medic homeopat in bucuresti
va rog sa imi recomandati un medic homeopat bun din bucuresti!!!! am nevoie bineinteles si de nr. telefon si adresa acestuia;
va multumesc mult!
Raspunsuri
mr_baz spune:
Eu stiu un medic homeopat excelent la clinica Biomedica.
Dr.Cadar
Da un search pe google dupa biomedica.
Sanatate!
Baz
elena_ltd spune:
Iti dau si eu trei adrese:
Clinica Naturalia - Dr. Maria si Pavel Chirila
www.naturalia.ro
Maica-mea e pacienta Mariei Chirila de ani buni si e foarte multumita. Mie nu-mi convine ca e tocmai in Voluntari si se cam asteapta.
Fundatia medicala Prohomeopathia - Dr. Teleianu, tel. 242.24.91, www.homeopatia.ro
Referintele le am tot de pe forum.
Clinica Similimum - Dr. Beatrix Pal, tel. 322.46.25 si 321.42.51
Bdul Decebal nr.3, bl.S12B, Sc.1, et.3, ap. 8, interfon 008
Aici l-am dus pe Mihai (copilul cel mic) dupa o lunga serie de dermatite, enterocolita, furunculoza, rinofaringite si alte alea. Deocamdata sunt foarte multumita, sunt abia la inceputul tratamentului, dar intentionez sa-mi duc si fiica si sa iau si eu tratament. E o doamna exceptionala, cu multa rabdare si daruire.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
iris spune:
va multumesc mult mult;
imi puteti spune si cit costa consultatiile, cele lungi de la inceput cit si cele mai scurte de pe durata tratamentului si cum se procedeaza in bucuresti pentru procurarea remediilor?
inca o data va multumesc!
elena_ltd spune:
Iris, consultatiile de regula au acealsi pret si prima si a doua oara si oricand. La Similimum, unde am fost ultima data, consultatia este 300.000 lei. Am uitat sa-ti spun ca acolo sunt si alti medici homeopati, dar consultatia are acelasi pret.
La Dr. Chirila, din ce mai stiu eu, consultatia e ceva mai ieftina, pe undeva pe la 200 - 200 si ceva de mii (nu mai retin exact) si remediile le cumperi chiar de la cabinet, de multe ori cam pentru 3 luni de tratament. Asa ca du-te cu bani la tine.
Altfel, remediile se cumpara de la farmacii homeopate, sunt cateva, eu stiu una pe la Aurel Vlaicu si alta chiar pe bdul Decebal. Sigur mai sunt si altele. Un tub de bilute homeopate este in jur de 14.000 lei, indiferent de remediu, eu asa le-am gasit.
Numai bine,
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
geut spune:
Eu la Similimum am fost la Doctorul MARIUS RADU, un finut, si tratamentul a dat rezultate bune, nici nu m-asteptam.
iris spune:
va multumesc inca o data!
(e, mi-ati luat si o pietricica de pe inima, banuiam ca n-o costa ca in germania, dar e muuuult mai ieftin (adica decit 80 euro ora...)...deci mai trebuie numa' s-o conving pe socrela sa dea telefon si sa se urneasca la medic homeopat ca pe cei alopati i-a terminat...)