Copii ostatici!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

quote:
Originally posted by ana-oana

n-am auzit pana acum (in vremurile noastre) de un grup de "fanatici ortodocsi" sau un grup de fanatici catolici

Pai irlandezii din IRA ce sunt???

Sky News zic 79 morti,600 si ceva de raniti in spital, 3 teroristi "anihilati" , citand surse rusesti
Dumnezeu sa-i apere pe toti cei implicati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

conform paginii de internet CNN, copiii erau dezbracati din cauza caldurii, mai ales ca nici apa sau hrana nu li s-a dat. unii dintre baietei au declarat ca, din cauza lipsei de lichide, au fost nevoiti sa-si bea propria urina... bietii de ei...

<<Children who survived said they were denied food and water and had to take off their clothes because of heat. Some boys said that because they lacked liquids, they had to drink their own urine.>>
http://www.cnn.com/2004/WORLD/europe/09/03/russia.school/index.html

eu nu ma pot opri din plins, oameni buni... cind m-am culcat aseara, abia asteptam sa ma trezesc, ca sa vad ce se mai intimpla cu copiii aceia, de parca ar fi ai mei...

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by cristina73

Pai irlandezii din IRA ce sunt???

cei din IRA sunt "mici copii" fatza de Al-Qaida sau de rebelii ceceni. totusi, IRA nu ataca voit oameni nevinovati, pe cind ceilalti lovesc exact unde doare mai tare... nici macar ETA nu se pot "mindri" cu asa fapte (desi nu-mi e clar, inca, daca atentatul de la Madrid a fost opera ETA).

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Ce religie au teroristii???

Pai nu stiu daca mai conteaza... Nu e prima oara in istorie si cu siguranta nici ultima cand se comit crime in numele religiei.
Nu vorbesc de incidentul din Osetia care mie inca nu mi-e f. clar de ce s-a intamplat.
Dar sa ajungi tu sa iei ostatici niste copii, asta deja nu mai poate justifica in ochii mei nici o credinta... in Dumnezeu sau in orice altceva...

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

S-a teminat!!!
150 morti si peste 600 de raniti, printre acestia ffff multi copii intre 7 si 17 ani...

20 de teroristi morti ,alti 3 retinuti si inca 4 sunt in cautare...majoriatea celor morti sunt arabi...Al-Qaida a revendicat asaltul!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

of Doamne groaznic.Bietii copii, bietii parinti...ce vina au ei???

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank">Pozici botez

Album 1
Album 2

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Mi-am sarutat si mi-am pus fetitele la culcare.Dar mi-e inima tare indurerata si nu pot decat sa ma gandesc la mamele care nu si-au regasit numele copiilor pe listele lipite de peretii spitalelor si nici intre cele 79 de trupuri identificate...Doamne, alina-le Tu durerea sfasietoare...

Au aratat un reportaj despre una din "black widow", nu mai retin acum nici nume nici prea multe date.Au aratat-o eleva, intr-un grup cu scoala, apoi adolescenta...Mama ei, cu fata complet acoperita, spunea reporterilor ca dupa ce a avut o copilarie "calita" in iuresul evenimentelor, inima ei s-a brutalizat si s-a fanatizat sub ideologia extremista si in final a fost adusa la convingerea ca sacrificiul ei va servi "cauzei".Au aratat-o mireasa, avea in toate pozele o privire rece, ratacita, razbunatoare.A fost printre femeile teroriste din teatrul moscovit.Cand a murit, avea 26 de ani si era insarcinata.Au aratat cum i-au desprins de la brau centura cu exploziv...
Nu mai am cuvinte, nu stiu daca o sa pot dormi la noapte.

Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

parca acuma zic ceva de 200 de morti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

CNN anunta peste 200 morti.

"The Interfax news agency, quoting Russian health officials, said more than 200 people had died." (CNN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Chiar daca ar fi murit un singur copil....tot atit de mare ar fi fost tragedia.Si eu am simtit nevoia sa-mi string mai tare copilul in brate si sa-i spun ca o iubesc.

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput