Pentru parinti, bone, educatoare etc.

Pentru parinti, bone, educatoare etc. | Autor: Dana P

Link direct la acest mesaj

Am tot citit si rascitit problemele pe care el aveti cu persoanele care au grija de copii vostrii. Intrebarea pe care mi-a aparut intitdeauna a fost urmatoarea: a-ti intrebat vreodata pe cel care are grija de copilul vostru daca are unele cunostinte despre stilul de viata sanatos necesar pruncului dvs? daca are minime cunostinte despre problemele emotionale si comportamentale ale piticilor vostrii? stiu cum sa rezolve problemele de disciplina? sau apeleaza la vechilemetode cu palma si batul?
Cu riscul de ai atentionata si a-mi fi sters subiectul, lansez o invitatie. Invitatie care ar fi in folosul multora de pe acest site.
Va invit la o discutie deschisa cu un psiholog despre doua teme interesante:

1. “Parinte – copil” : prezentarea programului educational pentru parinti, in ideea optimizarii acestei relatii (se vor aborda probleme cu privire la tulburarile comportamentale si emotionale, problemele disciplinare)
2. “Stilul de viata sanatos al copiilor”: prezentarea programului de sanatate pentru copii. Program in care parintii vor invata cum sa dezvolte si sa mentina un stil de viata sanatos copiilor (alimentar, sexual, perceperea riscului etc.).

Invitatia este adresata in special parintilor si tuturor celor care intra in contact direct cu copii (bone, educatoare, invatatoare, bunici etc.). Evenimentul are loc in data de 16 septembrie 2004.
Persoanele interesate ma pot contacta pe privat.
Nu va costa nimic, doar 1-2 ore pierdute din timpul vostru.

dana p