Jocul cu filmele (partea a 7-a)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

O carte deosebita ii reda unui baietel increderea in sine si il face sa descopere o lume nebanuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

"Jumanji" cu Robin Williams?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sau "Poveste fara sfarsit"? (nu stiu cine joaca in film, dar e un film tare frumos dupa o carte si mai frumoasa)

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Da, anangel, la Neverending Story ma gandeam...

Mergi la inceput

Ghicitoarea mea:

un binecunoscut roman frantuzesc transpus in lumea animala, in care pisicile lupta cu soriceii si cu catelusii. Un film extrem de reusit dupa parerea mea.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

"Cats and Dogs" ??? (da'nu stiu romanul de care vorbesti :-()

pozulici

Mergi la inceput

Nu, nu e "Cats and Dogs":) Indiciu: filmul e romanesc.

Mergi la inceput

"Uimitoarele aventuri ale muschetarilor" ???

pozulici

Mergi la inceput

Felicitari, asta e filmul!

Mergi la inceput

Si acum, un thriller..dubiooos tare
Filmul contine trei povesti care se petrec separat dar care se conecteaza intre ele la sfirsit, fara prea multa logica. Dintre personaje, amintim:
- o chimista, rapita si legata cu un lant la picior, care-si taie calciiul ca sa scape.
- un berbant gata sa se-nsoare, legat, mai intii, de pat cu catuse de catre o SM, apoi scapat dar batut bine, impuscat in coapsa si in final vaduvit si de-o ureche
- un gangster putin idiot, care se pricopseste cu un glont in cap si care-si lipeste guara cu glu dar care, pina la sfirsitul filmului, se mai plimba si c-un cutit in teasta!
Brrrrr

Hint. Regizorul nu e nici Tarantino si nici un Cohen :-)))

pozulici

Mergi la inceput