Mamici de ianuarie-februarie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 12

Shobo spune:
andrutza, si eu tot peste 2 sapt. (cind implinesc 20 sapt. si merg iar la Iosup) merg la Tutunarr ... asa ca poate ne si vedem pe acolo. ce zici? sau prin oras, oricum, mai vorbim, ne sfatuim ca doar avem acelasi medic si si eu am pb. la birou cu sefii si HR-ul, firar sa fie... intra toti in frica cind vine vorba de gravide
tomasa scumpa, ti-am rapsuns la PM. cum sa ma deranjeze, Doamne fereste! orice info in plus pe mine ma intereseaza. sint desschisa oricarui dialog! serios!
pupici

galaxy spune:
Salut burticiile!
Daca voi toti vorbiti de kg luate, va spun si eu. De la saptamana 16 am pus 7kg. Si oricum imi place cum arat acuma.
hehe In rest, mi-au spus sa-mi controlez tensiunea, ca sa fie sub 140/90, si sa beau mult lichid. Din cauza caldurii creste tensiunea si ma doare si capul.
Ubi, ai dreptate, am si eu aceleasi probleme cu cosuri mai nou; apar chiar pe barbie. Asta e.
Va urez week-end placut.
io si un baiatel (intr-un burtic de 20+ saptamani)
"Children have never been very good at listening to their elders, but they have never failed to imitate them."

cam33 spune:
Coca multam. As vrea sa-mi schimb dr de fam dar nu stiu cu cine?
Ingeras acum sunt lamurita. La mine e posterioara deoc. Deci e OK. Io nu ma impac cu fustele, imi ingheata toate organele, prefer pantalonii.
Irinel ne faceam noi sange rau dar Coraly ne-a intrecut. Sa fim sanatoase si bebeii la fel.
Camitzu22

cocolino spune:
Camitzu intreaba si tu...stinga -dreapta...si o-i gasit tu un medic bun..Poate gasesti o femeie, ca atunci altfel intelege situatia... E pacat sa nu profitam deocamdata, de drepturile(putine de altfel) pe care le avem...
Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

amary19 spune:
Ingeras si eu mi-am cumparat sarafan grena de la Rococo.
Spune-mi te rog daca stii unde este magazinul din Dorabanti(cu reper), pentru ca eu le stiu pe celelalte doua.
Vreau sa stiu daca acolo o sa gasesc ceva de ocazie pentru gravidutze.
Eu am luat in 21 de saptamini, 4,5Kg. Dar in ultima saptamina nu am mincat cum as fi vrut eu, ca am fost f ocupata la serviciu.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

coraly spune:
Ingerasu, eu am mai scris intre timp, dar poate nu ai remarcat tu :)
Referitor la DPN, o stiu doar pe cea calculata pe situri, care este 1 sau 2 ian. 2005. Miercurea ce vine ma duc iar la eco si e posibil sa-mi spuna ce am, dar nu e sigur, ca medicul meu nu prea spune inainte decat daca e foarte sigur...asa ca in functie de cum sta copilul... la noi nu sunt toti medicii asa grozavi ca la capitala :)
Coraly, 24 sapt

amo2004 spune:
Salutare burtici!
Fetele de la Tutunaru, cum v-a spus sa luati Bio Marine Plus? Mie mi-a prescris doar Maltofer Fol dar data viitoare cand merg vreau sa-i spun de Bio Marine Plus, deoarece am citit ca in sarcina e foarte important aportul de acizi grasi din uleiul de peste. Stimuleaza dezvoltarea sistemului nervos si al creierului lui bebe, iar eu vreau sa fac o fata desteapta foc!!
MOna
Mona 22+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

oprietena spune:
Amary, mag de pe Dorobanti este langa Flanco, venind dinspre rest Perla inainte de mag Flanco, putin pitit in spate, daca nu te uiti atent nici macar nu-l vezi, are 2m l.iar in geam rochita de gravida. Sper sa-l gasesti, oricum e mic rau de tot. Mie nu mi-a placut, dar poate o fi altul mai mare in zona Dorob.
Mirela si Bubulina 23+

tomasa spune:
Fetelor eu inca nu mi-am cumparat hainute de . Cred ca sunt printre singurele, dar cred ca nici nu-mi mai cumpar, ca o sa stau mai mult pe acasa. Nu prea merita sa cumperi haine pt. cateva luni. Bine, nici sa umbli dezbracata sau prost imbracata, dar in cazul meu nu prea are rost.
Camitzu, oricum nu se stie care va lua mai mult pana la sfarsit. Unele se ingrsa mai repede la inceputul sarcinii dupa care stagneaza, altele iau mai mult in ultimele luni. La nasa mea pana prin luna a-5a nici nu se vedea ca e graviduta, si a luat vreo 20Kg. pana la final.
Eu multe probleme nu-mi fac, ca n-am fost grasa niciodata si nici nu am in familie. Iar sotul zice ca ma place mai mult acum cand are pe ce pune mana.
Irina, 21+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

alina_gabriela9 spune:
Mirela, cartea mi-a cumparat-o cineva de la Editura Medicala, Pache Protopopscu nr 131. Au program de luni pina vineri 10 - 18. Pretul este 408.750lei. Stiu ca se poate comanda si prin posta (intra pe site-ul lor pentru mai multe detalii
www.e-medicala.ro)
Coraly si Irina, daca vreti in kilograme sa luptam atunci aflati ca am plecat de la 64kg (nu va mai spun inaltimea ca m-apuca
E, ce mai aveti de zis la asta
?
Ingerasu, stiu ca mai avem pina in trimestrul III, insa vroiam sa stiu daca mai trebuie sa facem analize sau sa repetem ceva din primele analize. Ferice de tine ca ti-ai rezolvat problema inainte de a ramine insarcinata, eu am descoperit-o exact la primul control de sarcina. Tratamentul prescris nu se refera la ovule, ci la un medicament AZO..., nu am reteta la mine asa ca nu-mi aduc aminte denumirea. Insa chiar am inceput sa ma nelinistesc pentru expresia dr., de fiecare data este "foarte urita rana, foarte urita". Parca ma duc la controlul colului, nu pentru sarcina in general. Ma voi duce la Medicover sa-mi fac aceasta analiza si Dumnezeu cu mila.
Alina si BBlina 22s