Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna seara si de la noi! Uraaa, azi am fost la tara!! Am fost la cules de afine si mere la o ferma. De fapt eu as fi vrut zmeura dar azi nu era "deschisa" gradina cu zmeura.:) A fost asa de bine si frumos si ne-am simtit foarte bine. Am cumparat si cidru si porumbi de fiert si apoi am venit acasa cu "recolta".:))
Lara n-a plans mai deloc si incerca si ea sa prinda cu manuta cate o frunza.:)) Am petrecut cateva ore foarte frumoase.

Alta noutate ar fi ca Lara incepe sa reactioneze foarte diferit fata de persoanele straine. Pana acum doar zambea. Acum la unii rade si la altii plange. Cred ca incepe sa dezvolte simpatii si antipatii iubita mea fetita.:)))
Puisorii vostri ce zic in situatiile astea?

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua mamici!
vreau sa le multumesc minunatelor fete cu care am petrecut o seara de pomina,nu am mai ris de mult asa!!Love YOU!!!!
Nedda,si Amelie are simpatii si antipatii,am observat ca o sperie persoanele cu voic groase,zgomotoase,dar la femei trage ,fara probleme.baietii o cam sperie.Pupici Larei!Frumos nume i-ai pus!
Fetele,azi vreau sa stiu daca ne vedem pe yahoo,sa -mi pregatesc rochia de seara si porttigaretu'

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Asa, asa, pregateste-te , Elena! Dar sa fie rochia aia fara spate, da?

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Valeu Ioana cita treaba ai!Asa da semnatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Da' de ce,Ina, fara spate?Las' sa fie fara fatza!S-o vedem cum se-mpiedica!Io-ncerc sa nu mai raman fara baterii in momente culminante.Macar sa se scoata si Claudica odat'!
Cu-alte cuvinte,cine zicea ceva de niste visinata pe diseara?Aaaaa,taci ca da Daniela afinata!
Io am avut o noapteeeee!Aseara crok a dormit bine-mersi pan' veni ora de pus in pat si taman atunci casca nijte ochisooooriPen' ca ma'sa era mai somnoroasa ca el si n-avu chef sa-l adorma intai,l-a luat cu ea-n pat si pana dimineata au jucat uite tzatza-nu e tzatza,incheiat la ora 7 fix cu gangureli si chiuituri satisfacute!Nu din partea ma'sii,fireste,care s-o trezit intepenita si amortita in diverse locuri...A nice day to you too!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Da' chiar asa, Ioana, ce semnatura "ocupata" ai!
Daaa, Elena, tare ma mai oftici cu silueta ta! Eu abia am reusit sa scad inapoi la cat aveam inainte de a pleca la bunici. Asta inseamna ca am in continuare aproape 9 kg in plus. Si nu-mi mai vine nimic de prin sifonier
Poate ma inscriu si eu diseara la o vorba?

Ai, nu cred ca v-am spus ca fii-mea a facut primul ei "buf" vineri dupa-amiaza. Buf jos din pat. Noroc ca nu e inalt si jos avem o blanita de oaie. Asa ca a facut o tumba a la jocurile olimpice: a zvacnit odata inainte, fiind pe burta si zdup, tumba si cazatura cu fata in sus in mijlocul blanitei. A fost o fractiune de secunda; nu as fi crezut ca avea cum sa ajunga la marginea patului si sa cada. Mamaaa ce sperietura am mai tras!! Dar si ea s-a speriat, mititica, insa m-am luat imediat la joaca cu ea si a inceput sa rada, ca prea o gadilam. Si de atunci a cam prins viteza la taratul pe burta, ca nu se poate numi inca mers de-a busilea. Toata ziua face diagonale in patut, iar cand ajunge in colt incepe sa protesteze vehement, asa ca ma prezint prompt si o intorc cu fata in sus. Asta ca in 2 secunde sa se intoarca si sa o ia de la capat.
Aseara am fost la o petrecere de burlacite, unde fusese ea invitata (ca eu nu indeplineam criteriile!) Dar a fost nevoita sa mearga cu insotitor A fost un exemplu de cumintenie, caci a trecut de la una la alta in brate si nu a zis nimic, ba le mai si radea cu toate gingiile. Dupa o ora a obosit rau de tot, asa ca am luat-o la baita, masaj, papica si nani. Ultimele doua deja le-a cam combinat.
Si Cristina stie exact acum cine sunt mami si tati; la straini intai se uita atent si daca ei incearca sa se apropie brusc de ea pune buzita la inceput, dar dupa 1-2 min. le rade si le chiuie de parca i-ar sti de cand lumea. E mare smechera, ii face pe toti sa se topeasca dupa ea.
Oake, da' ce cupil mancacios ai, ca mi-am amintit! A mea e domnisoara si nu vrea sa ajunga dolofana, cum e acuma maica-sa, asa ca mananca cu masura!
Veve, ai observat, Clau ti-a explicat punct cu punct cate pericole te pasc daca incerci sa te apropii de nora-sa! Da' nu s-a gandit ca poate o lua nora-sa avionul spre SUA, cand o fi mai mare! Cred ca o sa ma aleg cu
Hai ca va las, vreau sa incerc sa pun niste poze noi in album si sa vi le dau si voua.
Pupici!

Ela si Cristina (21.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nebuneeeeeelllllllllooooooooorrrr, am petrecut o noapte super bestiala cu voi...nu sunteti normale, bine ca nu m-ati vazut cum radeam, ca ma faceam de rahat...ma, sa ma bata soarele daca voi sunteti normale!!!!!!!

Elena, eu vreau sa-ti pui rochie cu gaura in fata, ca sa fi sexi!!!

Veve, ramane cum am stabilit! Intai o incercam pe pitica si apoi vedem ce facem (ssssiiii, sa nu auda Elena!) Si ce ai fi crezut ca daca noi n-am dormit tu ai voie??? Bravo, LAUR!!!!!O bere de la RAUL

Ina, lasa mama curatenia si pe luni...azi e zi de hodina dupa o noapte furtunoasa!!!

Ela, te asteptam si pe tine la beute deseara!!! Ce nasol, mie mi-e frica sa-l pun pe Raul pe pat ca face niste manevre de ma doare capul si nu vreau sa-l vad cum face planorism

Nedda, deci tu vi cu visinata!!! Asa sa fie!

Oak oak, pe unde umbli??? Diseara se striga prezenta!!

Fetelor, eu sunt , adica vesela si singura!!!UURRRRRAAA!! Al meu iubit sot e la fotbal, iar Raul e plecat cu bunicii la plimbare!!!

Mai sa vedeti voi ce am adormit langa pitic...ii era somn si vroia in brate, ca de s-a invatat sa adoarma in brate...ma-sa, smechera, la pus in pat langa ea si dai cu NANI NAI PUIUTU MAMII si numa' bine am adormit amandoi vreo 2 ceasuri...mama ce gaba m-am trezit!!!

Deci, la noapte din nou PETRECERE??? EU sunt PRO!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

iet ce trag fetili de hainele mele!Eu zic sa vin direct in costum de baie ca iar se lasa cu udaturi
Beyyyy,eu sint cam chiauna de somn asa ca poate ne vedem mai devreme,ca iar o sa ma apuce cascatu' si ma luati la misto
Ziceti o ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mie mi-ar convine dupa ora 23.00 ca atunci sigur doarme Raul!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Feteleeeee, eu aduc visinata dar nu siu sa va gasesc. Tocmai imi instalai si eu yahoooo-ul si ma gasiti cu id-ul daniela_marinov. Poate ma gasiti voi pe mine ca eu sunt oaie ratacita deocamdata.:) Daca nu raspund si nu raspund inseamna ca e barbatu-meu calare pe computer si pastrez visinata la frigider. Promit sa nu o beau singura!!!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput