Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
Babee spune:
pai ma apuc de afaceri.Ca si-asa-mi place sa ma plimb si sa cumpar(de-as avea eu multi bani....zilnic am lua ceva ) si imi deschid firma de cumparator.Fara mistouri in State chestia asta este ca o meserie.Am uitat numele...de batrana ce sunt.Anumite persoane sunt delegate de cei fara timp si cu bani multi, comform standardelor si preferintelor sa le completeze sau reinnoiasca periodic garderoba .asa ceva sa fac si euma reprofilez...[:
saptamana sta tot o sa umblu dupa haine pentru nepotul Alexandru.Am de luat in principiu geaca si salopeta pentru iarna, pantaloni, tricouri cu mancea lunga, caciulite si altele(ce vad si pe ce mi se pune pata).Am inceput deja..grosul il fac sambata si lunea viitoare .
Phillip s-a trezit astazi la 9 dar eu is data peste cap.ma doare capul de-mi plezneste si nu am habar cum sa-i mai dau mesele.A baut 200 ml lapte(cred c-ar mai fi vrut chiar) si acum nu prea stiu cum va papa.
Intre timp ma pun sa cos o perdea ca am luat ieri una noua s-o schimb pe cea de la noi din camera.Is pasionata de asa ceva si eu am facut tot in casa de la servete, perdele, draperii etc etc.Asa ca am putina treaba acum.
Va pup si vorba lui Adlemi:revenim cu vesti mai tarziu
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Iubi si Phillip (6.02.2004)
anda141 spune:
Ioana, cred ca ai dreptate cu trezitul noaptea , ca asa facea cand era mai mic si in plus se trezeste iar cu noaptea in cap tot ca atunci, el care il ultima vreme se trezea dupa ora 10. O trece...sa speram!
Multumim de bancuri!!
Adlemi, felicitari pentru micul star!!!
Lavy, nu cred ca e asa rau cu greutatea, se poate si mai rau. multa sanatate!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Ioana77 spune:
PLS!
imi raspundeti si mie?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31915
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_
Andruska spune:
Lavv sanatate multa lui Alex . Eu i-am dat lui Matei mult ser fiziologic in nasuc (si pus pe burtica se scurg f bine si mucozitatile) + ceaiuri caldute si imbracat bine. Ptr tuse se poate da STODAL si AMBROXOL. Lui i-a trecut cu cele mentionate mai sus.
Ioana ti-am raspuns .
Am fugit sa il iau pe Andrei de la gradinita ca asa i-a promis taica'su. Insa de saptamana care vine am discutat cu educatoarea si va ramane pana la ora 17,00.
Pupicei
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Mickyyy spune:
Hai ca am prins un moment mai liber si mi-am bagat si eu nasul prin albumele voastre cu bebelusi.....mai mult pe la baietei, recunosc . Unul mai scump ca altul .
Lavv, m-am uitat la poze lu' Alex, e o scumpete de baietel , si nu pare deloc firav, chiar daca arata atat de putin "cantarul". Fiecare copil are propriul lui ritm de crestere, poate ca a crescut mai mult in lungime decat in greutate sau poate asta ii e constitutia. Totusi, mi se pare ca mananca destul de putin pe zi, mai persevereaza putin.
Adlemi, felicitari pentru examen; sper ca nu m-am grabit cu urarile!
Legat de mers, noi suntem prea mici ca sa ne dam cu parerea, deocamdata moatza mea pune toata talpa piciorusului jos cand "merge" ajutata de mine, dar pana o sa inceapa sa-si dea singurica drumul la mers mai e cale lunga, nu stiu ce se mai poate intampla.
Am si eu o intrebare, noi avem aproape 5 luni jumate, ce altceva in afara de piure de legume cu putina carnita (pe care insa nu prea vrea sa-l pape) si de fructe i-as mai putea da?! Presupun ca cereale, dar doar atat?? Ca daca incep serviciul ar trebui ca bona sa aiba mai multe optiuni "culinare" in caz ca moatza nu va vrea sa pape. Voi ce le-ati mai dat la varsta asta??
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
ralualexandrei spune:
Si Maria mea e putin racita dar i-am pus ser fiziologic si apoi i-am curatat nasucul cu pompita.La sucul de fructe i-am pus mar si portocala ,ca au vitamina C si acum vad ca a inceput sa-i treaca,din fericire nu mi-a tusit ,doar a stranutat din cand in cand.Mama m-a rugat sa va intreb ce alte alimente in afara de piure de legume si suc ,branzica si lapte le mai dati bb vostri.
Andra
anda141 spune:
Tocmai cand adormise Albert, ma pusesem si eu in pat, bate in usa ...mama soacra....Off si eu care imi pusesem in plan sa ma odihnesc.Bineinteles ca a vorbit tare pana l-a trezit pe Albert, nici nu a stat mult ca a sunat-o cineva, doar ne-a incurcat programul, Albert normal ca nu a mai adormit ( dormise doar 10 minute), asa ca ...ce nasol e sa ia vizite la ora 12, cand mai vrea omul sa doarma, nu? Mai ales de la unele persoane.N-am nimic cu ea, da....intelegeti!
Andra, pai cam astea le dau si eu , legume, branzica, fructe multe, ou fiert, putina carnita (mai rar) , cereale in fructe. Mai multe nici eu nu stiu ce sa-i mai dau si ce combinatii sa-i mai fac.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
dadi_t spune:
Ne-am intors din Bucuresti si sunt tare suparata. Am discutat cu dr. despre mama si nu ne-a dat prea mari sperante, defapt...
Doar credinta ei si o minune mai pot face ceva pt. mama! Noi incercam tot ce este posibil naturist si alopat, numai ca este f. slabita si nu stiu cat mai rezista si cum evolueaza....boala. Saptamana viitoare va face un RMN si in functie de rezultat ii face anus contranaturii, dar asta doar daca nu are metastaze in alta parte altfel nu se mai justifica nici o operatie.
Va doresc multa sanatate si tot ceea ce va doriti! Nu cred ca mai am starea necesara sa mai scriu...poate o sa va mai citesc din cand in cand.
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
A_Iulia spune:
Tania...suntem alaturi de tine. Sa dea Domnul sa fie bine pana la urma.Multe cazuri fara speranta s-au refacut, inexplicabil. Lupta impreuna cu ea, moralul e foarte important.
Ioana, sorry, sunt destul de paralela cu marketingul. Nu vreau sa scriu prostii pe-acolo. M-am uitat de 2 ori dar habar n-am ce sa raspund sa nu fie aiurea
Ane, astazi face mititica vaccinul (ieri era ziua de vaccinare pentru toti dar nu ne-am dus sa ne ingramadim pe-acolo, am stabilit pentru astazi).
Babee, ce pofta-mi faci cu lucrusoarele de la Esprit. Lasa ca mergem noi la iarna in Suedia sa actualizam garderoba Motatei. Na. Ca la noi in Romanica...porcarii pe toate drumusoarele...
Lavv, si Moti a mea tot cam 400ml de lapte pe zi mananca, si restul - piureute etc tot mai mult simbolic. Ce sa-i fac? Doar n-o s-o fortez sa manance mai mult daca nu vrea. Chiar am sa vad azi cum stam cu greutatea, te tin la curent.
Adlemi, bravo! Si pentru vedeta, si pentru examen!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
anda141 spune:
Tania, imi pare rau, Dumnezeu sa-i dea sanatate!! Sa incerce tot ce e posibil, sa stii ca de multe ori tratamentele astea naturiste au dat rezultate uimitoare!!! Multa sanatate , faceti tot ce e posibil!!!
Si mai scrie, ca suntem alaturi de tine, iti face bine sa mai discuti si cu noi!! Te asteptam, daca putem sa te ajutam cu ceva, nu ezita sa spui!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert