Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 13

onitza spune:
Probabil ca e devreme, dar vreau sa va intreb unde ati prefera sa faceti botezul, ma refer la petrecere, acasa sau la un local / resstaurant?????
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

onitza spune:
Eliza, stiu ce zici, si eu am patit-o pana sa ma cunosc cu ALina, e fata simpla de la tara care nu are fitze in cap sau rautate in suflet, a fost crescuta cu frica-n Dumnezeu, ii cunosc parintii - in ea cam am incredere! Ne cunoastem de patru ani si am stat 3 ani in aceeasi camera - mergeam impreuna la cursuri, chiar si la toaleta, cand ma trecea pe mine hop si ea, mereu radeam pe chestia asta, dar de fapt noua ne era urat s amergem de una singura ca era tot timpul intuneric la baie si cu ...sobolani...am stat intr-un internat ...vai de noi!!!!. Dar asta ne-a apropiat...
Eliza, cred ca o prietena adevarata este aceea care daca te nemultumeste ceva la ea si ii spui pe fata, nu se supara si ia masuri...dar mai rar femeie sa nu se razbune, asa-i???
Onitza
DPN - 8 decembrie

Bobita spune:
Fetelor, un sfat daca vreti sa il ascultati: cumparati hainute putin mai mari, bluzele le indoiti la minceci, dar o sa fie bune pt mijloc, apoi ii vor veni bine pina in vara, iar pantaloniii daca sunt mai lungi ii puneti botosei, si asa o sa fie iarna.
Apropo de prietene, pentru mine cea mai buna prietena este sotul , adica pot discuta cu el fara menajamente orice si fara sa-mi fie frica ca se duce vorba in "mahala".
Bobita, 24 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Miche spune:
Te inteleg perfect Eliza in ceea ce priveste prietenele , si crede-ma , sunt una care s-a ars de multe ori...
Acum sunt intr-un fel pregatita pt tradare... stii tu : tradare fie dar s-o stiu si eu!
Am acum o prietena care este cateodata socant de sincera. Si chiar am vorbit cu ea despre cum s-o termina relatia noastra sau daca ne vom certa vreodata... Dar vorba ei: toata lumea dezamageste intr-un final pt ca nimeni nu e perfect. Important e sa fim sincere una cu alta . Pe mine ma sperie ca intr-un fel am devenit dependenta de ea..psihic , pt ca are talentul de a-ti spune exact ce trebuie si cand trebuie..
In ceea ce priveste menajera... asteptam cu nerbdare raspunsul tau... pe care-l speram sa fie pozitiv. Totusi intreab-o daca nu lucreaza in afara serviciului. Stiu eu, de 2-3 ori pe saptamana cate 2-3 ore -asta daca locuieste in zona- Tare n-am astampar cand vad ca e dezordine prin casa si cand ma ridic sa fac treaba ma iau durerile de burta , ai ales sub burta
Sa stii Onitza ca nici eu n-am nici un fel de lagaturi ce vecinii. In blocul asta sunt de 5 ani si in afara de buna-ziua si ce mai faceti nu am cu nimeni. Cand m-am mutat s-a oferit o doamna sa ma ajute la curatenie , dar am refuzat-o dupa prima "sedinta" pt ca am vazut ca venea la mine fara sa sune la usa , sicum eu mai lasam usa descuiata ma trezeam cu ea in casa...
Am avut o vecina pe care am iubit-o... dar s-a mutat in Baneasa. Ma vizitam rar cu ea , si mai vorbesc la tel din cand in cand cu ea. Era adevarata!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

onitza spune:
Miche, sa-ti traiasca prietena! Ma faceti s aplang cand vad ca fiecare aveti pe cineva!!!!Dar eu va am pe toatele!!!!!!
Ti-am luat numarele de tel. de pe listuta facuta de Bits; maine am controlul dupa-amiaza, la ora 16.30, si dupa plecam acasa la parinti, la Moreni, deci o sa te sun pe mobil cel mai probabil - sa-l pui la incarcat!!!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie

Miche spune:
Merci mult. Ti-am trimis un PM.
Si o sa te iau odata cu mine cand ies cu prietena mea dar... dupa 3 saptamani ca maine pleaca in Franta.
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

roserb spune:
Bits, bravo, esti tare , ai reusit sa-l convingi pe bebe sa stea in pozitia corespunzatoare. Acum mai trebuie sa-i explici ca e cazul sa ramana asa . Se pare ca si al meu s-a pus cu capusorul jos, tot dupa sughit ma ghidez.
Miche, intr-adevar colul e cam scurt la 2,5 cm, incearca sa stai si tu mai linistita!
Bobita, abia pe 15 incepem gradinita, si am niste emotii, e prima data cand Bianca ramane fara cineva din familie. Sper sa ii placa.
Eliza, si eu sunt in aceeasi situatie, adica pierd o gramada de bani cu CIC, de aceea incerc sa las cat mai mult din cele 126 zile pentru Dupa. Din pacate, dupa 7 luni si 10 zile, medicii de familie sunt obligati sa iti dea prenatal, nu mai au voie sa elibereze concediu medical.Eu mai am dreptul pana pe 15 si dupa aceea voi lua ce a mai ramas din concediul de odihna, 2 saptamani, apoi prenatal, ca n-am incotro.
Si pentru ca va laudati cu sotii, hai s-o fac si eu. Al meu e cooperant, cu conditia sa i se spuna ce sa faca . Acum, de cand cu bebe 2, spala pe jos, curat in bai, aspirator, gunoi,cumparaturi, cam tot ce e de facut. In plus, se joaca si cu Bianca cand vine de la servici si o scoate pe afara.MAi vine din cand in cand o femeie la curatenie, dar in ultima vreme nu stiu unde a disparut ca nu am mai dat de ea.
Roxana- saptamana 32
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Moss spune:
buna fetelor,
nu am mai apucat sa vb. cu voi dar am incercat sa va citesc cat mai mult.
noi suntem bine, desi, nebunia din casa ma ingrozeste. Am trecut , insa, de faza cu zugravitul, culoarea pe care am ales-o a iesit super si ma simt usurata ! Astazi merg sa caut mocheta si sa-mi dau comanda de saltea pentru pat. Mai trebuie sa caut si niste corpuri de iluminat..
apropo de barbati, sa va spun cate ceva de al meu sot.
Stam impreuna de 6 ani si suntem casatoriti de 5 luni. Al meu sot, leu ca zodie, este un excelent bucatar !! II place sa gateasca, o face cu drag si ies numai bunatati din mana lui. Cu o singura conditie: sa-l asist !! Pur sis simplu sa stau in bucatarie cu el la un pahar de suc si sa vb.
Sa nu-l intrebi, insa, unde ii sunt sosetele, camasile, ce este acela un sifonier sau fier de calcat etc. Asta este domeniul meu.
Pe vremuri, in cursul saptamanii faceam eu curatenie. Samabata faceam o curatenie mai ampla impreuna pana intr-o zi in care a zis: gata !! Cautam o femeie care sa vina in fiecare zi cateva ore ( noi avem si un caine si se impune ceva mai multa munca ) Am gasit pe cineva care, intr-adevar, timp de o luna a venit zilnic, dar dupa aceea mi s-a parut ca deja este prea mult si nu are ce face zilnic, astfel incat acum vine de 3 ori pe saptamana. Deci, problema curateniei este rezolvata ! De cand sunt insarcinata am inceput sa gatesc mai mult eu pentru ca imi face placere..
Si intr-adevar, Eliza, banii mei sunt ai mei si ai lui sunt ai nostrii ! Desi de multe ori contribui si eu din banii mei la cheltuielile casei. In general platesc femeia de serviciu ( ma simt cam prost si macar asa sa ma recompensez fata de sotul meu )
danette, si al meu este un maaaaare pescar. Ii place sa pescuiasca, sa curete pestele sa-l gateasca si, bineinteles, sa-l manance ! E o mare pasiune pentru el si ma bucur ca decat sa aiba alte apucaturi mai bine asa !!
In rest, ne simtim bine ( eu si bebe ) am avut ceva arsuri dar au cam trecut. Ma apropii de 16 kg + si ne pregatim pentru marea intalnire !!
Imi dau lacrimile ori de cate ori imi imaginez intalnirea cu fiica-mea ! I-am cumparat o tona de hainute..
Marti merg la control si vb. despre nastere.
din 15 Septembrie raman acasa si voi putea sa stau mai mult cu voi.
pana atunci si sa ne auzim cu bine !
cristina 32 saptamani DPN 1-3 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani
www.larond.ro/moss/

ioana_du spune:
Onitza, imi pare rau sa aud ca nu ai prietene. Eu am prietene de fapt una mi-e si sora) in care am incredere deplina. Stiu ca uneori se intampla tot soiul de aiureli, am auzit si eu destule, dar niciodata nu mi s-a intamplat nimic rau, si nici apropiatelor mele.
Cat despre cumparaturile cu sotul.....hm! Al meu nu are rabdare deloc! Rar are pase in care are chef de "hai sa ne uitam putin", si profit atunci cat pot. Dar de cele mai multe ori e jale. Pe la gospodarie ma ajuta, dar si aici e cu toane. Are unele perioade in care le face el cam pe toate, si altele in care ii e lene sa si existe. Bine, avand in vedere ca si eu sint cam la fel.... ne-am gasit !
Ioana si Bianca pui
in sapt 26 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

danette spune:
Eliza, desigur ca am luat hainutzele pe dimensiuni... m-am gandit c-o sa creasca ca Fat Frumos...
Bobitza, precum scriam mai sus, am avut in vedere aspectul cu hainutzele mai mari si cu faptul ca se pot intoarce manecutzele...toata lumea mi-a zis ca foarte curand nu-i mai sunt bune. Max. 3 luni poate purta un nr.
De ex. geaca si salopeta de iarna sunt marimea 62, in ideea sa-i fie bune si prin februarie, martie.
Dana - sapt.29
DPN 27 Nov.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos