Bebelusi de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello.
uite ca ne-am intors si noi de la plimbarici.
Florina mama mie mi-e frica ca nici noi nu scapam de ghips....dar asta e. mie mi se pare ca e ok, dar.....parca tot mai tine citeodata labutza aiurea.
om vedea peste vreo 2 saptamini.
pupicei ca i se face foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua si de la noi!
Olivia, felicitari! Sa va traiasca puiutul si sa fie sanatos, mancacios si ferit de colici!
Doarme cupilu' meu de rupe patutzu'! Parca vaz ca la noapte iar are chef de chiuiala si conversatzie!
Azi nu a stat treaza decat doo ore, cate jumate pentru masa si jumatate sa le explice "cum devine" la broscutele atarnate de patutz.
Acum nu mai vorbeste si rade la perete, acum rade la broscute, le cearta cand uita sa ii dea sa manance...hehehe
L-am trimis pe omu' meu sa ia rezultatele de la analizele pentru stafilococul din nas. Tineti-ne pumnii!...:)

Ieri am implinit doua luni si avem mai mult de 5,600 kg (noi o cantarim numai la baita de duminica). Cati centimetri nu stim pen' ca nu sta dreapta decat cand se intinde ...:)))...In rest da din toate alea.
Cica prin luna a treia o sa fie o perioada de acalmie in miscari, cand dispar cele involuntare si incep sa apara cele voluntare, le e greu pana se urnesc...hehehe
Ne place sa ne conversam la maxim, cu oricine ne asculta, cred ca o sa-i vorbeasca si fundul cand o sa se faca mai mare...hihihi
La baie ne place la maxim, chiar si la toaletare rade daca nu ii e foame, insa cat e de linistita o apuca nerfii aia grei cand vreau sa o imbrac!
Iar cu caciulile ducem razboi!
Norocul meu ca ii trece repede.
Aaa si incepe sa planga cand se trezeste din somn, un pic, pana o iau in brate. Dupa aia viata e iarasi frumoasa!...:)))

Noi o sa facem mai tarziu vaccinul, luni mergem la doctor si vedem daca o sa cumparam sau il facem pe ala de la stat. Numai ca eu vreau pe langa alea 5 sa fac si de meningita...asa ca o sa vedem cand cumparam HIB-ul, in functie de ce vaccin alegem, de la doctor sau cumparat de noi.

Hai ca scrisei roman!...hehehe
O seara linistita sa avem!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Noi am avut niste zile cam proaste... nu am dormit nici ziua nici noaptea iar ieri am stat treze de la 7am pana la 9 pm... eu nu am mai pomenit asa ceva la un copil de 6 saptamani. I-am dat si ceai si tot nu a dormit... adica a dormit doar juma de ora cand am fost afara.. iar aseara a inceput un circ monstru din cauza oboselii... Azi noapte slava Domnului ca a recuperat, si a dormit de la 9 seara pana dimineata la 7, cu 2 pauze de mancat... ca altfel mai aveam un pic si plecam in lume...:)) Sa vedem cum o fi astazi... oricum vom merge si la doctor sa intrebam daca e normal asa ceva...

Mai fetelor, pe mine ma cam doare un san de cateva zile... azi mai tare... si ma gandesc sa nu fie mastita... voi stiti care sunt simptomele?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Multumesc ELI Nu m-a lasat toata ziua sa fac nimic, sta treaza, mai adoarme 10min. iar se trezeste si vrea sa vorbim si sa radem si bineinteles ca dam laptic afara si nu imi convine ca oricum nu mananca cat trebuie iar daca nu o bag in seama incepe sa bazaie dar nu foarte convinsa.Ce sa fac, e bine ca doarme toata noaptea dar ziua nu pot sa fac mai nimic.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

OANA mi-a spus doctora lui IRIS de vaccinul asta , m-am gandit ca poate e mai bun nu stiu sa iti zic mai multe, am mai citit si pe forum despre ele, sigur ROXANA iti poate spune ce si cum.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

In sfirsit acasa..
va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine si -mi pare rau ca v-am facut sa va ingrijorati.....dar nastrea lui Luca Alexandru , a fost una grea de neuitat...a inceput simbata dimineata si s-a terminat luni la 9.24 seara, cu cezariana de urgenta....Asa a venit pe nume Luca Alexandru ,exact la due date-ul lui (30 august) , deci exact de Sf. Alexandru....stiind ca mamei lui ii place puctualitatea si nevrind s-o lase singura pe la mamivi de iulie-august...:)))))
Voi reveni cu poze.....sintem bine si uluiti de minunea care ne-a schimbat viata.
Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Bine ai venit acasa Olivia cu minunea ta. Imi pare rau ca te-ai chinuit atat, dar vei uita curand, daca nu deja ai uitat. Fie ca surasul lui Lucas Alexandru sa-ti lumineze zilele si noptile de acum pentru totdeauna.
Liliana si Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

felicitari Olivia !
multa sanatate tie si puiului tau !

Luca al meu azi implineste 2 saptamani si are aceeasi greutate ca la iesirea din spital .. de azi o sa- introduc completare de 30 ml ... sa vedem cum evolueaza saptamana asta ...
sunt ingrijorata si ma lupt cu mine sa nu pic in depresie ...
suge micutzul ..il aud cum inghite .. si ii vad si lapticul in guritza ... nu inteleg de ce nu pune macar putin acolo pe el ... macar 20 g ..il cantaresc in fiecare dimineata ..si are mereu aceeasi greutate de zici ca s-a blocat cantarul acolo ...
de dormit doarme .. cam 2-3 ore ... nu plange fara motiv ...
o sa vedem !
va pupicesc
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mai este vreo mamica pe aici care -si hraneste puiul mixt ?
cum faceti ? le dati completare la fiecare masa sau inlocuiti una sau doua mese cu formula ?
mi-am dorit tare mult sa-l alaptez numai la san ... dar daca nu se poate asta e ! macar sa-l vad ca incepe sa creasca !
am remuscari de fiecare data cand ii dau formula ... mie imi siroieste laptele din sani si sunt nevoita sa-i dau altceva ...
mor de ciuda !
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Felicitari noilor mamicute!
Blue Angel, eu ii dau completare la bebelina 2 mese pe zi, una la pranz si alta inainte de culcare, asa am si eu noaptea mai multe ore de liniste.
Puiuta mea de cateva zile si-a facut programul de comn incepand cu ora 21.00 pana la 7-8 fimineata, cu pauzele de rigoare pentru papa, sper sa o tina tot asa, cum vede ca s-a intunecat, cum o paleste somnicul.
Eu in schimb de 3 saptamami si jumatate nu am mai dat un gram jos, nu stiu ce sa fac, de mancat nu mananc mult, am dat 3 kg in prima saptamana dupa ce am iesit din maternitate, de m-am bucurat tare, si de atunci, pauza ..voi cum stati la capitolul asta?
Si mai este ceva, mie inca nu mi-au trecut lohiile, si fac 6 saptamani marti, mai este careva in situatia asta, ca-mi vine sa mor de nervi..

Mergi la inceput