Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cam, rezista , cum sa nu reziste ?? Sunt facute sa reziste zbantuielilor unui copil, s-au gandit cei care le-au proiectat, iar pe la 1-2 ani , nu cred ca il mai tii tu in patut ca nu mai sta el! Albert al meu are 7 luni si nu mai sta in el decat putin , se plictiseste, acum sta pe jos, umbla prin casa...as vrea eu sa mai stea in patut ...sau poate nu cred ca vreau.Lasa sa umble baiatul!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cam, eu am patut din lemn, nu pentru ca as fi vrut eu asa ci doar pentru ca l-am "mostenit", si-am zis ca-i pacat sa mai cumpar unul nou cand asta e cat se poate de bun. Acum cat moatza e mica, nu sunt probleme, cu aparatori laterale nu-si prinde nici mainile si nici picioarele printre barele laterale si nici nu se loveste cu capul direct de lemn in caz ca are chef de zbenguiala. Nu stiu ce va fi cand va mai creste, dar deocamdata eu sunt multumita de patut.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Miky, Monica multam de raspuns. Sunteti niste dulcete ca mi-ati raspuns cu atata treaba cata cred ca aveti. Multa sanatate voua si bebelusilor.

Daca mai sunt si alte pareri, le astept in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Adlemi, cum a fost? Toata dimineata m-am gandit la tine!
Monica, asteptam ora 4 cu interes! Pai sa ne concentram...
Ioana, si eu vazusem ceva pliante dar ma gandesc ca pretul are vreo 3 zerouri in euro. Cel putin... Eu nu prea am timp de TIB dar tare as fi vrut sa trec pe-acolo. Astept parerea ta, daca ajungi acolo!
Ane, m-ai dat pe spate. Cum, domle, 150 euro pentru un pantalon si o bluzita?! Si tu du-te la examen! Cum conduci asa, fara carnet? Vrei sa venim la puscarie la tine sa-ti aducem sarmalute?Pupici de la noi!
Ana, stai linistita. Maimuta mea face mereu cercuri-cercuri prin patut. Ori e la un capat, ori la celalalt, se mai blocheaza cand vrea sa se intinda pe latimea patului, etc.
Cam, si eu tot patut textil am. Mi s-a parut foarte practic si ok, desi nu pot sa compar cu cel de lemn daca n-am avut.
Eu singurul dezavantaj (sau poate nu e) il vad acuma: nu se poate ridica Moti in picioare la marginea patului ca nu are de ce se prinde. Monica, la voi cum e? Se poate ridica in patut? Ca ma batea gandul sa iau si un pat de lemn cu gratii, sa aiba unde exersa. Nu de alta, dar a zis Ioana sa nu punem copiii in premergator pana nu se ridica ei in patut.
Noi la 5 mergem la vaccin.Deja sufar cand ma gandesc. Scumpica de ea, sper sa nu sufere ca si data trecuta.
Roxi, cum e la servici? Treaba, nu?

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mult succes fetelor cu examene.
Ane..pai de 150 de euro ii luam trusouri meserioase Rachellei.Frate ce de bani...Gosh...Imi zici ce sa-ti iau si gata.Transportul sa ma interesez cat costa...si o sa poarte ultima moda de la Viena
Eu nu ma simt prea bine, dimineata am fost sa-mi fac analizele apoi la gingicolog...si atat.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La Multi Ani! tuturor care sarbatoresc Sfanta Maria!

In sfarsit aproape ca m-am linistit si eu. Mai au astia sa imi faca security cleareance si sa imi verifice referintele si pot incepe munca. Am semnat ieri oferta.
Mai nasol ca nu i-au dat canadienii viza sorei mele si acum iar ne gandim ce sa facem cu Licuriciul. Socrela ar vrea sa vina dar nu poate pana pe 15 oct. si noi avem o luna in care nu stim cu cine sa o lasam. Cam nasol, ne tot gandim la solutii, ce sa facem cu ea pentru doar o luna (ca nimeni nu cred ca vrea baby sitting doar asa putin).
In rest, ea e bine, vesela, se roteste si ea in pat pana nu mai poate. Mananca bine,am inceput sa-i dau biscuiti sa-i tina ea in mana si sa rontaie la ei, ii mai dau si fructe cateodata sa muste ea din ele, vreau s-o invat si cu alte texturi la alimente, nu doar piure.

Adlemi & Anda bafta la examene!
Ioana, insanatosire grabnica!
Cam, noi avem patut clasic, cu bare de lemn. Are 2 pozitii in care poti sa-l pui, una mai sus, cand e bebe mic si apoi il poti lasa mai jos ca sa nu sara bebe peste cand e mai mare. A mea deja a inceput sa se prinda de bare, inca nu se ridica dar cred ca in curand.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor si de la noi!

La multi ani Mariilor!

Catalina nasol ca nu i-au dat viza sorei tale, nenorocitii!
De care biscuiti ii dai Licuriciului sa pape, de unde ii cumperi si cum ii cheama?Multumesc mult!
Poate gasesti o familie de romani cu copilasi si cu mamica acasa, poate va ajutati pentru o luna de zile.Succes!

Babee grija mare de tine, sanatate multa!

Cam33 noi avem patut de lemn cu doua pozitii.Acum i l-am coborit ca deja gaza se ridica in picioruse tinindu-se de barele de lemn.

Bafta multa la examene!!!

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna ziua si de la noi !!!

Eu tot cu muncitorii si nu prea mai am rabdare pana termina cu toate ca am inteles ca nu mai este mult. Mie mi-au spus ca pana sambata seara termina.

Adriana
in cazul asta te superi dc venim de data asta tot la voi ptr controlul lunar al motatilor? Si promit ca data viitoare se tine intrunirea la fam Cruceanu...pe BALCON . O alta rugaminte era sa nu mai uiti cu husti ptr BORS, pleeeaaasssseee .

Ioana in primul rand sanatate multa si Arturicilor ptr VORBIRE. Baieti destepti ca au si cu cine semana, nu ? Andrei se simte bine la gradi doar ca nu doarme .

Roxana ref la promotie asa mi-au spus cei de la SENSIBLU, produse NESTLE la tarife promotionale - care dureaza pana la sf lunii septembrie.

Am fugit la maraila MATEI

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

La multi ani !!!! tuturor Mariilor si Marianilor

Cam33 eu am avut la Andrei patut textil si s-a putut ridica pe el iar la Matei am din lemn (l-am primit ). Mie mi se par OK amandoua !!!

Nastere usoara cu un bb sanatos .

Fug afara cu baiatul cel mare .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Emily, eu ii dau niste biscuiti speciali pentru copii, se cheama "Baby mum-mum " si i-am luat de pe raftul cu produse de bebeii (unde sunt si borcanase si altele). Sunt din orez si au putin zahar si sare (nu am gasit fara) dar nu au conservanti.
Da, e o idee buna cu mamica, numai ca e greu pentru cineva sa aiba grija de 2 copii asa mici in acelasi timp. O sa ma mai gandesc ce facem.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput