Ce faceti cu rochita de mireasa "dupa"???

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Buna Kopilash,

Am emotii destul de mari, abia astept ziua in care ne vom cununa!
Noi avem ambele oficieri in aceeasi zi si ceea ce imi doresc este sa ne bucuram din plin de tot!
Cu pregatirile stam bine, in sensul ca nu mai trebuie sa luam decat fructele dar se ocupa tatal meu cu 2 zile inainte, tunuri de confetti,
si sa termin eu asezarea in sala de facut .
In rest ne-am ocupat de tot si speram din tot sufletul sa iasa bine, asa cum am visat!
Poti sa pui cateva poze de la nunta ta?
Apropos de rochita, cred ca este un magazin de accesorii de nunta si invitati, dupa casa de moda adeline, cum mergi spre universitate, inainte de intrarea in pasajul Lipscani! Am vazut de multe ori acolo rochii care cred ca nu erau noi,caci erau de la diverse firme, ceea ce ma duce la gandul la faptul ca s-ar putea sa si cumpere, din moment ce vand.

Pupici si toate cele bune!

quote:
Originally posted by kopilash

buna pisu_miau!

da am incercat si la salon gabriela..insa nu primsec inapoi richiile odata vandute...sincera sa fiu nu prea inteleg de ce.
eu una m-am bucurat sa o am..poate sa se mai bucure si altcineva ...dar ce sa fac...daca nu o vor inapoi...macar la ujuma de pret fata de cat amcumparat-o si tot ar fi ceva.

mai ai 2 sapt ai??emotii??mari??e normal!daca ia nevoie de ajtor..da o strigare...vorba aia cand ma gadesc ca acum 2luni jumate faceam nunta...inca ma mai cuprind emotiile.

multam de sugestie oricum

No trees were killed in the sending of this message. However a large number
of electrons were terribly inconvenienced.

Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani si o zi
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Si eu o pastrez ca amintire in punga ei de plastic in sifonier. Nu am mai imbracat-o de atunci si banuiesc ca se va ingalbeni. Nu mi-am pus problema sa o vand sau sa o imprumut pentru ca nu cred ca ar exista fete care sa doreasca o rochie la mana a 2-a. Sau ma rog eu nu mi-as dori asa ceva si deci cred ca nimeni nu si-ar putea dori. Deci cred ca va ramane acolo ca amintire poate vreodata o voi mai scoate din dulap sa o arat pe la diverse persoane, sau lui ...fii-miu...ca n-am fetita...

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

cred ca am sa o vand.
ce sa fac cu ea?
se ingalbeneste. alta data nu am cum sa o port.la copii nu o dau ca o sa se poarte altceva

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

hello!!

din cate vad eu sunt destule fete care vor sa-si vanda rochia de mireasa..ca si mine de altfel.insa eu una am o intrebare:fetelor,UNDE vindem rochia de mireasa???

eu una am fost pe lipsacani si pe la toate magazile de specialitate de prin zona respectiva si nimeni nu e interesat.poate doar la consignatii mi s-a sugerat...dar mai exista??si cat iti vor da pe ea?

cine are un raspuns sau stie vre-un magazin care accepta...rog mult sa-mi de si mie de veste

kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_boeru spune:

eu mi-am dorit o rochita care sa arate precum cele ale dansatoarelor la proba de vals (la concursurile internationale). atunci cand a fost cazul m-am interesat si am aflat ca sunt extrem de scumpe, asa ca am vrut sa inchiriez una. n-am gasit.
apoi am cautat prin magazine o rochita care sa-mi placa. n-am gasit. am cercetat diverse case de moda. nimic. am cautat pe internet si dupa luni bune de cautari am gasit o rochita pe gustul meu. era scumpa sa o cumpar de acolo (nu era o casa de moda nationala) asa ca am copiat modelul si am mers cu el la citeva magazine de specialitate. pina la urma am gasit pe cineva dispus sa mi-o faca. daca initial alocasem un anumit buget pentru rochita, pina la urma am dat de 4 ori mai mult pe ea.
la probe m-au insotit nasii (sotul meu nu a vazut rochita decit atunci cand a venit sa ma ia). cum am adus-o acasa, a stat in sacul ei pina in ziua dinaintea nuntii cind am scos-o sa o calc (atunci a vazut-o si mama!).
a fost cu peripetii rochita mea, caci eu nu am mai probat-o cand am luat-o si imi era cam lunga. nu a fost problema pina la vals cind eu ma calcam pe poalele din spate, sotul pe cele din fata, iar eu, surpriza, nu ma puteam deplasa. in plus din acelasi motiv mi s-a desprins o breteluta.
asa ca m-am retras intr-un colt si mi-am rupt un rind din voalul de dedesubt (cel care dadea un pic de volum - nu am vrut crinolina, asa ca am avut 2 fuste de tiganca pe dedesubt), apoi mi-am prins cu bolduri si agrafe rochita si a fost super; breteluta a ramas atarnand.
mi-e draga asa destramata cum e acum. ma gindisem la un moment dat sa o duc la reparat dar apoi m-am gindit ca asta e sarmul ei, nu am curatat-o (si nici nu am de gand), vreau sa pastreze fiecare urma a acelei zile.
nu am de gand sa o vand niciodata, nici sa o mai imbrac, insa o privesc cu mare drag.
daca, vreodata, cineva drag mie o va dori, o voi imprumuta cu mare placere, insa nu o voi darui si nici vinde niciodata.
despre superstitii, ce sa zic: eu m-am imbracat cu rochia mamei mele pe cind eram adolescenta; nu m-am imbracat cu rochita mea decat la nunta (exclus probele cand nu era rochie ci un fel de material atarnand), sotul meu nu a vazut rochita inainte de nunta (decat in sac - daca asta se poate numi vazut!). toate astea nu din cauza superstitiilor ci pentru ca eu cred ca momentul ala e unic si asa trebuie sa ramana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Si mie imi place foarte foarte mult rochita mea, pentru ca m-am simtit speciala in ea si tocmai de aceea vreau sa o vand...e pacat sa fie purtata o singura data.....

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Eu mi-am vandut rochitza si mi-am cumparat in locul ei 2 lanturi de aur alb+ galben si o pereche de cercei care sa se potriveasca cu lanturile. Asa imi va ramane amintire toata viata: bijuteriile vor reprezenta intotdeauna rochia mea de mireasa si in plus au si o valoare materiala pe care rochia si-ar fi pierdut-o in timp. Bijuteriile le pot lasa mostenire copiilor mei si vor avea o amintire de la mama...

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Rochita cea mult visata...in cazul meu e destul de simplu. Deoarece m-a costat o avere(peste 1000 euro) am pus-o in vanzare in Timisoara, la un salon de creatie vestimentara. Nu cred in superstitii si nici chiar asa exagerat de melancolica nu sunt sa vreau sa o pastrez toata viata...A ramas un vis frumos, la fel ca toata nunta. Imi ajunge sa ma uit la poze, film, etc. Voalul a ramas la prietena mea cea mai buna care a prins si buchetul, iar eu am pastrat coronita si un o parte din voal- care le-am avut pe cap tot drumul spre aeroport si pe avion pana in Thailanda, hm...am avut o luna de miere de vis...

Ileana Cosanzeana:Casa de Piatra! Ati fost foarte frumosi si se pare ca v-ati distrat si voi de minune, asta am facut si noi..Asa de mult nu am dansat in viata mea cat am dansat la nunta noastra!

Rochita mea semnata Maggie Sottero cu cristale Swarowski pe ea e in Mall in Timisoara, la A & A Collections, daca cineva e interesat.

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu vreau tare mutl sa o vand, desi si mie mi-e draga..am dat pe ea , cu tot cu accesorii 30 de milioane ...se pare ca sunt exact pe aceeasi lungime de unda cu ileana cosanzeana..pot sa imi cumpar ceva care sa-mi ramana si sa port toata viata, altel , peste 25 de ani, de ex va ajunge o biata carpa...si nici macar nu pot sa zic ca avem prea mult spatiu de depozitare..
a mea e model 2005, de la alb si negru..cei de acolo mi-au zis ca e "modelul anului"..tot asa, o puteti vedea in albumul meu...
am pus-o deocamdata la anunturi pe DC..dupa ce imi trec greturile astea oribile din primul trim de sarcina o sa ma ocup mai serios de treaba asta

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Maja, de ce nu ai luat rochia in Suedia sa o pui la vanzare? Aici ai fi vandut-o mult mai repede. Eu am pus anunt pe blocket si am vandut-o in mai putin de o luna!

Felicitari si voua pentru nunta! Se vede ca v-ati distrat, iar rochia ta a fost speciala...

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput