Ce faceti cu rochita de mireasa "dupa"???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nici eu nu mi-as vinde rochitza dupa nunta,dar deocamdata nici nu o am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraM spune:

Eu am vandut o parte din ea . Rochia mea a fost alcatuita din corset si din fusta ... cum fusta aceea enorma nu mai am unde sa o port, am vandut-o impreuna cu cercurile si ce mai avea ea (ca au fost vreo 2 chestii pe sub fusta).
In schimb, am pastrat bustul pentru ca mi-a placut foarte mult (e simplu fara nimic aplicat) si pe care am decis sa-l port cu o fustita negru cu alb.
Cat despre imprumutat la fata (asta daca o sa am fata si nu baiat) ... eu am vrut sa port atat bluza cat si voalul de la mama ... dar se ingalbenisera prea mult ... nuam mai avut ce sa le fac. Se vedea diferenta fata de unele noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Voalul l-am daruit cu buchetul de mireasa sa ii poarte noroc prietenei mele.....si anul acesta se marita pe 17 iulie!
Rochita o pastrez cu drag, nu as vinde-o pentru nimic in lume. Am imprumutat-o deja unei fete care s-a potrivit la masuri cu mine..ii venea turnata, nici ei nu ii venea sa creada. cand am vazut pozele de la nunta ei am fost super emotionata.Am zis ca atata vreme cat mai este in stare foarte foarte buna o sa o imprumut cu drag la prietene care nu vor avea bani pentru rochita sau pur si simplu le va place mult rochia mea. Asa ca de cate ori se marita cate una, hop si eu..."nu vrei rochia mea??"

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Pai... tot tacamul ( voal, rochita, pernuta pt verighete, gentuta mea... ) le-am protejat cu un sac de nylon si le-am cocotat pe dulapul din dormitor...
De cand am fost mireasa ( 4 ani ) n-am avut bucurie mai mare dacat sa-i fac fetitei mele care face 1 anisor peste 1 saptamana rochitica + alte chestii dintr-un material roz dublat de organza alba din voalul meu de mireasa...
Voalul a fost lung pana in pamant si superb, din organza...
Iar eu ma tot gandeam saptamanile astea ca vreau sa ii imbrac tava de pe care o sa-si alega ea cele 3 obiecte la petrecerea de 1 anisor, cand ii rupem si turta, cumva, sa o fac deosebita, sa o imbrac intr-un material, sa ii pun si un volanas...
Si am cumparat material roz, trandafirasi roz, dar fiind destul material, m-am gandit sa ii fac si rochitica la fel ca tava...
Si peste materialul roz am pus organza alba din voalul meu de mireasa si a iesit ceva superb...
Si cred ca nu puteam face ceva mai frumos cu voalul meu de mireasa decat sa-l folosesc la rochitica de 1 anisor a papusicii mele...
Uitati pozele :
http://community.webshots.com/album/365967864WezqKY

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu numai lucrusoarele de la nunta nu mi le-am luat aici, ca nu mai incapeau. Dar le are mama! Si cred ca ei i le voi lasa, sa faca ce va vrea cu ele. Asa este, se vor modifica cu timpul, pe cind pozele si filmarile nu.
Am pus si eu citeva poze dela nunta, dar nu pe cele mai frumoase, sa nu ma deochiati! Si primele, de la biserica sint scanate, de aici diferenta de calitate. Pentru ca la biserica nu am avut decit poze pe film si filmat, nu si poze digitale (fratele meu era my best man, nu avea cum sa si pozeze).

http://community.webshots.com/user/mimutalf

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pana sa imi cumpar rochitza ma mai gandeam poate o vand dupa sau poate o imprumut dar acum dupa ce mi-am luat-o si cand vad ce frumoasa e nu-mi mai vine nici sa-mi iau ochii de pe ea dar s-o mai si vand sau s-o imprumutn-o dau la nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

io atata va zic: toata copilaria am fost frustrata ca mama n-a pastrat rochita de mireasa, macar voalul, coronita, ceva! avea doar 2 poze alb-negru de la nunta. si stiti cum sunt fetitele cand sunt mici, se viseaza printese si se probeaza cu toate hainele si podoabele de la mama, si cea mai speciala "proba" lipsea...
la cate prostii nu ma indur sa arunc, asta sigur merita pastrata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "ce sa fac cu rochia de mireasa?"
postat de iarina, 28/06/2005, 10:08:24

raspuns postat de vmariejeane, 28/06/2005, 10:14:13

Rochia nu tb spalata un an de zile, iar daca vrei sa o vinzi lucrul asta ar trebui sa il faci tu. Incearca si tu sa dai niste anunturi pe net si pune si o poza. Ce care ar fi tentata sa ti-o cumpere vrea sa o si vada, nu?
Vezi si tu cum procedezi.Bafta!

raspuns postat de iarina, 28/06/2005, 10:25:36

pai are aproape un an de la nunta si n-am spalat-o. Am tot mutat-o din loc in loc, e ditamai cutia. Daca dau anunt pe net, poza trebuie sa pun normal. Mercic pt. urari.

raspuns postat de Darria, 28/06/2005, 10:33:23

De ce nu trebuie spalata un an de zile?

raspuns postat de ralu_trancu, 28/06/2005, 13:01:59

Si cumnata mea vrea sa o vanda. Are o rochie simpla de la Agnes Toma, si vrea 4.500.000 pe ea

raspuns postat de Raza de soare, 28/06/2005, 13:36:03

Cum adica nu trebuie spalata 1 an ??? Pai ce, aia care inchiriaza rochii, de ex., cate au in stoc de-si permit asa ceva ? Anul si rochia ?... N-am mai auzit ! De curatenie, insa, DA !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ma gandeam sa-mi vand si eu rochita desi nu ma indur!E atat de frumoasa!!!!!!!1
Ce sa fac?
Dc e cineva interesata totusi o vedeti la adresa de mai jos si scrieti-mi pe p_alyna@yahoo.com sau messenger: p_alyna

Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu cred ca pe a mea o sa o pastrez...Dar daca o sa fie nevoie neaparat o sa o vand....desi ma cam doara sufletul ....

Ioana-Cristina

Mergi la inceput