa ne suparam!! am si o gasca de prieteni, familisti, de care tinem de ei cu bune si cu rele pentru ca fara prieteni nu se poate, sunt zile cand vrei sa ii ai alaturi asa cum sunt ei, ne distram si simtim bine impreuna!

miche, si eu am o prietena de care depind de ea, de sfaturile ei, imi place cum trece ea totul prin filtru mintii si imi da sfaturi fff bune, mai ales ca are o intuitie buna. pe mine una nu ma deranjeaza ca depind, intr-un fel sau altul, de ea, multumesc lui D-zeu ca am o asa prietena!

felis, oaaauuuu!! ce soacra de nota 10 ai si ce sot de nota 10 cu felicitari ai!!!!!!!! tie ti-a pus D-zeu mana pe cap!!!! mare noroc ai la oameni!! felicitari si sa o tii tot asa! toata stima si respectul meu!!!

vad ca v-ati laudat, mai mult sau mai putin,sotii, ... simt nevoia sa il descriu si eu pe al meu...nu se omoara cu ajutatul prin gospodarie, considera ca este treaba femeii, dar daca ii cer sa ma ajute cu un anumit lucru, o face, dar proprie initiativa nu are, in schimb se ocupa de cumparaturi, piata, ma duce cu masina unde ii zic, duce gunoiul si munceste la tara cand are de munca, repara prin casa ( se pricepe la tot, de la tamplarie pana la electrocasnice).

olga 30 ani si bebe 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

BITS, LA MULTI ANI ! NASTERE USOARA SI TOT BINELE DIN LUME !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Neata fetelor !
Bits, e ziua ta iubita? La multi ani, bucurii cu tonele, bebe sanatos si zglobiu, ce sa mai, tot ce iti doresti tu !
Ella, linisteste-te, se poate ??? Bea ceai mult (nu foarte fierbinte insa), cu lamaie cat de multa, mananca supa de pui si.... insanatosire grabnica!
Onitza, eu as prefera sa fac botezul Biancai la un restaurant (e mult mai comod), dar depinde foarte mult de cati bani vom avea atunci. Tu cum vrei sa faci?

Ioana si Bianca pui
in sapt 26 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata gravidutelor!

bits, LA MULTI ANI! azi sa te imbeti cu iubire, sa te bucuri de dragoste sa stralucesti pentru ca este ziua ta! sa ai parte de multa fericire, atat de multa incat sa poti da si la altii!!!!

danette, esti o fericita cu o asa soacra si mama!! auzi, nu dau si ele meditatii la soacrele noastre si la mame?!!

onitza, si eu am o prietena careia pot sa-i spun verde in fata si fara sa ne suparam. daca, fara sa vrem mai gresim, sau mai lezam sentimentele uneia dintre noi, ne spunem oful de pe suflet fara sa ne suparam!! am si o gasca de prieteni, familisti, de care tinem de ei cu bune si cu rele pentru ca fara prieteni nu se poate, sunt zile cand vrei sa ii ai alaturi asa cum sunt ei, ne distram si simtim bine impreuna!

miche, si eu am o prietena de care depind de ea, de sfaturile ei, imi place cum trece ea totul prin filtru mintii si imi da sfaturi fff bune, mai ales ca are o intuitie buna. pe mine una nu ma deranjeaza ca depind, intr-un fel sau altul, de ea, multumesc lui D-zeu ca am o asa prietena!

felis, oaaauuuu!! ce soacra de nota 10 ai si ce sot de nota 10 cu felicitari ai!!!!!!!! tie ti-a pus D-zeu mana pe cap!!!! mare noroc ai la oameni!! felicitari si sa o tii tot asa! toata stima si respectul meu!!!

vad ca v-ati laudat, mai mult sau mai putin,sotii, ... simt nevoia sa il descriu si eu pe al meu...nu se omoara cu ajutatul prin gospodarie, considera ca este treaba femeii, dar daca ii cer sa ma ajute cu un anumit lucru, o face, dar proprie initiativa nu are, in schimb se ocupa de cumparaturi, piata, ma duce cu masina unde ii zic, duce gunoiul si munceste la tara cand are de munca, repara prin casa ( se pricepe la tot, de la tamplarie pana la electrocasnice).

olga 30 ani si bebe 28 saptamani

Mergi la inceput