Fetele din USA, poftiti la o barfa! (26)
Raspunsuri - Pagina 6
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Cleo...ma ia cu gheata pe sira spinarii cind ma gindesc la camine si la plecari. Pur si simplu cred ca o sa ii inchid in basement pina la 30 de ani
Cum ai trecut pragul cu carnetul de conducere? Cite fire de par albe ti-au iesit?
ana maria, nimic n-o sa te pregateasca pentru ziua cand vor pleca
dar cumva ne da dumnezeu putere sa ne adaptam si sa mergem mai departe. cel mai rau (pentru noi ) nu e faptul ca a plecat de acasa, in fond e normal si firesc si e bine pentru el, ci faptul ca s-a terminat o faza din viata lui si a noastra, cu care nu ne vom mai intalni niciodata.
te inteleg cu tinutul acasa treijde ani, si eu as cam fi dorit sa-l leg de mine
cu carnetul de conducere a fost alta faza, am trecut deja de aproape patru ani(in ga iau permit la 15 ani si license la 16), si da, ai dreptate, am ramas cu frumusete de smoc de par alb , l'oreal sa traiasca! inca vara asta, in drum spre florida, si-a condus masina in spatele nostru si pe I-95 am crezut ca murim de groaza cand un truck i-a aruncat in fata un cauciuc de i-a spart farul din stanga,iar noi ne uitam neputinciosi in oglinda retrovizoare.
trebuie sa ai incredere in ei ca vor avea stapanire de sine si vor sti sa reactioneze la faze neasteptate.
mai ai pana atunci, bucurata-te de fiecare minutel in care ii ai inca langa tine, am pocnit de gelozie cand ai scris cum a dormit cu tine nick azi dimineata
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by super-lia
PARINTII MEI AU LUAT VIZA PE 10 ANI !!!!
felicitari liutzo, ma bucur tare pentru tine
oanaXandy spune:
Bine v-am gasit la "clubul barfelor"! Eu sunt Oana sunt asa cum bine vedeti nou venita iar Andy este minunea mea de nepotel, baietelul de un an si 7 luni al surorii mele! Sunt Cincinnati de 2 luni si vreo cateva zile pe pozitia de "amarata de AU PAIR"! NU prea am gasit romani in zona asta, majoritatea care sunt in Ohio sunt in Cleveland, bineinteles!Am o mare rugaminte pentru cele ce ma pot ajuta cu niste informatii! As dori sa trimit un pachet in Romania si in mare cunosc care sunt modalitatile! Ar fi apelarea la firmele de curierat care cade pentru ca acestea isi au sediile in NY iar eu ca sa trimit pachetul acolo ca ei sa il expedieze mai departe ma costa la fel de mult cat as trimite pachetul direct in Romania! O alta varianta este Posta, insa pe langa faptul ca e tare scumpa nici nu am siguranta ca "mafia postei romane" nu ma va pagubi(am citit despre pataniile unora)! Ei, de cunoscut pe cineva care sa se intoarca in Romania si sa imi duca pachetul ,momentan nu cunosc, plus ca ar avea prea multe kg ca sa il poata duce! Iar in zona asta habar nu am daca bisericile penticostale(am auzit ca si unele baptiste) realizeasza astfel de servicii de curierat!Ce sa fac? Cunoasteti alte cai? Aici nu prea am de unde obtine informatiile de care am nevoie pt ca romani pe aici sunt ca "acul in carul de fan"!
syracuse spune:
quote:
Originally posted by Cleomaxquote:
Originally posted by ocebine
[br bibiloiul linga mine cald si pufos....si suna ceasul. Imi venea sa dau cu el de pereti
sper ca cu ceasul
si la mine ploua si e intunecat, copil nu mai am in casa, s-a mutat la camin, cateii dorm 24/7, asa ca azi ma duc la o expozitie Ann Franck si dupa aceea la un tea house cu o prietena. stiu, grea viata
Vreau si eu la tea house!!
Da...probabil nici o sansa pana nu termin nenorocirea in care m-am bagat acum 5-6 ani. Am ajuns si eu si sotul sa ducem o viata de calugari numai din cauza unui blestemat de doctorat.
Dar anyway...in pricipi vreau si eu la teahouse!
Take sides. Neutrality helps the oppressor, never the victim. Silence encourages the tormentor, never the tormented. -- Elie Wiesel
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by syracuse
Dar anyway...in pricipi vreau si eu la teahouse!
parca-l vad pe fi-miu cand era mic, statea in fund pe jos si batea la o tobita galbena tipand:" i want more emineeeeeeeems!!!!!"
ps/esti invitata data urmatoare, care intamplator e pe 14,deci marti, dar inca nu m-am hotarat daca merg au ba. las-ca anii trec, mai ai putin si p-orma o sa ai tot timpul din lume
ps2/sa nu-mi spui ca esti la emory
Cleomax spune:
oanaxandy, bine ai venit
din pacate nu stiu alta modalitate pentru pachet in afara de cele mentionate de tine.
ocebine spune:
Azi imi dusei ficioru' mare la scoala. Clasa II! Baiat mare (cu toate ca el e cu 1 an inainte, n-are decit 6 ani) si nu am avut voie sa-l duc pina sus. Am ramas cu okii dupa el, carindu-si marele bagaj de inceput de scoala (doua sacosi pline oki cu Bounty, wipes, servetele, etc) si cu ghiozdanul in spate.
Ne-a zis invatatoarea ca acum sint mari si nu e nevoie de condus pina in clasa. A avut emotii bibiloiul meu ca-si musca mereu buzita in interior. E cel mai mic la virsta din clasa, dar nu se cunoaste ca e inalt, atita doar ca stie ca e cel mai mic.
Luni incepe si Alex la Pre-K si ramin bunici singuri toata ziua
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
samila spune:
Semnez si eu condica pe ziua de azi. Am promis ca o sa va povestesc cum a fost la Smoky Moutains. Peisajul e superb, toate nuantele de verde si au inceput sa apara si unele nuante de aramiu ca toamna e pe aproape.Raurile repezi de munte te incanta cu sunetul lor si apa limpede care formeaza tot felul de cascade. Am stat pe pietrele de pe cursul raului cu picioarele in apa rece de munte . Mi-am adus aminte de muntii nostri din Romania.
Noi am stat in Gatlimburg o mica localitate la poalele muntilor.Cazarea a fost ok, am inchiriat un apartament cu jacuzi si fireplace.Peretii de la dormitor erau imbracati in oglizi. Adevarul e ca nu stai prea mult in casa cand ai atatea de vazut, dar seara cand te intorci rupt de pe munte iti prinde bine un jacuzi si un loc intim in care sa simti ca uiti de tot si de toate.
Muntii se intind ca niste valuri si de sus ai impresia ca nu se mai termina, vezi numai crestele lor insiruite si cerul albastru.Am reusit sa ajungem si la observatorul de pe Great Smoky la o inaltime de 6643'care e deja in Carolina de Nord si de unde intr-o zi senina vezi intinderea muntilor in Georgia,Carolina de Sud, Virginia si Tennessee.
Am ajuns si la rezervatia indiana de la Cherokee unde am prins un spectacol de dansuri traditionale indiene.
De la Gatlimburg poti face tot felul de drumetii si trasee cu masina.
Din statiune poti lua telecabina si urca pe munte unde sunt amenajate tot felul de locuri de distractie (minigolf, gradina zoologica, restaurante etc).
In 2 zile cat am stat efectiv in statiune nu am reusit sa vedem tot ce oferea zona. Am mai lasat si pentru alta data.
A fost o mini-vacata
Andrada spune:
Felicitari Anamaria pentru baieteii mari!!
Acu mai respira si mama pina la vacanta viitoare!
De ce e Nick in clasa a doua la 6 ani???
Intreb ca la noi ma tem ca va ajunge in clasa 1 cind va fi de aproape 7 ani ca e nascut la 4 zile dupa limita de virsta si ma gindeam daca se fac exceptii,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele