Femeia barbat
Raspunsuri - Pagina 2
elena_oona spune:
quote:
Originally posted by teo1970
oricum ,ce ma enerveaza ashtia care zic "io sunt dr. cutare" sau "avocatu' cutarel", de parca nimeni in lume nu mai e ca ei !
asta-mi aduce aminte de fiecare data de bancu' ala cu prostituata si vampiru' : "eu sunt vampir si sug singele ! eu sunt vampir si sug singele!", la care madam zice "si io sug .... si nu fac asa urit !"
... asa si cu "dna" avocat X; trebuia sa-i spui << shi io sunt "nu-stiu-ce Y" si nu fac asa urit ! >>
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)
oz spune:
daca aveti acte pe locul ala mergeti la politie, daca nu aveti mergeti la primarie si faceti reclamatie ca a instalat T-ul (banuiesc ca este ilegal), nu cred ca e o idee buna sa incepi un scandal cu tipete si injuraturi.
Si noi aveam probleme cu parcarea in Ro cu un vecin, acolo nu se plateau locurile, parcam pe drum in fata blocului. Un vecin considera ca unul din locuri este al lui doar pentru ca el a fost primul in bloc cu masina (noi ne-am mutat mult mai tarziu). Am dus nenumarate discutii cu el, i-am explicat ca aia este soseaua, nu locul lui, ca nu are acte si nici cand a cumparat apartamentul nu i-au dat o ANUMITA portiune din sosea sa-si parcheze masina, i-am explicat ca eu parchez unde gasesc loc si nu ma intereseaza ca are el o idee fixa ca ala e locul lui. Se pare ca nu a inteles nimic pentru ca venea in continuare la mine la usa , in final i-am zis ca daca e asa convins ca are drepturi asupra acelui loc sa ma dea in judecata, altfel daca mai apare o data la mine la usa cu povestea asta fac plangere la politie ca ma hartuieste . Nu a mai venit .
A_Iulia spune:
In curand se va rezolva si problema asta, asa am auzit. Vor sa faca ordine cu locurile de parcare, inclusiv din spatele blocurilor.
Asa ca numai cine o sa aiba bani o sa poata parca masina "sub nas". Intelesesem ca in cazul in care sunt multi care doresc sa plateasca, se va face licitatie, cine da mai mult pentru loc, si ala care da cel mai mult il va ocupa.
Restul...mare semn de intrebare.
Oricum...mie mi se pare destul de corect. Prefer sa platesc decat sa gasesc locul ocupat de diversi trecatori prin zona (asa se intampla acum).
Si da, te doare. Pentru ca, de exemplu, eu singura am platit pentru reamenajarea parcarii din fata blocului (erau 2 epave abandonate acolo, am platit oameni sa le care de acolo, am platit oameni sa traseze locurile de parcare, sa repare bordurile, sa astupe gropile, sa vopseasca, sa instaleze teuri, etc). Dar bineinteles ca astea nu conteaza pentru cineva care nu a platit nimic si care considera ca i se cuvine orice loc de oriunde...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Maruta spune:
quote:
Originally posted by descintec
craciunito, io nu i-as zice femeie barbat, ca nu mi se pare ca are atribute masculine, ci mahalagesti..cum sa te porti cu ea?..sa-i tai macaroana cu demnitate si sa nu te lasi intimidata sub nici o forma..cea de fata e agresiva tocmai fiindca stie ca legea nu e de partea ei..
D.
... si eu ma gadeam ...asta-i femeia tzatza ... in primul rand ca o doamna avocat nu reactioneaza in felul acesta ... cel putin cele pe care le cunosc eu nu fac asa ...
....genul asta de oameni n-or sa se lase intimidati cu una cu doua ...
Bafta multa ... o sa aveti nevoie
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
craciunitza spune:
Mi-am dat seama ca ma simt frustrata. Locurile de parcare sunt locul de intalnire al barbatilor din bloc, le curata, le marcheaza, taie crengile uscate sa nu cada pe masini. Sotul meu, daca vrea sa afle daca amicul lui e acasa, se uita intai in parcare si abia dupa aia urca la el. Mie, acele locuri de parcare nu-mi spun nimic.
Deci e un fel de teritoriu strict masculin.
Comitetul de bloc este exclusiv masculin, nu am fost la nici o sedinta pentru ca se aude vuiet ca pe stadion si nu vad ce-as putea face acolo. Pentru ca tocmai se zugraveste scara blocului, barbatii se intalnesc mai des ca de obicei.
In conditiile astea, faptul ca o femeie, "avocata X", a rupt tacerea, ma face sa ma simt ultima moaca din lume.
Nu certati copiii cand viseaza!
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Maruta
[quote]
... si eu ma gadeam ...asta-i femeia tzatza ... in primul rand ca o doamna avocat nu reactioneaza in felul acesta ...
in ziua de azi, de cind toate manechin(uit)ele sunt si studente la drept ... e plina lumea de "duamne" avocat
casandra spune:
Si eu zic ca e vorba doar de vreo isterica, si astfel de femei au existat intotdeauna.
Kehleyr spune:
CRACIUNITZA nu te pune la mintea ei... Nu merita sa te injosesti tu pentru ca ea e o mahalagioaica. Cum ai dovada ca locul e al tau, cel mai bine ar fi sa actionezi pe cale legala si cu mult calm. Oricum, chiar si asa disputele vor fi foarte neplacute, dupa cum descrii tu persoana e posibil sa ajungeti la faze cu zgariatul masinii si altele asemenea . Nu are cum sa se termine cu bine.
Si nu trebuie sa te simti tu moaca pentru ca nu te-ai bagat in discutiile comitetului de bloc!! Ce idee mai e si asta?? Lasa-i in pace... Mai ales daca e cu "vuiet ca pe stadion" e evident ca e treaba numai de barbati .
Bine, acum depinde si ce este mai important pentru tine: sa iti sustii punctul de vedere -just!- cu orice pret si in orice mod, sau sa stii ca ai actionat precum o persoana civilizata, chiar daca risti sa pierzi pentru ca nu esti suficient de "infipta"...
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
madalina horsa spune:
Dragele mele, ca asta e tzata este clar dar problema cu femeia barbat chiar exista..si nu cred ca numai in Romania. Am vazut de exemplu foarte multe cupluri de englezi ( sorry) in care se intampla asa. Zici ca merg pe strada copilul cu mamica lui...si nu numai pe strada.
La noi, mai ales dupa revolutie, chiar s-a accentuat.
Voi nu ati observat?
Ma intreb ce se intampla cu barbatii nostri. Oare nu ne mai crestem fiii asa cum trebuie? Ca la urma urmei barbatii provin din baieti, care sunt crescuti de mame=femei, nu ???
Mie asta mi se pare o tema interesanta.
Nu dati cu parul ca dau si io:))
Madalina
miau-miau spune:
E rau daca femeia il conduce pe barbat? Poate vrea sa-l protejeze, o fi si el obosit saracul de la servici asa ca preia ea din atributiile lui. Se stie doar ca serviciile barbatiilor sint mult mai obositoare si mai importante decit ale femeilor, chiar daca 3 ore din 8 sint petrecute la o berica sau pe chat.
Si se mai stie si ca femeile sint mai responsabile, inteligente, isi pot distribui atentia in mai multe locuri, mai curate, mai dedicate familiei iau decizii financiare mai sigure, etc si etc. Mai greu e cind dupa ce ca ea rezolva si problemele lui, trebuie sa o faca cu manusi, caci el e orgolios si nu vrea sa cinte gaina la el in casa. Ce-ar zice baietii?