cervicita

cervicita | Autor: RO ANA

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Astept o lamurire de la voi, daca se poate, dar mai intai sa va povestesc: m-am dus sa fac HSG dar am descoperit ca am o rana pe col.Toate bune si frumoase, am cauterizat-o dar nu m-a lamurit nimeni care ar fi cauza acestei rani, avand in vedere ca nu am avut niciodata intrerupere de sarcina.Oare nu era normal sa-mi dea sa fac analize de chlamidia, HPV sau alte chestii care ar putea cauza rana?Inainte sa ma internez pentru HSG mi-au luat sange si secretie dar(sa nu radeti)nu am intrebat pentru ce, asa ca poate stiti voi.......

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Ro Ana, eu am avut o rana pe col la 20 de ani, cu 1 an de activitate sexuala in spate si fara vreun chiuretaj. Totul a fost pe fond hormonal. Nu cred ca HPV sau Chlamydia pot genera rani pe col....probabil ca ai o o disfunctie hormonala si de aici a aparut totul. Poate ca medicul tau curent ar trebui sa-ti sugereze sa faci niste analize hormonale, ca sa vezi de unde vine buba.

Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Analizale hormonale (in ziua 14 si 21)le-am facut si sunt ok.Ma intreb totusi de ce doctorita nu mi-a dat sa fac analize pentru chlamydia si celelalte, daca tot vreau sa am bebe.Daca imi ajuta Doamne Doamne sa raman insarcinata o sa mi le dea sa le fac?Nu e cam tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by RO ANA

Ma intreb totusi de ce doctorita nu mi-a dat sa fac analize pentru chlamydia si celelalte, daca tot vreau sa am bebe.

eu cred ca ti-a luat singe si secretie pt ca la HSG, daca e infectie in vagin sau col, se poate duce la trompe. au vrut sa fie siguri ca nu ai infectie inainte sa bage sonda cu lichid prin col catre uter.

cel putin aici asa se face.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenya spune:

Si mie mi-a fost descoperita o rana pe col acum un an. Medicul la care m-am dus atunci mi-a spus ca se face din cauza antibioticelor. Dupa juma' de an de tratamente fara nici un folos am mers la altul, care mi-a spus ca asa m-am nascut... Poftim.. Ce sa mai cred?
Am intrebat-o atunci pe doctorita asta, a doua (care m-a suspectat si de un dezechilibru hormonal), dc nu e posibil sa fi facut rana din cauza acestei dereglari si mi-a zis categoric ca nu, nu e posibil.
Si binenteles ca si eu am facut electrocauterizare si desi sper sa fie in regula colul meu, nu sunt foarte convinsa de asta. (voi sti cand voi reusi in sfarsit, sa ajung la medic)
Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput