Greutatea corporala si fertilitatea
fetelor!
Ce credeti, greutatea corporala ar putea sa influienteze fertilitatea?
Eu am cu 10-12 kg mai mult decat greutatea normala si ma gandeam sa incerc sa fac ceva sa slabesc, macar jumatate. Dar imi este cam teama ca acest lucru sa nu influienteze negativ noua incercare de FIV!
Voi ce parere aveti?
, Cami
Cami
Raspunsuri
Tia spune:
Cami, in nici un caz sa nu te apuci de regimuri dure, mai ales acum cand organismul tau are nevoie de resurse. mai bine incearca sa-ti schimbi complet regimul alimentar, consumand cat mai multe legume si fructe si eliminand pe cat posibil "prefabricatele". uite aici un link care s-ar putea sa te "inspire"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31791
Sorina7 spune:
nemtii sugereaza ca este bine ca unul din primii pasi cand doresti copil, sa slabesti cam 3 kg, fara eforturi (de ex. de redus painea), bineinteles daca ai greutatea un pic mai mare decat ar trebui.
succes !
ileana spune:
Daca- mai gasesti, sau pe net, era un articol pe aceasta tema in "Adevarul" de sambata...eu l-am aruncat, ca altfel il scanam...
lauricipani spune:
Cami Draga, uite exemplul meu.
Dupa lunga agonie de 12 ani si la un an de la ultima operatie (reimplantare tubara bilaterala) pierdusem orice speranta sa mai pot face un bb. Si uite ce incep eu un regim dur dupa CM din 22 Martie 2004 ...chiar in luna cand am ramas insarcinata. Si uite cum pierd eu sarcina in luna a 2 a fara sa stiu macar de ce!!! asta in Mai. Mai multe nu mai spun decat ca in fiecare saptamana ma gandesc cum ar fi fost burtika mea acum.
Eu cred ca ca este bine sa faci un regim inainte de a incerca sa ramai insarcinata.
Succes
Pup
laurici
Tia spune:
quote:
Originally posted by lauricipani
Cami Draga, uite exemplul meu.
Dupa lunga agonie de 12 ani si la un an de la ultima operatie (reimplantare tubara bilaterala) pierdusem orice speranta sa mai pot face un bb.
Succes
Pup
laurici
te rog, spune-ne mai multe despre reimplantarea tubara bilaterala! unde ai facut-o si cu cine? la cat timp dupa operatie poti incerca iar? ce sanse ti-au dat dr? hai ca te-am bombardat cu intrebari..
multumesc mult si sa auzim de