Test pozitiv

Test pozitiv | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

sunt un membru foarte nou al comunitatii si vreau sa va cer parerea in legatura cu un subiect. Ieri dupa-amiaza am facut un test de sarcina si a iesit foaaaaaaaarte slab pozitiv. L-am repetat azi dimineata si a iesit tot pozitiv, dar ceva-ceva mai accentuat. Nu poate fi o greseala, nu? Ar trebui sa imi vina ciclul de abia sambata, dar n-am mai avut rabdare. E prima luna cand incercam, dar sper sa fie OK. La primul copil am nimerit-o tot din prima.

Hm, ca mamica a unui copil de aproape 2 ani ar trebui sa stiu, dar... e bine sa iti confirme si altii, nu? Dar sunt fericita!!!!!!!!!!!!

Voi reveni cu un mesaj de prezentare, dar n-am mai avut rabdara.

lina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Felicitari Carolina! Sarcina usoara!

http://community.webshots.com/user/alina_constantin
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Sigur ca este pozitiv,o sarcina usoara iti doresc .

poze cu Ayu

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna fetelor,
eu am facut ieri test-ul si a iesit negativ...desi sunt in intrziere cu ciclu de 4 zile,sper sa vina pina la urma daca nu cum o vrea cel de sus...Nu ma alertez ca si anul trecut la ultima sarcina care am pierdut-o nu sa vazut la test(urina)decit dupa vre-o 10 zile facutla medic test-ul.As ca mai vedem suntem in asteptare....

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Eu sunt sigura ca esti insarcinata!!!
Asa ca sarcina usoara si fara probleme!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Initial creeata de carolinah

Buna fetelor,
sunt un membru foarte nou al comunitatii si vreau sa va cer parerea in legatura cu un subiect. Ieri dupa-amiaza am facut un test de sarcina si a iesit foaaaaaaaarte slab pozitiv. Carolina

Nu pot decat sa te felicit. Banuiesc ca e un copil dorit, pt ca te vad bucuroasa. Esti insarcinata, stai linistita. Nu mai astepta sa iti vina acum, poate peste 9 luni. Liniutele sunt roz, pt ca la inceputul sarcinii nivelul de hormoni de sarcina HCG-ul (hormonul gonadotrofina) e mic, el crescand treptat odata cu avansarea in sarcina (se dubleaza la fiecare 1,4 zile). El se detecteaza in plasma marina din ziua a-9-a dupa ovulatie. Ori ai rabdare, ori te duci la un ecograf (sau ginecolog). Eu asa am facut si s-a vazut acolo sacul ovular foarte clar, si in mijlocul lui, un punctulet mic. Asta mi-a confirmat speranta.

Inca o data felicitari!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Fabyadaca ai avut ovulatie mai tarzie...adica nu la 14-15 zile ci posibil chiar si pana la 22 de zile (asa am avut eu la 19 zile) semnele graviditatii apar cu intarziere. dar asta nu e nici o problema!!!! Doar ca eco abia in saptamana 9-10 s-a putut vedea sacul amniotic si o schita de embrion! Ce-am mai ras de termenul de "schita de embrion"!!! De atunci totul a fost ok! Curaj...!

(19 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by corneliaa
Doar ca eco abia in saptamana 9-10 s-a putut vedea sacul amniotic si o schita de embrion!

Eu mi-am vazut punctuletul la 5 saptamani (fara o zi) de amenoree. Saculetul ovular avea 1 cm si se vedea clar. Cred ca depinde si de cat de bun e aparatul.

CAROLINA!!!!Vrem vesti!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput