Cariera sau familie?
Raspunsuri - Pagina 2
Danutza spune:
Dragelor, revin cu un plus de date...ei sunt casatoritzi de catziva ani...6-7, nu stiu exact, ea este insarcinata in luna a doua.
Cred ca acum, cu aceste date, este mai usor de rezolvat...ma rog, de a da un vredict, din punctul vostru de vedere.
Danutza
anda141 spune:
Daca ei se iubesc si ei accepta situatia, atunci e ok, daca nu sunt fericiti asa si totusi se iubesc, eu zic sa aleaga familia - ca sa raspund la subiect - Ar putea sa o ia si pe ea cu el in drumurile lui, l-ar putea ajuta, daca nu se poate asa, trebuie gasita o solutie sa fie impreuna ca sa-si salveze familia, eventual gasit alta modalitate de a face bani.
Daca nu ai o familie fericita, atunci pentru ce/cine muncesti!!!??? E egal cu zero toata alergatura.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Danelutza spune:
Ar trebui sa aiba o discutzie serioasa, mai ales ca vor fi in curind parintzi. Daca se iubesc vor lupta impreuna, vor lua o decizie si nimeni nu va suferi, mai ales cel micutz.
Ii doresc multa putere si cit mai putzin stres avind in vedere situatzia ei...
aissa spune:
Eu nu pot sa spun ca am fost de multe ori despartita de sotul meu, dar s-a intamplat de cateva ori, pe perioade scurte, din cauza serviciului lui. Cea mai lunga perioada a fost in vara aceasta cand a fost plecat pentru o luna la un curs, in tara. A fost greu, desi venea in weekend acasa. Sunt sigura ca daca s-ar pune pb unei despartiri de luni de zile nu as fi de acord, indiferent de veniturile posibile pe care le-as pierde. Realizez ca sunt cazuri cand nu ai ce face si trebuie sa accepti angajamente in afara, e adevarat ca altii sunt banii, dar nu mi-ar prii mie. Bine, ca sa nu credeti ca nu sunt zdravana, trebuie sa va spun ca sotul meu lucreaza in Jandarmerie si daca ar accepta un contract in afara ar insemna sa plece in zone de conflict. Nu se poate compara cu un contract care se desfasoara intr-un birou, acesta este motivul pentru care exclud din start orice discutie pe astfel de tema.
ocebine spune:
Din cite am inteles un salariu de bugetar nu esta prea mult si daca el are sansa de a lucra afara pentru mai multi bani nu vad de ce nu si-ar lua un concediu fara plata si sa se duca cu el. In special daca este gravida si asta presupune ca in citeva luni va fii in concediu de maternitate.
Eu una nu as putea sa stau despartita de sotul meu multa vreme.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
ankalaura spune:
Inca o intrebare: situatia asta cu statul pe drumuri a fost dintotdeauna, adica de 6-7 ani de cand sunt casatoriti, sau a inceput mai recent?
Parerea mea e ca prin tetefoane si intalniri din doua in doua saptamani, sau o data pe luna.... nu ai cum sa cunosti un om. Cred ca risti sa cunosti doar o latura. Si cand te trezesti 24 de ore fata in fata, sa vezi altceva, lucruri pe care nu le cunosteai, care nu iti plac...
Constati ca tu seara vrei sa faceti o plimbare, el vrea sa doarma. Tu faci papica, rufe, etc, el se joaca la calculator. Are si el dreptate, pentru ca e obosit.... Ne trezim ca serviciul ne acapareaza viata. Pentru ce? de ce sa nu fim fericite? Eu sunt impotriva unei astfel de relatiil. Am mai spus: am fost prinsa in asa ceva 6-7 ani, mi-a fost de folos, nu pot spune, din fericire acum am un sot minunat si un copil extraodrinar. dar daca nu era asa? daca ramaneam singura? S-au mai vazut cazuri. Sau daca ramaneam in acea relatie si constatam ca distanta ne-a transformat in doi straini?
Timpul schimba. Oricat te-ar iubi, ai sa vezi ca dupa trei ani nu-mi mai aduce flori doar pentru ca e miercuri (ati vazut filmul?). Si tu iti doresti un inel de ziua ta, iar el iti cumpara o pisica. Tu vrei sa iti mai spuna ca te iubeste, iar el urmareste serialul preferat. Si atunci, il intrebi tu "Ma iubesti?" "Da, maa, te iubesc".... SAMD, dar asta nu inseamnha ca nu te iubeste.
Concluzia mea, fara raspuns: daca risti sa te instrainezi cand esti mereu impreuna, cum pot doi oameni dintr-un cluplu ramane realmente uniti cand ii despart mii de kilometri?
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
sinzi_ana spune:
Eu si sotul meu suntem de 6 ani impreuna, de 2 casatoriti.
Acum e plecat in al 2-lea voiaj pe mare, prima data 6 luni, asta tot cam de 6 luni este...
Pana acum relatia noastra nu a avut nimic de suferit, nu s-a deteriorat, nu am facut nici unul dintre noi nimic ce am putea sa regretam mai tarziu...
Avem incredere unul in celalalt, ne e dor unul de altul, suferim din cauza distantei si mai ales a faptului ca nu poate sa fie langa David.
Am hotarat ca aici punem punct, si ca asta sa fie ultima plecare, pentru ca nu asta defineste o familie...6 luni departe si 4-5 luni (sau mai putin) impreuna.
Departarea doare si lasa urme...asa ca noi nu vedem viata de familie pe drumuri si vom schimba asta.
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana