Cand incep sa doara sanii?

Cand incep sa doara sanii? | Autor: Medeea76

Link direct la acest mesaj

In primul rand, durerile de sani sunt aceleasi inainte de CM, cu cele pe care le ai daca esti insarcinata? Pe urma, la cat timp dupa conceptie incep durerile de sani? Si ultima intrebare, cand se considera ca a fost conceput BB-ul, in ziua ovulatiei sau in ziua implantarii outzului? Sau, mai bine spus, care e diferenta?

Medeea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Daca ai ramas insarcinata, se poate sa ai dureri de sani ca si la ciclu. Dar cel mai sigur ei se umfla putin mai mult decat la ciclu.
Cand? Ai mei erau deja imensi inainte de a-mi fi intarziat ciclu.
Cand se considera ca a fost conceput bebele? Nu inteleg de ce pui aceasta intrebare, ca sa nu zic ca habar nu am. Pai, in ziua ovulatiei, pt ca la cateva ore de la intalnirea dintre ovul si spermatozoid incepe deja divizarea cromozomiala.
Vrei sa iti afli varsta sarcinii, sau de ce intrebi?

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

La mine cam la trei saptamani dupa ce am ramas insacinata (cand a fost ovulata) nu mai aveam nici un sutien care sa-mi vina, si sanii erau foarte durerosi si cand mergema pe strada trebuia sa merg incet sa nu ma zdruncin prea tare, in primele doua sapt. a fost la la CM.
Conceperea unui BB incepe in momentul cand a ajuns unde trebuie la intalnire , in ziua ovulatiei sau in ziua imediat urmatoare.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Aha, ok, mersi frumos. Intrebam pentru ca fetele spun ca au inceput sa aiba simptome in a x-a zi de sarcina, deci intrebam de cand incep sa se calculeze zilele, acum am inteles.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La mijne mai tarziu. Amk urmarit cu atentie fenomenul ca asteptam sa raman si pot sa-ti spun ca pana la 6 saptamani de la UM n-am avut simptome. In afara de faptul ca nu am putut sa mananc carne deloc.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pe mine au inceput sa ma doara sanii imediat cum am aflat ca sunt insarcinata. Pana atunci nu am avut nimic.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput