Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Mickyyy spune:
Asi, felicitari . Mai rar asemenea gesturi frumoase, toata stima! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucuri!
ama-luca, bine-ai venit in randul nostru ! Asteptam poze cu flacaul...nu de alta da' vad ca lumea pe-aici s-a incuscrit deja....Malina mea e inca disponibila ....mai stii, poate venim in petit .
Ela, Cristina e cu aproape o luna mai mica decat malina, la 4 luni si fie-mea avea 6,900, adica doar cu 400g mai mult, din care vreo 300 le-a avut de la nastere avans. Asa ca una peste alta, si fetita ta e dolofanica pentru varsta ei.
Si un banc (sadic) in incheiere, pe care tocmai l-am primit pe mail.
Doctorul Ciomu intra in operatie. In sala, el, anestezistul si asistenta . O intreaba pe asistenta :
- Mai Geta, asta a dat ceva ?
- A dat o p**a, dom ' doctor !
- Pai sa o impartim la trei !
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy
Claudelu spune:
Multumim mult de urari! Sa fiti sanatoase si bucuroase alaturi de cei dragi!!!
Noi suntem acum mari, au trecut deja 5 luni, nu-mi vine sa cred!!!
Elena, pe unde umbli???...iar absenta la apel???
Fetelor, ma evitati??? Azi din nou am fost refuzat, c'est la vie!!!
va pup si cele care poftesc un YM, va asteptam cu drag!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Pucku spune:
Fetelor pupici
numai pik am vrut sa scriu sa stiti ca nu v-am uitat
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, nu am avut tipm de scris
Iar am facut pocinogam facut panaritiu la picior, am un picior cat casa, ma doare de simt ca o i-au razna, am luat un calmant si am dormitat azi toata ziua. Acum am pus niste varza sper sa treaca ca nu mai rezist
Va pupicesc pe toate
Corina si Stephanie- 18.04.04
Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi
Rayuela spune:
Neatza la amiaza!
Oooo,ce liniste pe aici..am o banuiala ca fetele au stat aseara la taclale si acum sint rupte de oboseala.Sper ca in seara asta apar si eu,ca mi-e tare dor de voi!
Pisicuta mea doarme,contrar obiceiului,asa ca profit si eu sa mai scriu un alta
In primul rind,vreau sa va intreb cum merge cu diversificarea?eu ii dau acum porumb pasat,si urla ca din gura de sarpe daca ma vede ca plec cu farfurioara..ce sa fac,ca nu vreau nici sa o indop,doamne fereste,ca si eu sint obsedata sa nu-mi fac copilul obez..dar pe de alta parte,e clar ca nu se satura si ca mai vrea...ce sa fac?
Mai nou noi avem circ in fiecare seara,cind e vorba de culcat..mai,parca ii dau cea mai groaznica pedeapsa posibila..desi e rupta de oboseala,nu s-ar culca sub nici o forma.Ieri seara am zis ca-mi pun ambitia cu ea,ca doar eu sint MAMA si eu hotarasc..aiurea,m-a jucat pe degete ca de obicei!.A inceput sa plinga cu niste lacrimi de corcodil ca udase toata pernita..cum sa nu mi se faca mila?eu stau prost de tot la capitolul Consecventa,ma inmoi repede si face ce vrea din mine
Altfel,ca sa zic si din cele bune...e o scumpete si o desteapta,apuca deja ff bine jucariile,le studiaza,e o caraghioasa cind maninca,apuca foarte bine lingurita,mai ca ar vrea sa pape singurica..
Va pup,hai ca am scris un roman
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Veve spune:
Leano,daca ai inceput deja diversificarea de o saptamana-doua,da copilului sa pape cat vrea.Noi in primele 2 zile i-am dat cate-o linguritza-2-3,dupa aia 2-3 linguri mari si-apoi am sarit direct la juma' de ceasca de cafea(cca.150g);cam asta-i portioara la care ne-am stabilizat.Important e sa n-o indopi tu;daca ea vrea sa pape,e ok!
...Si daca tragi chiulu' diseara,nu-ti mai acceptam scuzele
Irina,veve & croko
Rayuela spune:
veve nu ma lasa baietii astia bre,trebe sa fiu rapita.Bine ca m-ai linistit,ca si eu tot cam o cescutza asa ii dau..dar mi se parea mult.
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Nedda spune:
Uhuuu, ce de lume noua pe-aici! Bine ai venit Ama! Bine ai revenit Micky! LA MULTI ANI MALINEI! Sa va traiasca si sa aiba parte numai de bucurii!
LA MULTI ANI si pentru CRISTINA si RAUL!! Sa creasca mari si destepti puisorii si sa isi faca parintii fericiti!
Mamicile sarbatoritilor, sper sa nu va suparati ca vin si eu cu "La multi ani"-ul mai tarziu. N-am mai avut vreme sa respir zilele astea. Dar va sarut pe toate si sper ca va trece supararea.
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
Dragele mele VEVE si CLAUDELU, ieri n-am avut timp de YM. Am intrat doar fiindca vorbeam la telefon si eram "in asteptare" pe fir si stateam si ma holbam la calculator ca era in fata mea. Si atunci am zis, hai sa vad daca sunteti "active" pe YM. Si erati!:)) Si mi-a fost necaz ca n-am putut schimba doua vorbe. Dar sper sa va gasesc si alta data si atunci chiar sa pot vorbi! Imi trimit sot, copil, catel, purcel la plimbare sau la joaca si tot pun mana pe calculator!:)) Va pup!
Daniela si papusa Lara
georgescu oana spune:
Fetelor sunt terminata de oboseala .Terorista mea ma trezeste de la 3 si jumatate noaptea din jumatate in jumatate de ora ca sa faca partulici si as a ma duc buimaca sa ii bag suzeta sa ii dau ceai iar sa bag suzeta pana la 6 cand se trezeste de tot si ii dau laptic. Sunt tare ofticata pentru ca pana la 3 luni dormea toata noaptea. Pe la 8 o pacalesc si dorme pana la 10 si jumatate.I-am scimbat pozitiz in pat am trezit-o tarziu sa ii dau de MANCARE ba chiar am luat-o cu mine in pat, nimic acelasi regim .Simt ca o iau razna de oboseala mai ales ca nu pot sa dorm ziua.
Am fost la vaccin si mi-a facut noaptea 39 dupa paracetamol si eferalgan , iar a doua zi 38 .Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca a inceput de cand a facut vaccinul sa nu mai manincae asa bine a mai patit cineva lucrul asta?
Si va rog sfaturi cum sa o fac sa dorma noaptea?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)