despre creier

despre creier | Autor: gen68

Link direct la acest mesaj

fetelor, fiti atente ce am gasit in formula as:

Miscarea degetelor, un tratament pentru creier
Cateva exercitii simple de miscare a degetelor de la maini, efectuate zilnic, vreme de cateva secunde, pot activa si intari memoria care, odata cu varsta, incepe sa slabeasca. Exercitiile zilnice de miscare a degetelor fortifica prelungirile nervoase ale celulelor din creier si impiedica degradarea lor, chiar daca varsta este inaintata.
Miscand degetele ca si cand am canta la pian sau am bate la masina, irigarea creierului cu sange se imbunatateste cu 25%.

chestia e ca nu stiu daca tre' sa misc toate degetele, sau daca e de ajuns cele 3 cu care tastez.
asa ca, tastati de zor fetelor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

la cat scriu eu zilnic pe calc nu cred ca voi avea fro problema...

eu am citit ca, daca faci zilnic miscari ca ale dirijorilor, traiesti mai mult!!!!

asa ca dirijati fetelor!
Oana si Ana (25 oct. 2002)

http://community.webshots.com/user/anaoana100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

buna faza.Eu am noroc ca tastez cu toate degetele,va dati seama ce viata lunga o sa am.
Spor la tastat fetelor.

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu zic sa dirijati miscand din degete ca si cand ati canta la pian!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by ana-oana

eu am citit ca, daca faci zilnic miscari ca ale dirijorilor, traiesti mai mult!!!!

asa ca dirijati fetelor!
Oana si Ana (25 oct. 2002)

http://community.webshots.com/user/anaoana100

d-aia is longevivi politistii de la circulatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

"d-aia is longevivi politistii de la circulatie"

DA AIA AU CREIER???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mie imi merg degetele pe taste zilnic intr-un mod infernal, insa memoria ma lasa vazand cu ochii.

in sapt. 33, DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu tastez toata ziua, mai ales de cand am net non stop si am descoperit DC, dar nu prea folosesc toate degetele. De cele mai multe ori folosesc 2 degete, rar 4. Dar cu memoria stau de la nasol in jos. Am inceput sa ma bazez mai mult pe alarma de la mobil. Cand imi aduc aminte ca am ceva de facut, imi planific o intalnire pe mobil si dau o explic.scurta din care sa imi amintesc despre ce e vorba ca altfel nu merge. Am scris si biletele si le lipesc de ecran in fata ochilor dar nu le citesc. Asa ca doar cand piuie telefonul mai am o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

si eu la fel aissa!
dar daca facem exercitiile poate, poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

E tris ca suntem tinere
Ce sa faci, adevarul e ca daca stiu ca ma pot baza pe telefon sa-mi aminteasca, nu imi mai incarc memoria eu. Sefa mea care acum s-a pensionat dadea dimineata drumul la tv, se uita pe teletext la cursul valutar si se forta sa il tina minte pana ajungea la serviciu ca sa faca exercitii de memorie. Eu nu am avut niciodata astfel de ambitii...

Mergi la inceput