Transfer de bani?!?
Fetelor, ajutati-ma cu o informatie va rooog!
Mi-a spus soacra mea ca exista un serviciu de transferare a banilor prin BCR ?!? (nu stiu care, ca m-am uitat si pe internet!) care este f avantajos, adica la transferul banilor iti ia doar 4 % comision!
Aveti idee despre ce serviciu poate fi vorba??? Ea zicea ca nu este Moneygram!
AStept sugestiile voastre!Multumesc!
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
Raspunsuri
Yasmin spune:
sau western union money transfer? desi ala nu era avatajos deloc atunci cand il foloseam noi
http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
Clopotzel spune:
Hai mai fetelor chiar nu stiti nimic?
Eu am mai scobit pe internet si am gasit o firma smith-smith, care distribuie banii prin bcr. Dar nu stiu nimci despre comision daca este 4%. Am sa aflu.
Va rog, daca mai aveti stiri anuntati-ma!
ceea ce nu spui.
OtiliaLia spune:
Te duci la BCR (tu sau mama) si cereti acolo CODUL SWIFT al filialei. Puteti trimite bani de oriunde in lume folosind numele destinatarului si codul acela, fara sa-i faceti cont iar taxa nu cred ca e 4% ci ceva mai mica (daca nu s-o fi schimbat intre timp). Dureaza intre 1 si 3 saptamani (depinde si din ce colt de lume pleaca banii)
Intreaba la ghiseul de conturi in valuta la orice filiala BCR.
Clopotzel spune:
OtiliaLia, mersi frumos.
O sa ma informez si o sa vin cu informatii updatate.
Va pup!
ceea ce nu spui.
oanaXandy spune:
Eu saptamana trecuta am trimis bani in tara! Faza e ca daca apelezi la transferul bancar trebuie platite 2 comisioane ! Cel de 0,5%(perceput de BCR) pe care cel care ridica banii trebuie sa il plateasca si un comision de livrare pe care il platesti tu cand trimiti banii. Majoritatea bancilor percep un comision de 40$ la orice suma trimisa (indiferent ca e 1$ sau 5000$). Eu insa am apelat la Bank One care percepe un comision doar de 20$!Banii au ajuns in 2 zile! Ai nevoie de un cont bancar de unde sa trimiti banii si un altul in care sa ajunga si codul SWIFT al bancii si noul cod IBAN aferent contului din Romania,intrat in functiune de la 1 septembrie!
NU stiu daca iti e de ajutor informatia pentru ca nu am inteles daca vrei sa trimiti bani din Romania sau spre Romania si daca e a doua varianta de unde exact! In SUA cam asta e varianta optima!