Bai cu sare de la Praid

Bai cu sare de la Praid | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

Nu am reusit sa raman in Sovata dar am luat sare de la Praid sa fac bai acasa.
Stiti ceva despre acesta sare si daca da rezultate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

tu ce vrei sa tratezi? trompele? chisturile?
ma intereseaza si pe mine alt tratament pentru desfundare trompe decat HSG-instilatii sau laparoscopie-celioscopie

io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

da, la Svata poti sa gasesti solutia.
Vezi ca este si un subiect .
La hotel Danubius, au baza de tratament pt. asta.
Cu trimitere de la medic...nu stiu pe urma ce mai platesti.
Pe usa cabinetului era 500 000 lei, ael "tampon cu namol"...
Astia in hotel au si bazin cu apa din lac...
Daca nu te grabesti, cand se termina sezonul preturie la cazare in hotel erau OK, CONDITIILE SUPER...DOAR CU TRATAMENTU MAI RAMANE DE VAZUT...

Mergi la inceput

merci ileana, sunt aproape sigura ca o sa merg acolo, acuma toamna nu pot, cea mai densa activitate este toamna in firma in care lucrez, dar in ianuarie-februarie sigur incerc sa ma duc (este insa adevarat ca la un subiect mai vechi deschis in mai fetele spuneau ca cea mai mare eficacitate este in lunile iunie iulie)
si merci mult pentru detalii

ma intereseaza insa si un tratament natural pe care sa-l fac acasa, vezi tu, loco , (sa nu spuneti fetelor: ..........-is posmagii?)

hi, hi, era vorba de posmagi inmuiati adica umeziti dar site-ul m-a taxat ca vorbesc mascari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Cred ca cel mai Ok, este sa incerci cu toate antiinflamatoarele posibile...pt. ca altfel, trompa daca nu este sectionata, sunt sanse sa-ri recapete permeabilitatea...( dar eu nu am aflat asta decat dupa operatie...)
Nu stiu daca alea sunt cele mai bune uni de Sovata, pt. ca anul asta a fot interdictie de intrat in lac dupa ora 12, pana la 15, iar la 18 te dadea afara de la lac...deci tot bazinul din hote...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Ma interesa pentru un tratament cu aceasta sare acasa pentru desfundarea trompelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Din zona Praid -Sovata pentru probleme de bebe sunt bune apa din lacul Ursu si namolul din acelasi lac.La Praid se face tratament in salina pentru probleme respiratorii.
ASI

Mergi la inceput

serios!? adica tocmai cand era cheful mai mare, adica la pranz, sa faci o baie nu aveai voie?! eu am o trompa sectionata in urma unei extrautrine, iar cealalta este infundata. Chiar daca o desfund riscul de extrauterina pe a doua trompa este crescut.. dar chiar asa ma gandesc sa risc, ce e natural este natural! merci ileana

stiti voi vorba: "la sovata se marita fata!"

micky eu zic sa incerci, de fapt ceea ce are efect curativ la apele-pamanturile-argilele-namolurile din statiunile astea balneo sunt impuritatile care le contin (si care sunt ioni sau atomi de metale sau chiar substante (molecule)) si care difera de la zona la zona (de asta se spune ca pentru stomac mergi in zona x, pentru probleme de infertilitate in zona sovata etc). Argilele, namolurile sunt de fapt niste materiale cu structura stratificata si cu o mare capacitate de a retine-elibera ioni-atomi-molecule, cu efect curativ, intre aceste straturi. Daca nu te-am plictisit cu teoriile mele: daca sarea respectiva este din aceeasi zona (sovata sau langa lacul de care vorbea asi), exista sanse ca ea sa contina macar o parte din ionii-atomii-substantele care fac bine si la... (una din pasiunile mele este mineralogia) Oricum eu am convingerea ca si baile in mare, adica in apa sarata, fac bine la aparatul genital, eu una ma simt excelent cu uterul si ovarele la mare, asa ca niste bai cu sare nu strica sigur..
si multumesc ca m-ai gazduit in subiectul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Multumesc pentru raspuns!

Mergi la inceput