Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
ane2 spune:
Lavv bine ai revenit!!!
Ieri a fost fime ain crize azi sunt eu...m-am trezit super prost dispusa...o sa dau o raita prin magazine ca doar asa ma voi simti mai bine...am vazut ieri niste blugi super si cum cheltuisem deja banii ....imi iau revansa azi....
Vad ca principesa nu mai e crizata ...pana acum a stat si sa jucat in tarc iar acum face nani....iar tuseste si cred ca maine ma duc iar cu ia la dr. o fi de la aeru conditionat???????bebeii vostri dorm nopate cu aeru contidionat???????????aici e cald rau chiar si seara si daca nu dau drumu la aer e jale se treze-te din 10 in 10 min...
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Babee spune:
Multumesc Tania se pare c-am reusit in cele din urma.Cred ca nu vroia sa fie bine...na ca m-am incapatanat si a iesit...Sanatate multa multa voua, va suntem alaturi.
Copilul meu s-a trezit dimineata la 7(fix nu altfel) si mar mar...Prin somn asa ii trag un ghiont lui Vio sa mearga el sa-i faca lapte si sa i-l dea.Am adormit in 2 secudne.Ma trezesc mai tarziu(mi se parea c-am dormit un an) bebe nani Vio lipsa.....Ma uit in pat copilul dormea Vio se-auzea pe la bucatarie.Bun..adorm la loc...la 8 juma oac oar mar mar..Viooooooooo ai dat mancare copilului??NU..ca a adormit si tu mi-ai zis sa nu-i dau(mda, vorbesc in somn dupa cate se pare).In fine in ii da copilului papa, eu imi continui visele(horror am visat un pisoi mort atarnat intr-o clanta...mai tarziu ca treceam niste ape mari..saream din pod in pod si-o caram pe Barbra Streisand de unde pana unde n-am habar)asa..si iarasi ma trezesc cu elefantul pus in brate.Bun..iau elefantul il pun langa mine, ii dau si ceai ca maraia...taca taca..mi-a pierit somnul...hai ca adoarme...Instantaneu am adormit..si pana la 11 juma am sforait..de nu-mi venea a crede.Deci nu a facut decat o pauza de 30 min si in rest a dormit de la 8 jumatate aseara pana azi la 11 jumatate(15 ore !!!)
Apoi papa si eu calare pe teava sa-mi descurc itele.
Problema:Bubu inainte de-a adormi se bataie cu capul dintr-o parte intr-alta(nu mereu asta totusi!!).Ai vostri fac la fel????
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank">Pozici botez
Album 1
Album 2
Iubi si Phillip (6.02.2004)