Primii dintisori

Primii dintisori | Autor: GabrielaG

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Sunt asa de incantata, nici nu va inchipuiti. Puiutului meu cel mic de aproape 6 luni(le face pe 4 ianuarie), ii ies primii dintisori.Deja se vad bine sub gingie si nu imi vine sa cred. Primului baietel i-au iesit dintii tarziu, pe la 10-11 luni, dar asta vad ca e mai smecher decat fratele lui; se grabeste.
Gata m-am laudat, acum va doresc la toate si la bb-ii vostri ca noul an sa va aduca sanatate in primul rand si toate dorintele voastre sa devina realitate.
LA MULTI ANI!!!

Gabriela si baietii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Draga GAbriela,
Imi amintesc si eu cind i-au iesit lu Emma primii dintisori (jos) eram intr'al 9lea cer. Spuneam la toata lumea ca Emma are 6 luni si doi dinti. iti inteleg entuziasmul.
La mai multi dintisori si un an nou cu bine.
Gabi mama lui Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

BRAVO!!!! Noi inca mai asteptam... poate "se ia"

Sarbatori fericite!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Stiu ce simti!!! Stiu cat de fericita esti, pentru ca asa am fost si eu cand la 6 luni i-a iesit primul dintisor Andreei. Dupa o saptamana, ii iesea si cel de-al doilea. Acum are 5 si mai iese incisivul lateral dreapta. Asa ca vor fi, in curand 6!!!
Din pacate, Andreiut nu are nici un dinte si imi cam pare rau, dar ii vor iesi si lui!!! Dar uite ca intra in noul an stirb...
Nu-i nimic, las' ca maine-poimaine postez si eu un mesaj in care sriu ca lui Andreiut i-au iesit toti dintii odata

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Io-te-te bre la el!Parca mai ieri se plimba la mami-n burtica pe sub tei in Copou si-acu are si el dinti!!!Miine poimiine ne conversam pe messenger ca si cu frate-su mai mare!Doamne,cu mai zboara timpul!!!
Felicitari,Gabico!Sa iasa dintisorii toti usor si repede ca sa ai parte de somn!Sa trati si sa fiti sanatosi si fericiti!

Sarbatori fericite si linistite!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput