Stie cineva o cresa in sectorul 1 (chiar 2, daca e in zona Stefan del Mare, Dacia etc) ???
Exista crese private ? Ce imi sugerati pentu a lasa un copil de 20 luni in siguranta pentru 4-5 ore pe zi ?
Buna!
Am auzit de cresa Ciobanasul (in sect. 2) ca ar fi buna. Nu stiu ce sa zic. Eu l-am dat pe baietelul meu la 2 ani la cresa si este mai tot timpul bolnav. Vin acolo copii cu febra, tuse etc. si nu se poate sa nu se imbolnaveasca pana la urma. Mai mult l-am tinut acasa. Eu am ajuns la concluzia ca mai bine ii gasesc o bona.
Toate cele bune!
Simona
Costin merge de doua luni la cresa, de la 1 an si 8 luni si nu am avut nici un fel de probleme. Avusesem trei bone deja si am considerat ca mai tare il zapacesc daca ii schimb mereu bona decat cu cresa.
Nu sunt multumita 100%, dar am considerat ca e cea mai buna solutie.
Cresa e in Drumul Taberei, nu cred ca te ajuta.
Din cate stiu eu nu sunt crese particulare.
Manuela si bb Costin
Cresa Jiului de pe strada Pajurei la capatul liniei de trouleu:
exceptionala. E singura in sectorul 1, dupa spusele directoarei de acolo. Cresa participa la programul antiabandon, sunt multi copii din familii cu probleme , dar in schimb s-au pompat banii de la UE in interioare , jucarii, pregatirea personalului. Cand ne-am mutat de acolo la cresa Dr Taberei - nici nu se compara nivelul personalului. Aceleasi femei simple, dar cursuri organizate de occidenyali le-a schimbat ceva in cap. O recomand cu cea mai mare incredere. Singura problema multi copii din familii din programe sociale, dar pe mine nu m-a deranjat, toti sunt copii.
Silvia