Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetele, va pup si ne auzim maine.
ROSERB, daca vrei sa te amuzi citeste pe pagina anterioara despre experienta nepotelei mele cu gradinita, de fapt mai degraba amamei mele....
seara buna

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DANA,FULGULET,BOBITA,ROSEB multumesc mult,sper sa fie bine la toata lumea(pozitia lui bebe) sa nu aveti de facut exercitii,nu-s chiar asa de prosti japonezii astia.daca vi se intoarce bebele apelati cu incredere la exercitii caci nu ve-ti regreta.mentiune:trebuiesc facute inainte de sapt35(apoi bebe nu mai are loc sa se intoarca)

si eu sunt fripta cu prietenele de aceea leg foarte greu o prietenie.am 2prietene fff bune una e aici aproape de mine(suntem din liceu prietene) iar cealalta e in SPANIA,cam greu dar cand simt nevoia sa vb cu ea uit sa mai inchid telefonul.oricum sotul imi este cel mai bun prieten,cred ca de fapt asa si trebuie sa fie intr-o casnicie.

am terminat cu tortul,acum e la frigider,ramane sa-l ornez maine si va fac in ciuda

octy 33 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Vad ca nu stie nimeni cum e cu magneziul ala....

Mie luni la eco mi s-a spus ca lungimea colului e 39 mm,deci foarte bine.Apoi miercuri (deci dupa numai 2 zile) dr Anca mi-a zis (dupa control vaginal) ca e colul "foarte scurt".Eu ce sa mai inteleg?

Jasmine
30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bits, pe mine ma apucase o mila de dimineata de bebe. Eu la 6:40 m-am apucat de exercitii, iar el saracutu' inca facea nani, mi-a fost asa o mila de el ca-l chinui cu exercitiile mele. Am hotarat sa nu le mai fac in momentul in care el doarme...oricum putin probabi lsa aiba efect daca bebe doarme. Dar dupa ce mi-am terminat exercitiile si m-am apucat sa mananc a inceput si el sa umble prin "casuta" si a inceput sa sughita. Simteam undeva in dreptul orei 4:30 spre 5 (daca ar fi sa fac din burta mea un ceas imens). Desi cand fac exercitiile il pipai peste tot, nu pot sa-mi dau seama nici in ruptul capului cum e asezat. Doar sughitul e metoda cea mai concreta. Eu o sa merg la control vinerea viitoare, pana atunci o sa continui cu exercitiile sa vedem daca se intoarce.
Tie ti-a zis sa intrerupi acum exercitiile, nu? Ti-a zis daca exista riscul sa se intoarca iar in pozitie gresita?

Si eu am inceput de vreo 2-3 zile sa am usoare arsuri de la stomac pe care le simt in gat. Dar nu-s chiar asa rele, cred ca am o forma usoara...

Legat de absorbantele pentru sani... aici se gasesc si relofosibile. Le speli si apoi le refolosesti... banuiesc ca cine nu vrea sa dea bani multi pe astfel de consumabile (mai ales pentru mamicile ce vor avea o productie de lapte considerabila, vor fi indispensabile), e de preferat sa cumparati 1-2 perechi refolosibile.

Da Eliza, dupa ce legal ai dreptul sa-ti incepi prenatalul, medicul nu mai are voie sa-ti dea medical. Singurul concediu care va avea voie sa ti-l dea va fi prenatalul, indiferent de natura problemei tale. Si cum fetele au tot discutat de treaba asta, se pare ca incepand cu 84 de zile inainte de DNP vei fi obligata sa iti iei prenatal daca vrei sa stai acasa. Iar odata luat, nu vei mai putea sa te intorci la servici.

in sapt. 33, DNP 31 oct.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andrapanda/album?.dir=1039&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andrapanda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Fetelor, am plecat. Va doresc sa aveti o seara placuta si bebei agitati. Va pup pe toate.

Ioana si Bianca pui
in sapt 26 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by try

Si cum fetele au tot discutat de treaba asta, se pare ca incepand cu 84 de zile inainte de DNP vei fi obligata sa iti iei prenatal daca vrei sa stai acasa. Iar odata luat, nu vei mai putea sa te intorci la servici.

Dragelor, eu nu mai inteleg nimic. Am intrat acum pe sectiunea Probleme Legislative aici pe forum si se pare ca sunt mai multe fete care si-au luat concediu medical pana foarte aproape de nastere (pana in 8 luni inclusiv) si apoi au intrat in prenatal iar in felul asta le-au ramas mai multe zile dupa nastere. Deci nu cred ca exista totusi vreo lege sau reglementare care sa le interzica medicilor de familie sa dea concediu medical pana foarte aproape de nastere. Eu o sa insist totusi maine la medicul de familie sa-mi dea medical cat de mult se poate si daca nu vrea o sa-l rog sa-mi arate si mie legea care nu il lasa. Oricum, nu o sa ma las usor, pentru ca e vorba de interesul meu Si daca cineva mi-l prejudiciaza, macar sa o faca cu un bun temei, nu doar din cauza dezinformarii. Oricum am observat si cred ca ati observat si voi ca medicii astia de familie sunt cam paraleli cu noua lege a maternitatii. Habar nu au de medicamente gratuite, concedii, etc. Asta nu inseamna ca noi nu trebuie sa ne aparam interesele, nu?

Eliza - 29 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna Burtici!

Am citit o parte din ce ati scris si am vazut ca era vorba despre soti. Al meu ma ajuta foarte mult. Suntem casatoriti de 3 ani (3 ani de la cununia civila si 2 de la nunta).
Pentru o imagine mai clara: el face curat in casa (aspirator, sters praful, spalat pe jos) acea curatenie mai amanuntita care se face o data pe saptamana. Mai fac si eu cate ceva in cursul saptamanii daca mi se pare ca gresia din hol mai trebuie spalata... etc Maruntisuri.
Vasele le spalam cum avem chef -cand eu, cand el (e cam in egala masura). Eu bag la masina la spalat, el le intinde. Daca fac varza, el taie varza si eu o gatesc.
In general eu gatesc cand el face curatenie...
Nu-i place sa mearga la cumparaturi: se plictiseste. De cand sunt insarcinata si stie ca trebuie sa cumpar ceva ce are cat de cat volum, vine cu mine. Daca vreau doar sa ma plimb prin magazine, merg cu o prietena.
Alta: in general el iese seara (inainte mai des, acum mai rar) cu un prieten ... Ideea : el cu baietii si eu cu fetele... Cu totii ne intalnim mai mult in vizite... Chestia cu iesitul lui fara mine a fost cu "cantec" cat am stat la socri. Nu intelegeau cum, el barbat casatorit iese singur de 2-3 ori pe saptamana, fara mine. Au iesit multe discutii pana s-au obisnuit ai lui cu ideea ...
Eu zic ca e super OK sotul meu. Eu sunt multumita. Pana acum cel putin.

Felis

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Stati ca n-am terminat: el dezgheta frigiderul si il spala, aragazul o data la cateva luni il demonteaza si il curata bucatica cu bucatica...
Dar cea mai cea e soacra mea: daca de ex vin tarziu acasa si fara sa-mi dau seama cand ma intreaba ce fac ii zic ca sunt obosita si nici nu am de nici unele de mancare, in max 30 min e la usa mea cu mancare... Daca am zile cand plec dimineata si vin seara tarziu, are cheia de la noi si cand are si ea timp si chef trece in cursul zilei si gateste la mine, iar eu cand vin gasesc oalele de mancare pe aragaz. In ultimul timp nu prea a mai avut nici ea timp si atunci, daca gateste pentru ei ne trimite si noua ce a gatit. Mai ales daca eu ii zic ca as manca ceva, imi face imediat. De obicei profit de chestia asta la mancaruri de genul vinete cu maioneza.
Ei, ce ziceti de soacra mea?

Felis

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput