Bebelusi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
papadie spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Am si eu o intrebare: Cum mananca bebeii vostri biberonul la o masa? Pe tot odata sau cu pauze? Ca al meu mananca de ex vreo 50, apoi face o pauza, timp in care nu mai pot sa i-l bag in gura de nici un fel, si eventual mai trage si un somn de o juma de ora, si apoi mananca restul. Voua vi se intampla asta?
Si inca ceva: Cum adorm copiii vostri seara?, ma refer la cei care papa biberon. Dupa ce mananca ii puneti in patut si au adormit, sau cum? Intreb pentru ca eu ii dau san si adoarme in timp ce mananca, in patul nostru, apoi il mut in patutul lui. Daca a mancat si nu a apucat sa adoarma, pot sa il pun in patut, sau sa-i fac ce vreau ca nu mai adoarme. Deci noi nu stim sa adormim decat cu sanul in gura. Si pentru ca n-am ce face, ma intreb cum va fi cand n-o sa-i mai dau san (daca nu mai am lapte, sau mai stiu eu din ce motiv), cum o sa-l adorm. Prevad niste crize de zile mari. De aia intreb cum e pe la voi.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
http://community.webshots.com/user/mitzura1974
catrina face pauza de rag cam la 80 de ml si porma termena bibele.
Seara la culcare (ea doarme oricum ca e seara) ii dam bibele si porma o plimbam oleac in brate si saluti la ea-n patuc. Ii incalzim patucul inainte si ea inca se mai crede in brate:-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Marina spune:
Dana scuze , batranetile bata-le vina!!! Asa e Nicole m-a lasat balta
Mariaa dimineata ies pe la 11 si stau pana in jur de 3 sa zic iar seara de la 6-8. Tu pe la ce ore iesi?
Mitzura copilu meu se culca seara pur si simplu. ii fac baie, il las sa urle pana termin cu Maria, ii dau laptic , ragaiala rarutz il pun in pat si doarme pur si simplu. Oricum nu ma invidia ca pana la ora aia sunt praf si cu nervii la pamant.
Mey copilu meu in ultima vreme nu doarme decat cateva ore pe zi. ai vostrii cat dorm asa somn linistit si singuri nu in brate sau zgaltaiti?
Cum fac rost de distonocalm (adica ce medic il prescrie , ala de familie?)...asta pana nu fac o cadere nervoasa pt ca daca mai aud copilu ala plangand innebunesc. pe langa operatia pocnita care ma cam supara m-am ales si cu o raceala.Care va da prin minte sa mai faceti un bb rapid linistiti-va!!!!
papadie spune:
Marinooo di la 2 luni in sus incep sa doarma mai putinel ziua iar seara au ceea ce se numeste "starea de veghe"...aka adio somn:-) da' pe la 11 ar tb sa-l pokneasca oboseala si sa doarma:-) Catrina nu adoarme decit plimbata pe umar sa scuatza la raguri. Partzurile le scuate numa in pat si de regula o trezesc si vrea iar "rag":D
Trick: incalzeste-i patul cu sticle cu apa! Merge :-)
AncaMaria spune:
Buna Fetelor si bine v-am regasit!
La Multi Ani tuturor bebilor care au implinit 2 luni! Sa cresteti mari si frumosi!
Noi mai avem cateva zile si facem si noi 2 luni, si ne-am cantarit ieri si avem 5,450kg... habar nu am cum ca am vomitat non stop saptamana trecuta. Oricum, viitorul nostru tel este sa dormim toata noaptea (sau macar 5 ore legate) si in patut... vise taica...:))
De plans plangem mai mult ca inainte, iar mama nu stie daca sunt colici sau doar alint... apropos, asa cum spuneati si voi, are program de plans seara, noroc ca vine si taica-su acasa si o mai pasez lui. Acum mai nou plange cand ii este somn... De trezit se trezeste si a mea total haotic, cand la o ora, cand la 2... foarte rar doarme 3 ore in continuu... si eu care speram ca daca se face mai mare isi face si ea un program..
papadie, insanatosire grabnica... si eu crezusem ca am facut mastita saptamana trecuta, ca ma dureau sanii (mai ales dreptul) si erau si cam rosii.. dar vad ca acum mi-a trecut, sa bat in lemn.
Fetelor care alaptati, spuneti-mi si mie rogu-va, ce fructe ati incercat voi pana acum care nu au dat colici la bebei... ca simt ca nu mai poci... imi arde gura dupa niste fructe. Ieri am mancat un mar, si astazi as mai manca unul da nu stiu daca e bine...
Pupici voua si bebeilor vostri!
Anca si bb Bianca
Laura _Oprescu spune:
salutare,fetele!
al meu pui adoarme numai in scaunul-balansoar(de la computer)..adica in brate la mine sau la tata-sau in timp ce ne balansam...si aia e...dar cum il pui in pat cum s-a trezit daca nu ai asteptat suficient sa intre in somnul ala greu...stai sa vedem in Ro ce metoda om gasi ca balansoar nu are niciunul din neam din cate stiu...no, nu e bai cumva o adormi el...eu cu bunica aici o duc tare bine...nu sunt nici obosita, ma pot ocupa si de Rares...ma bucur pana in decembrie ,atunci incepe distractia...cand pleaca mama...
apropo de incalzit patul ,la mine carutul se incalzeste pentru vreme de iarna...va spun ma doare capul de cate minuni scot astia...plus aparatul de incalzit servetelele umede ....
hai sa va mai zic ceva :Lucas al meu e un tip destept...efectiv stam de vorba...nu plange decat daca are motiv.Poti sta de vorba cu el muuuuuuult ,iti raspunde:ngggg,nggggg si zambeste stirb...e mortal...nu stiu ori am mai multa experienta acum ori el e cu adevarat un copil minunat
...multumesc lui Dumnezeu ca am mai facut unul ca e super!
LUcas ragaie dupa masa foarte simplu: il pui pe umar cu fata, lipit de tine si ragaie rapid..are si gaze pe care le elimina oricand oriunde si oricum...
iar de placut ii place sa stea in swimg si s ase uite la toata lumea care defileaza prin casa...
pupic si sanatate
polux spune:
Buna dimineata fetele. La noi e seara si ca de obicei avem concert. Dar sa va spun de ce am ras acum cateva minute cu lacrimi, desi Adeluta plangea de mama focului.
O pun in pat sa doarma, si din minut in minut face cate un ueee scurt si tace. Peste iar un minut- doua iar un ueee si tace. Cand deodata un ueeee lung si sfasietor rasuna din patut. Ma duc la ea si ea continua sa urle pur si simplu. Ma intreb ce s-a intamplat asa din senin, si cand ma uit mai bine, printesa mea se tragea singura de par si urla din gura de sarpe. Abia dupa ce i-am deschis manuta s-a linistit.
Ati mai vazut asa ceva sa te tragi singura de par. Acum stau si zambesc, caci s-a lasat linistea in casa, adica am trecut si peste seara asa cu bine.
Va pup pe toate.
Liliana
eli spune:
Buna tuturor!
Puiul meu azi face o lunisoara . Sa fii sanatos scumpete, sa cresti mare, frumos, destept si sa ne aduci numai bucurii!
Planul meu, ca asa am citit si-n carte, era sa-i dau un san la o masa. Dar, stangul mai ales,@se umple cu laptic mai repede, cand ar trebui sa-i dau din dreptul e si stangul full. Si devine sanul dureros si tare ca piatra. Daca nu ma pompez nu pot sta asa, daca ma pompez stimulez lactatia, nu? Ce sa fac?
Voi dupa ce suge bebe la san (unul sau ambii), daca nu l-a golit, il goliti voi?
Marina, papa sper ca sunteti mai bine!
Aseara Stef a zambit mai mult ca niciodata, dar a si stat treaz de la 23:30 la 3 de ne-a "rupt" si pe mine si pe tati caci avea chef de conversatie su oricum, putin in scaunel si mai mult in brate!
O zi minunata va dorim!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album
polux spune:
Da Laura, puiul meu adoarme singur in patut, destul de des.Dar avem si momente cand nu dormim nici in brate. Si sincer nici nu vreau sa o invat cu narav.
Sper sa nu se invete intre timp, sau mai bine zis sa nu o invete sotul, care sta cu ea dimineata si ca sa nu planga prefera sa o tina in brate.
Liliana
eli spune:
Pentru ca aici e deja trecut de 1:6 PM si puiutul meu are o lunicica si cateva minute, pt el, dar si pt voi am scris povestea nasterii lui aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album